Kontorindretning på den nemme måde

Firkantet mosvæg med ramme

  • Akustikpanel - mindsker støj og rumklang
  • Minimum vedligehold - 8-10 års holdbarhed
  • Vælg mellem flere mostyper og farver
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
1.955,-
1.564,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Mostype og størrelse:
Rensdyrmos - Spring Green
Rensdyrmos - Forest Green
Rensdyrmos - Dark Forest Green
Mos mix (236,-)
Pudemos (416,-)

udvid plus ikon * Rammefarve:
Eg
Sort
Hvid

Beskrivelse

Støjreducerende og naturligt kunstværk


Trænger kontoret til lidt grønt og sukker dine kollegaer efter natur? Mosbilleder er som grønne kunstværker, der spreder ro og varme på kontoret uden at skulle plejes eller vedligeholdes. Mos billede eller væg har derudover den egenskab, at det forbedrer akustikken på kontoret, reception eller i mødelokalet. De smukke, grønne mosbilleder kan bruges som akustikpaneler i de rum, hvor støj og rumklang er generende i hverdagen. F.eks. i kantinen, mødelokalet eller i storrumskontoret. En flot og unik måde at få naturen ind i dagligdagen, hvor de støjreducerende egenskaber er en stor fordel.


Minimal vedligeholdelse

De firkantede mosbilleder kræver meget lidt vedligeholdelse, da de er præserveret med glycerin. Mos billederne må ikke placeres i direkte sollys, da det forkorter levetiden. Præserveringen bevirker at mosset er antistatisk og ikke tiltrækker støv og insekter. Mos billedet indeholder ingen skadelig kemi eller allergener og skal ikke vandes. Holder sig pænt i 8-10 år. 


Mos billederne kan vælges i 3 varianter

  • Mos mix - er et mix bestående af fladmos, rensdyrmos og pudemos. Hvilket giver en flot unik effekt, med inspiration fra skov og natur.
  • Pudemos - er eksklusiv med organisk struktur, virker beroligende for øjet. Inspireret af skovbunden. Pudemos er særdeles støjreducerende.
  • Rensdyrmos - varierer i strukturen og giver en smuk effekt. Rensdyrmos kan vælges i flere farver, kan også leveres uden ramme. Kontakt os for yderligere information.


Mos billedet kan vælges i flere størrelser og rammen kan vælges i farverne eg, sort eller hvid.


Vejledende leveringstid: 3 uger

 

mosdecor logo

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.