Kontorindretning på den nemme måde

Rundt mosbillede med ramme

  • Støjabsorberende akustikpaneler
  • Holdbar i 8-10 år uden vedligeholdelse
  • Flere mostyper, størrelser og rammefarver
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
1.995,-
1.596,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Type og størrelse:
Rensdyrmos - Spring Green
Rensdyrmos - Forest Green
Rensdyrmos - Dark Forest Green
Mos mix (316,-)
Pudemos (560,-)

udvid plus ikon * Rammefarve:
Eg
Sort
Hvid

Beskrivelse

Naturlig støjreducering med mosbillede


Inviter naturen ind i indretningen med mos billeder og få en bedre akustik i rummet. Mos billeder og især mos vægge er støjreducerende og fungerer godt som akustikpaneler. Så her er mulighed for at vælge en naturlig smuk og effektiv måde, hvor støj og rumklang bliver effektivt reduceret. Mosbillederne kan fungere som et levende, grønt kunstværk på kontoret eller i receptionen. Lad det grønne mos flytte ind og blive dit sanselige åndehul i hverdagens trummerum. 


Minimal vedligeholdelse

De runde mosbilleder kræver minimum vedligeholdelse, da de er præserveret med glycerin. Det er dog vigtigt, at mos billederne ikke placeres i direkte sollys. Præserveringen af mosset gør, at mosset er antistatisk og ikke tiltrækker støv og insekter. Mosbilledet skal ikke vandes og indeholder ingen allergener eller skadelig kemi. Det holder sig pænt i 8-10 år. 


Mosbillederne kan vælges i 3 mostyper:

  • Mos mix - er et mix bestående af fladmos, rensdyrmos og pudemos. Hvilket giver en flot unik effekt, med inspiration fra skov og natur.
  • Pudemos - er eksklusiv med organisk struktur, virker beroligende for øjet. Inspireret af skovbunden. Pudemos er særdeles støjreducerende.
  • Rensdyrmos - varierer i strukturen og giver en smuk effekt. Rensdyrmos kan vælges i flere farver, kan også leveres uden ramme. Kontakt os for yderligere information.


Mosbilledet kan vælges i størrelser fra Ø30 cm til Ø80 cm, det er muligt at vælge rammen i farverne eg, sort eller hvid.


Vejledende leveringstid: 3 uger

 

mosdecor logo

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.