Kontorindretning på den nemme måde

Chatbox by Silen - mødeboks Duo

  • Mødeboks for 2 personer - brainstorm for 4 personer
  • Led-lys, lydløs ventilation og strøm
  • Nem montering - 2 personer + 1 stk værktøj og 1 time 
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat

Mængderabat fratrækkes

3 - 5 stk        500,- pr. stk.

6 - 9             650,- pr. stk.

10 ->            800,- pr. stk.

83.855,-
67.084,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Farve:
Sort
Hvid

udvid plus ikon * Tilbehør:
Uden tilbehør (0,-)
Hvidt integreret bord (3.404,-)
2 kupé stole m. lav ryg - Dark grey (9.304,-)
Skærmbeslag (2.616,-)
2 kupé stole - Dark grey + hvidt integreret bord (12.704,-)
2 kupé stole - Dark grey + hvidt integreret bord + beslag (15.324,-)

Beskrivelse

Lyddæmpende mødeboks til de fortrolige møder


Har du ofte oplevelsen af at mangle et ekstra rum der kan facilitere mindre og mellemstore møder og vil du gerne undgå at skulle ud i en ombygning eller udvidelse af kontoret? Det er du ikke ene om, og behovet er på mange arbejdspladser nu så stort at flere benytter sig af mødebokse.
Duo Chatbox fra Silen er en mødeboks designet til at skabe rum og ro til dine vigtige møder i løbet af din arbejdsdag. Duo har, trods sin størrelse, et stilrent og enkelt ydre som nemt blender ind i alle kontorindretninger, hvad enten det er på kontoret eller i storrumskontoret. Duo er den ideelle box til 1-1 møder og små brainstorming sessioner. Duo er rummelig og det er derfor også muligt at benytte boxen til møder med op til fire kollegaer, dette vil også gøre mødet til en mere afslappet og nærgående oplevelse da man sidder skulder ved skulder.


Chatbox Mødebox lyddæmpende


En fornuftig investering i produktiviteten på arbejdspladsen


Duo chatboxen er perfekt til onlinemøder, konferencemøder, private samtaler, projekter og kreative sessioner. I boxen undgår du baggrundsstøj ved online møder og du vil opleve at kunne fordybe dig uforstyrret i projekter og fortrolige samtaler. En investering i en lyddæmpende mødeboks kan øge produktiviteten med op til 25% på arbejdspladsen, og det er derfor ikke ligegyldigt hvor den er placeret og hvordan den anvendes. Særligt storrumskontorer kan være udfordret på støjgener fra telefoner, computere og kollegaer og her kan det være særligt gavnligt at installerer Duo Chatboxen, da boxen kan tilpasses kontorets indretning og vil kunne mindske lydgenerne og skabe ro og rum.


Chatbox Mødebox lyddæmpende


En unik oplevelse


I designprocessen af Duo Chatboxen er der blevet tænkt over alt ned til mindste detalje og dette kommer til udtryk når man afholder møder eller opholder sig i den. Lyset i Chatboxen er energieffektivt Led-lys, som er behageligt for dine øjne, og bidrager til et behageligt arbejdsmiljø. Derudover er den installeret med stikkontakt, USB-stik og en 3 meter lang ledning, så du ikke behøver at bekymre dig om opladning af computer, mobil eller andre strømafhængige apparater. I Duo mødeboksen er luften altid frisk, da boxen er installeret med en lydløs luftventilator, for at sikre dig et godt indeklima. Luftventilatoren er tilpasset størrelsen på Chatboxen. Indersiden af mødeboksen er beklædt med et støjreducerende, antistatisk og smudsafvisende mørkegråt tæppe på 3 af siderne. Beklædningen bidrager til arbejdsro for både øre og øjne. Glasset i døren og ved siden af døren er af sikkerhedsglas. Denne type glas har en lyddæmpende effekt og bidrager, ligesom beklædningen, til at skabe de bedste rammer for dit arbejde. Døren kan hængsles i højre eller venstre side af boksen, så i nemt kan tilpasse boksen på kontoret. Derudover kan der til Chatbox Duo vælges et integreret bord med hvid bordplade, og 2 kupé stole med lav ryg. Alt dette for at skabe en behagelig og lydsvag oplevelse i og omkring mødeboksen. Ydersiden af boxen kan fås i hvid eller sort.


Det er nemt at samle Chatbox Duo, det tager ca. 1 time for 2 personer og 1 stk værktøj. Konstruktionen samt materialet, giver Chatboxen en god holdbarhed. Den nemme montering giver mulighed for at demontere Chatboxen og flytte den.


Chatboksen kan også vælges til 1 person Chatbox by Silen - mødeboks og telefonboks eller vælg mødeboksen til 4 personer Chatbox by Silen - mødeboks Quattro.

 

Du kan lease din nye Chatbox for et lavt månedligt beløb 


Ønsker du at lease en eller flere telefonbokse? Du kan sende et forespørgsel her.


leasing tabel


Vejledende leveringstid: 5 uger

Udvidet information

MÅL
Udvendige mål
Højde: 222 cm
Bredde: 213 cm
Dybde: 103 cm

Indvendige mål

Højde: 204 cm
Bredde: 200 cm
Dybde: 93 cm


MATERIALE
Yderside: Malet metalplade sort (RAL 9011) eller hvid (RAL 9003)
Indvendigt: Antistatisk og pletbestandigt tæppe med lav sløjfe til offentlige rum, EN 1307
Glas: Lyddæmpende sikkerhedsglas
Lydreduktion: 34 db (målinger på stedet i henhold til ISO 16283-1)


TEKNIK
Belysning: Energieffektivt LED-lys 

Belysning:
 28 W, 4000 K, 2240 lm
Luftventilation: Lavt forbrug (maks. 5,1 W)
Luftcirkulationshastighed: Mere end 55 l / s (198 m3 / h) (117 ft3 / min)
Stikkontakter: 2x110-240 V + 2×USB 5V

Ledning: 3 m

Vægt: 550 kg

Garanti: 2 år


icon pdf download Produktblad

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.