Kontorindretning på den nemme måde

Chatbox by Silen - mødeboks og telefonboks

  • Lyddæmpende møde og telefonboks, for øget produktivitet
  • Led-lys, lydløs ventilation og strøm + nem montering
  • Telefonboksen kan leases
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat

Mængderabat fratrækkes

3 - 5 stk        500,- pr. stk.

6 - 9             650,- pr. stk.

10 ->            800,- pr. stk.

42.375,-
33.900,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Model og farve:
Single sort (0,-)
Single hvid (0,-)

fold sammen minus ikon* Tilbehør:
Uden tilbehør (0,-)
Whiteboard (2.996,-)
Whiteboard med skærmbeslag (3.404,-)
Integreret skammel (3.404,-)
Whiteboard og integreret skammel (6.404,-)
Whiteboard med skærmbeslag og integreret skammel (6.804,-)

Beskrivelse

Lyddæmpende mødeboks og telefonboks til kontor


Savner du og dine kollegaer ofte et rum, hvor I kan afholde et skypemøde eller foretage et telefonmøde uden forstyrrende snak og baggrundsstøj? Chatbox fra Silen med lyddæmpende vægge er bygget som en lydisoleret telefonboks, der netop tilgodeser behovet for en tilgængelig, privat mødeboks i det store kontorlandskab. En uundværlig mødeboks, hvis du ikke vil distraheres under video- og skypemøder, telefonsamtaler og fysiske møder. Denne lyddæmpende mutebox giver dig mulighed for at etablere et silent møderum i storrumskontoret, og med sit stilrene og klassiske design passer mødeboksen perfekt ind i alle kontorindretninger. Det er også muligt at etablere flere små mødelokaler uden at skulle bygge om på kontoret.


Chatbox Mødebox lyddæmpende


Skab de bedste rammer til dit næste møde med en Chatbox


Single chatboxen er perfekt til onlinemøder, konferencemøder, private samtaler, projekter og kreative sessioner. I boxen undgår du baggrundsstøj ved online møder og du vil opleve at kunne fordybe dig uforstyrret i projekter og fortrolige samtaler. En investering i en lyddæmpende mødeboks kan øge produktiviteten med op til 25% på arbejdspladsen, og det er derfor ikke ligegyldigt hvor den er placeret og hvordan den anvendes. Særligt storrumskontorer kan være udfordret på støjgener fra telefoner, computere og kollegaer og her kan det være særligt gavnligt at installerer One Chatboxen, da boxen kan tilpasses kontorets indretning og vil kunne mindske lydgenerne og skabe ro og rum. Boxen egner sig også særdeles godt til mindre kontorer og fællesarealer.


Chatbox Mødebox lyddæmpende


En unik mødeoplevelse


Chatbox Single passer til 1 person, da den størrelsesmæssigt ligner og fungerer som en lyddæmpet telefonboks. I designprocessen af Single Chatboxen er der blevet tænkt over alt ned til mindste detalje og dette kommer til udtryk når man afholder møder eller opholder sig i den. Lyset i Chatboxen er energieffektivt Led-lys, som er behageligt for dine øjne, og bidrager til et behageligt arbejdsmiljø. Derudover er den installeret med stikkontakt, USB-stik og en 3 meter lang ledning, så du ikke behøver at bekymre dig om opladning af computer, mobil eller andre strømafhængige apparater. I Single mødeboksen er luften altid frisk, da boxen er installeret med en lydløs luftventilator, for at sikre dig et godt indeklima. Luftventilatoren er tilpasset størrelsen på Chatboxen. Indersiden af mødeboksen er beklædt med et støjreducerende, antistatisk og smudsafvisende mørkegråt tæppe. Beklædningen bidrager til arbejdsro for både øre og øjne. Glasset i døren og på siden af boxen er sikkerhedsglas. Denne type glas har en lyddæmpende effekt og bidrager, ligesom beklædningen, til at skabe de bedste rammer for dit arbejde. Døren kan hængsles i højre eller venstre side af boksen, så i nemt kan tilpasse boksen på kontoret. Derudover kan der til Chatbox Single vælges Whiteboardtavle, integreret beslag til skærm og integreret skammel. Alt dette for at skabe en behagelig og lydsvag oplevelse i og omkring mødeboksen. Ydersiden af boxen kan fås i hvid eller sort. Chatboxen fåes også i modellerne, Chatbox by Silen - mødeboks Duo og Chatbox by Silen - mødeboks Quattro


Tilbehør

Der kan vælges tilbehør til muteboxen. Til Chatbox Single kan der vælges en magnetisk whiteboard tavle 70x75 cm, whiteboard tavle med skærmbeslag, op til 24" skærm, med VESA-standard ophæng. Bemærk at der ikke medfølger skærm. Integeret taburet med benstøtte, højde justerbar fra 56 til 82 cm. Sædet er betrukket med mørkegrå polstring, stellet er sort. Vælg det tilbehør, som passer til dine behov. 


Det er nemt at samle Chatbox Single, det kræver kun 2 personer ca. 30 min og 1 stk værktøj. Konstruktionen samt materialet, giver Chatboxen en god holdbarhed.
Den nemme montering giver mulighed for at demontere Chatboxen og flytte den.


Du kan lease din nye Chatbox for et lavt månedligt beløb 


Ønsker du at lease en eller flere telefonbokse? Du kan sende et forespørgsel her.


leasing tabel


Vejledende leveringstid: 5 uger

Udvidet information

MÅL
Udvendige mål
Højde: 222 cm
Bredde: 100 cm
Dybde: 100 cm

Indvendige mål

Højde: 204 cm
Bredde: 87 cm
Dybde: 98 cm


MATERIALE
Yderside: Malet metalplade sort eller hvid
Indvendigt: Antistatisk og pletbestandigt tæppe med lav sløjfe til offentlige rum, EN 1307
Glas: Lyddæmpende sikkerhedsglas
Lydreduktion: 34 db (målinger på stedet i henhold til ISO 16283-1)


TEKNIK
Belysning: Energieffektivt LED-lys 

Belysning:
 6,7 W, 4.000 K, 900 lm
Luftventilation: Lavt forbrug (maks. 3,4 W)
Luftcirkulationshastighed: Mere end 22 l / s (79 m3 / h) (47 ft3 / min)
Stikkontakter: 1 × 110-240 V + 1 × USB 5V

Ledning: 3 m

Vægt: 330 kg

Garanti: 2 år


icon pdf download
 Produktblad

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.