Kontorindretning på den nemme måde

Back App

1266x350 backapp

Backapp har formået at udvikle ergonomiske stole og balancebræt, der træner og stabilisere dine muskler i ryggen, mens du sidder ned. Opfinderen af Backapp stolen er Dr. Freddy Johnsen. Han fik en dag en fantastisk idé om, at han gerne ville sidde ned samtidig med at han ville benytte balancebrættet. Med de dytigste forskere indenfor ergonomi, har Backapp udviklet en serie af produkter der hjælper dig med at blive sund.


BackApp saddelstol


Den originale BackApp saddelstol sørger for at du får bevæget dig i løbet ad dagen. Du har selv mulighed for at bestemme, hvor meget du vil træne på stolen. Med kuglen også kaldet Magic Ball i bunden af stolen kan du justere niveauet efter behov og ønsker. Når du bevæger dig, trænes musklerne som støtter rygsøjlen. Dermed er denne stol rigtig godt til dig, der døjer med rygssmerter.


Over 100.000 brugere BackApp stolen verden over. Oplev selv den positive forskel.


BackApp 360 balancebræt


Et balancebræt sikrer, at du står korrekt op og undgår belastninger i dine ben. Det smarte ved BackApp 360 er, at du selv kan justere niveauet på vippebevægelsen ved hjælp af den røde bold under vippebrættet.


Mange kombinere ofte deres Backapp saddelstol med BackApp 360 for at få den fulde træningseffekt.


BackApp Hipp ståstøttestol


BackApps nye familiemedlem er BackApp Hipp ståstøttestolen. Stolen er en variant af den klassiske BackApp stol. Med den unikke og moderne teknologi får du trænet mens du sidder og arbejder. Ståstøttestolen passer til mange forskellige mennesker, da ved lår og bagkant er sædet rimelig fleksibelt. Sædet er ventileret og har en yderst komfortabel form.


Backapp Hipp stolen er perfekt til arbejdspladser med skiftende medarbejdere eller til uformelle møder.


Bæredygtighed hos BackApp


Miljøbeskyttelse af en vigtig del af BackApp. Virksomheden har fokus på bæredygtighed under hele produktets værdikæde, hvor der anvendes genanvendeligt materiale i alle deres produkter. Alle BackApp stole er konstrueret med en lang levetid, hvor de forskellige komponenter nemt kan udskiftes til genbrug. Alle plastdele er ISO-certificeret og alle tekstiler er Oeko-Tex-certificeret. Over 90 % af de dele der anvendes i produkterne er fremstillet lokalt i Skandinavien.


Sorter efter:
Back App 360Carsten Pedersen
 • Forbedrer kropsholdning
 • Forebygger skade i ankler og led
 • Kan indstilles i sværhedsgraden
1.618,75
1.295,-
Vælg her
Hjul til Back AppCarsten Pedersen
 • Gør din Backapp mobil
 • Kør let rundt på kontoret
 • Kan nemt tages på og af
2.368,75
Listepris: 1.995,-
1.895,-
DU SPARER: 100,-
Vælg her
Back App Smart 2.0 Ergonomisk saddel sædeCarsten Pedersen
 • Perfekt til hæve sænkebord
 • Træn ryg- og mavemuskler
 • Teknisk og visuelt opdateret version
5.798,75
Listepris: 5.496,-
4.639,-
DU SPARER: 857,-
Vælg her
Backapp Hipp ståstøttestolCarsten Pedersen
 • Træn rygsøjlen
 • Perfekt til hæve sænkebordet
 • Sæde i sort, rød eller hvid
3.556,25
Listepris: 2.995,-
2.845,-
DU SPARER: 150,-
Vælg her