Kontorindretning på den nemme måde

Kontorlamper fra Kontormøbler.dk

HERUNDER KAN DU VÆLGE HVILKEN TYPE KONTORBELYSNING DU ØNSKER

Lys er ikke bare lys. En god kontorbelysning på arbejdspladsen har en stor betydning for arbejdsmiljøet og dit velvære. Med den rette belysning til kontor kan koncentrationsevnen forbedres, og dermed kan produktiviteten øges.

icon fluebenInvestér i den rette kontorbelysning og undgå trætte øjne
icon fluebenBredt udvalg af forskellige lampetyper, fra gulv til loft
icon fluebenKvalitet med udstråling, der skaber den rette stemning i rummet
icon fluebenVores kontorlamper opfylder gældende lovgivning indenfor arbejdslys

Bordlamper til kontoret

I vores brede udvalg af bordlamper, finder du forskellige typer af kontorlamper, der er godkendt til arbejdsbrug på kontoret. Her kan du finde alt fra de helt klassiske skrivebordslamper, designlamper til arkitektlamper. De fås i forskellige varianter, hvor du kan vælge med eller uden skærm. Derudover, kan du også vælge om din bordlampe skal fasmonteres til dit skrivebord eller vælges med fod, så du nemt kan flytte din lampe efter behov.


Udgangspunktet for en god bordlampe er, at den skal passe til dit behov og arbejdsopgaver. Derfor skal du være opmærksom på hvilken funktion, du ønsker af bordlampen. Eksempelvis, om du har brug for lysdæmper eller fleksible arme til din kontorlampe.


Er dine opgaver meget varierende, eller har du brug for en høj grad af funktionalitet, skal du kigge efter arkitektlamperne. De har ofte flere funktioner og fleksible arme med mulighed for justering af lys, så den altid passer til dit behov - afhængig af tidspunktet på dagen.


Der er stor forskel i brugbarheden af en læselampe i forhold til en mere utraditionel og dekorativ bordlampe, som bruges til at skabe kontorbelysning med en hyggelige atmosfære og stemning.


Læs også: Sådan vælger du den rigtige bordlampe til skrivebordet


Endvidere, skal du også være opmærksom på størrelsen af din computerskærm og skrivebord, da det er med til at afgøre, hvor stor din skrivebordslampe skal være. Bordlampen skal passe i dimensionerne med dit skrivebord, uanset hvor du vælger at placere den.

 
Se vores store udvalg: Bordlamper

 

Oplys hele rummet med loftlamper

Loftlamper er fællesbetegnelse for alle lamper, der hænger fra eller monteres i loftet. Det gælder loftlamper, pendler, lysekroner, spotlight og downlight, der alle har forskellige lyseffekter, og derfor bruges til forskellige formål.


Alle vores loftlamper er blevet nøje udvalgt i vores sortiment ud fra den høje kvalitet, funktionaliteten og ikke mindst designet. Hvert enkelte loftlampe er et kunstværk i sig selv, hvor du kan finde alt fra moderne design fra fx Luceplan til innovative designs.


Fordelen ved loftlamper er, at de kan oplyse et helt rum på en gang. Disse loftlamper findes i forskellige størrelse og udtryk, hvilket er helt op til din virksomhed, om I enten er til den diskrete eller iøjnefaldende loftlampe.


Før du vælger din belysning er det vigtigt, at du ved hvad lampen skal lyse på. Lamper med ”indirekte lys” kaster lyset på loftet før det reflekteres ned i rummet. Har lampen ”målrettet lys” er det typisk skarpt og er velegnet til ta blive rettet mod en væg eller et billede. Endeligt er der ”dekorativt lys”, der er designet til at skabe mønstre og effekter med lys og skygger. De bruges oftest til kunstudstilling og ved indgangen eller for at skabe en hyggelig stemning på kontoret.

Oplys rummet med stil. Loftlamper bruges ikke kun til at lyse rummet, men kan være til at udtrykke virksomhedens stil og personlighed.


Du kan med fordel kombinere en loftlampe med andre lyskilder, som eksempelvis bordlamper eller væglamper. En god blanding af forskellige lyskilder, kan være med til at få rummet til at virke større. Den rette belysning skal også sikre, at du får et godt indeklima.


Af denne grund skal du sørge for at vælge din belysning med omhu og fokusére på rummet som en helhed. Resultatet bliver sjældent godt, når man forkusere for meget på særlige områder eller hjørner i rummet. Et godt råd er at undgå for store konstraster, da det kan være med til at forvirre og gøre dine øjne trætte. Skab en flydende overgang mellem din kontorbelysning for at få det mest optimale belysning i rummet.

 
Se vores smukke samling:  Loftlamper

 

Gulvlamper kan oplyse ethvert hjørne

I vores udvalg af gulvlamper får du den komplette samling af kontorlamper, der alle står på gulvet. Lamperne fås som de øvrige lamper i forskellige modeller afhængig af ønsket funktionalitet.


Der er standerlamper med uplight funktion, hvor lyset via loftet reflekteres ud i hele rummet samt lamper med hvidt glas, der kaster et mere diffust og blødt lys. Der er også klassiske læselamper, som giver et kraftigt og målrettet lys. Gulvlamperne er mere utraditionelle og ofte dekorative lamper med en kreativ udformning som giver specielle lyseffekter.


Gulvlamper bruges sjældent som primær lyskilde, men det er en rigtig fin supplement til loftlamper og pendler.


Der er noget ganske særligt med gulvlamper. De er rigtig gode til, hvis du skal oplyse mørke områder eller hjørner i rummet. Standerlampen er desuden også nem at flytte rundt, hvis der er behov for lidt ekstra kontorbelysning i et andet område.


En gulvlampe er mere end bare en høj lampe placeret på gulvet. Det er også en møbel, som kan bidrage til stemningen og udtrykket i rummet. Det betyder, at  du ikke kun skal overveje, hvilke funktioner du skal have, men også i den grad tænke på farve, størrelse og materiale.

Det frarådes at placere vælglamper bag eller op ad din gulvlampe, da du risikerer, at der opstå kannibalisering af lys.


Husk at kigge efter lysdæmper-funktion på vores gulvlamper. Det giver mange flere lysudtryk og forskellige stemninger på kontoret. Afhængig af tidspunktet på dagen vil dagslyset naturligvis variere, og dermed også dit behov for lys i rummet fra gulvlamperne. Belysning med lysdæmper gør det fleksibelt og nemt at justere lyset i løbet af dagen, så du altid får det mest optimale lysstyrke i rummet.


Gå op på opdagelse: Gulvlamper 

 

Væglamper til både inden- og udendørsbrug

Hos Kontormøbler.dk finder du væglamper i et væld af størrelser, udformninger, materialer og med forskellige funktioner. Vi har et solidt udvalg af modeller, hvoraf mange kommer med frit valg af farver. På den måde kan vi give dig en god løsning, der passer til virksomhedens udtryk og behov.


En væglampe vælges først og fremmest ud fra en kombination af funktion og design. Vær opmærksom på om væglampen har den ønskede størrelse, og om den skal være dominerende eller diskret.


Dernæst er det væsentligt, at væglampens lys passer til jeres behov. Belysning, der er monteret på væggen er oftest enten diffust (sløret af glas), målrettet, indirekte, enten kun lyser op eller ned - eller en blanding af de sidste to valgmuligheder.


Se vores sortiment: Væglamper 

 

Få professionel rådgivning omkring din kontorbelysning

Har du brug for gode råd fra erfarne lyseksperter, kan du kontakte os på  eller ringe på 8612 3040. Vi har udvalgte belysning såsom bordlamper, gulvlamper og loftlamper udstillet i vores showrooms. Bemærk, at udvalget af de udstillede kontorbelysning kan variere fra showroom til showroom. Kontakt os gerne på forhånd for at få yderligere informationer.