Leverandør af kontorindretning

Kontorlamper fra Kontormøbler.dk

HERUNDER KAN DU VÆLGE HVILKEN TYPE KONTORBELYSNING DU ØNSKER

Lys er ikke bare lys. En god kontorbelysning på arbejdspladsen har en stor betydning for arbejdsmiljøet og dit velvære. Med den rette belysning til kontor kan koncentrationsevnen forbedres, og dermed kan produktiviteten øges.

icon fluebenInvestér i den rette kontorbelysning og undgå trætte øjne
icon fluebenBredt udvalg af forskellige lampetyper, fra gulv til loft
icon fluebenKvalitet med udstråling, der skaber den rette stemning i rummet
icon fluebenVores kontorlamper opfylder gældende lovgivning indenfor arbejdslys

Bordlamper

I kategorien bordlamper ligger alle kontorlamper, der er designet til arbejdsbordet. Her kan du finde skrivebordslamper, arkitektlamper, kontorlamper, lamper med eller uden skærm, halogenlamper, LED lyskilde samt fleksible modeller, der enten er flytbare og fastmonterede.


Needlite skrivebord


De fleste er kontorlamper til arbejdspladsen, men der er også almindelige lamper til vindueskarmen, hobbyrummet, skrivepulten og sengebord.


Udgangspunktet for en god bordlampe er, at den skal passe til dit behov og arbejdsopgaver. Derfor skal du være opmærksom på hvilken funktion, du ønsker af bordlampen. Eksempelvis, om du har brug for lysdæmper eller fleksible arme til din kontorlampe.


Er dine opgaver meget varierende, eller har du brug for en høj grad af funktionalitet, skal du kigge efter arkitektlamperne. De har ofte flere funktioner og fleksible arme med mulighed for justering af lys, så den altid passer til dit behov - afhængig tidspunkt på dagen.


Der er stor forskel i brugbarheden af en læselampe i forhold til en mere utraditionel og dekorativ bordlampe, som bruges til at skabe kontorbelysning med atmosfære og stemning.


Læs også: Sådan vælger du den rigtige bordlampe til skrivebordet


Endvidere skal du også være opmærksom på størerlsen af din computerskærm og skrivebord, da det er med til at afgøre hvor stor din skrivebordslampe skal være. Bordlampen skal passe i dimensionerne med dit skrivebord, hvor end du vælger at placere den.

 
Se vores store udvalg: Bordlamper

 

Loftlamper

Loftlamper er fællesbetegnelse for alle lamper, der hænger fra eller monteres i loftet. Det gælder loftlamper, pendler, lysekroner, spotlight og downlight, der alle har forskellige lyseffekter og derfor bruges til forskellige formål.


Hope 66-105


Alle loftlamper er blevet nøje udvalgt i vores sortiment. Hver enkelte loftlampe er et kunstværk i sig selv, hvor du kan finde alt fra moderne design fra fx Luceplan til innovative design.


Fordelen ved loftlamper er, at de kan oplyse et helt rum på en gang. Disse loftlamper findes i forskellige størrelse og design, hvilket er helt op til dig, om du er enten er til den diskrete eller iøjnefaldende loftlampe.


Før du vælger din loftlampe er det vigtigt, at du ved hvad lampen skal lyse på. Lamper med ”indirekte lys” kaster lyset på loftet før det reflekteres ned i rummet. Har lampen ”målrettet lys” er det typisk skarpt og eksempelvis rettet mod en væg eller et billede. Endeligt er der ”dekorativt lys”, der er designet til at skabe mønstre og effekt med lys og skygger. De bruges oftest til kunst eller stemning.

Oplys rummet med stil. Loftlamper bruges ikke kun til at lyse rummet, men kan være til at udtrykke ens stil og personlighed.


Du kan med fordel kombinere en loftlampe med andre lyskilder, som eksempelvis bordlamper eller væglamper. En god blanding af forskellige lyskilder, kan være med til at få rummet til at virke større. Den rette belysning skal sikre, at du får et godt indeklima.


Af denne grund skal du sørge for at vælge din belysning med omhu og fokusér på rummet som en helhed. Resultatet bliver sjældent godt, når man forkusere for meget på særlige områder eller hjørner i rummet. Et godt råd er at undgå for store konstraster, da det kan være med til at forvirre og gøre dine øjne trætte. Skab en flydende overgang mellem din kontorbelysning for at få det mest optimale belysning i rummet.

 
Se vores smukke samling:  Loftlamper

 

Gulvlamper

I vores udvalg af gulvlamper får du den komplette samling af kontorlamper, der alle står på gulvet. Lamperne fås som de øvrige lamper i forskellige modeller afhængig af ønsket funktionalitet.


Der er standerlamper med uplight funktion, hvor lyset via loftet reflekteres ud i hele rummet samt lamper med hvidt glas, der kaster et mere diffust og blødt lys. Der er også klassiske læselamper, som giver et kraftigt og målrettet lys. Gulvlamperne er mere utraditionelle og ofte dekorative lamper med en kreativ udformning og giver specielle lyseffekter.


Look gulvlampe


Gulvlamper bruges sjældent som primærlyskilde, men det er en rigtig fin supplement til loftlamper og pendler.


Der er noget ganske særligt med gulvlamper. De er rigtig gode til, hvis du skal oplyse mørke områder eller hjørner i rummet. Standerlampen er desuden også nem at flytte rundt, hvis der er behov for lidt ekstra kontorbelysning i et andet område.


En gulvlampe er mere end bare en høj lampe placeret på gulvet. Det er også en møbel, hvor du ikke kun skal overveje, hvilke funktioner du skal have, men også i den grad farve, størrelse og materiale. Standerlampen er med til at give rummet en blanding af steming, funktion og udsmykning.

Det frarådes at placere vælglamper bag eller op ad din gulvlampe, da du risikerer at der opstå kannibalisering af lys.


Husk at kigge efter lysdæmper-funktion på vores gulvlamper. Det giver mange flere lysudtryk og forskellige stemninger på kontoret eller i hjemmet. Afhængig på tidspunktet af dagen vil dagslyset naturligvis variere, og dermed også dit behov for lys i rummet fra gulvlamperne.


Gå op på opdagelse: Gulvlamper 

 

Væglamper

I vores sortiment med væglamper kan lamperne fås i et væld af størrelser, udformninger, materialer og med meget forskellige effekter. På kontormøbler.dk har vi et solidt udvalg af modeller, hvoraf mange kommer med frit valg af farver. På den måde kan vi give dig en løsning, der passer til dit smag og ønsker.


LightDisc Væglampe


En væglampe vælges først og fremmest ud fra en kombination af funktion og design. Vær opmærksom på om væglampen har den ønskede størrelse, og om den skal være dominerende eller diskret.


Dernæst er det væsentligt, at væglampens lys passer til behovet. Lyset fra kontorlamper, der er monteret på væggen, er oftest enten diffust (sløret af glas), målrettet, indirekte, kun op eller ned eller en blanding af de sidste to.


Se vores sortiment: Væglamper 

 

Professionel rådgivning omkring din kontorbelysning

Har du brug for gode råd fra erfarne lyseksperter, kan du kontakte os på  eller ringe på 8612 3040. Vi har udvalgte lamper såsom bordlamper, gulvlamper og loftlamper udstillet i vores showrooms. Bemærk, at udvalget af de udstillede kontorbelysning kan variere fra showroom til showroom. Kontakt os gerne på forhånd for at få yderligere informationer.