Belysning fra Kontormøbler.dk

HERUNDER KAN DU VÆLGE HVILKEN TYPE LAMPE, DU ØNSKER

Lys er ikke bare lys. En god belysning på arbejdspladsen har en stor betydning for arbejdsmiljøet. Med den rette belysning kan koncentrationsevnen forbedres og dermed produktiviteten.

icon fluebenFå en lys fremtid ved at investere i den rette belysning
icon fluebenBredt udvalg af forskellige lampetyper, fra gulv til loft
icon fluebenVores lamper opfylder gældende lovgivning indenfor arbejdslys

icon small fri fragt

Bordlamper

I kategorien bordlamper ligger alle lamper, der er designet til arbejdsbordet. Her kan du finde skrivebordslamper, arkitekt lamper, lamper med eller uden skærm, halogenlamper samt fleksible modeller, der enten er flytbare og fastmonterede.


De fleste er kontorlamper til arbejdspladsen, men der er også almindelige lamper til vindueskarmen, hobbyrummet, skrivepulten og sengebord.


Vær opmærksom på hvilken funktion, du ønsker af bordlampen, og om du eksempelvis har brug for lysdæmper. Der er stor forskel i brugbarheden af en læselampe i forhold til en mere utraditionel og dekorativ bordlampe, som bruges til at skabe belysning med atmosfære og stemning.

 

Loftlamper

Loftlamper er fællesbetegnelse for alle lamper, der hænger fra eller monteres i loftet. Det gælder loftlamper, pendler, lysekroner, spotlight og downlight, der alle har forskellige lyseffekter og derfor bruges til forskellige formål.


Før du vælger din loftlampe, er det vigtigt, at du ved, hvad lampen skal lyse på. Lamper med ”indirekte lys” kaster lyset på loftet før det reflekteres ned i rummet. Har lampen ”målrettet lys” er det typisk skarpt og eksempelvis rettes mod en væg eller et billede. Endeligt er der ”dekorativt lys”, der er designet til at skabe mønstre og effekt med lys og skygger og oftest bruges til kunst eller stemning.

 

Gulvlamper

Gulvlamper er vores komplette samling af lamper, der alle står på gulvet. Lamperne fås som de øvrige lamper i forskellige modeller afhængig af ønsket funktionalitet.


Der er lamper med uplight funktion, hvor lyset via loftet reflekteres ud i hele rummet samt lamper med hvidt glas, der kaster et mere diffust og blødt lys. Der er også klassiske læselamper, som giver et kraftigt og målrettet lys. Gulvlamperne er mere utraditionelle og ofte dekorative lamper med en kreativ udformning og giver specielle lyseffekter.


Husk at kigge efter lysdæmper-funktion på vores gulvlamper. Det giver mange flere lysudtryk og forskellige stemninger på kontoret eller i hjemmet. Afhængig på tidspunktet af dagen vil dagslyset naturligvis variere, og dermed også dit behov for lys i rummet fra gulvlamperne.

 

Væglamper

I vores sortiment med væglamper kan lamperne fås i et væld af størrelser, udformninger, materialer og med meget forskellige effekter. På kontormøbler.dk har vi et solidt udvalg af modeller, hvoraf mange kommer med frit valg af farver. På den måde kan vi give dig en løsning, der passer til dit smag og ønsker.


En væglampe vælges først og fremmest ud fra en kombination af funktion og design. Vær opmærksom på om væglampen har den ønskede størrelse, og om den skal være dominerende eller diskret. Dernæst er det væsentligt, at væglampens lys passer til behovet. Lyset fra lamper, der er monteret på væggen, er oftest enten diffust (sløret af glas), målrettet, indirekte, kun op eller ned eller en blanding af de sidste to.


Overvej også hvordan ledningerne eventuelt kan skjules.