GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Needlite bordlampe

  • Giver det daglys du mangler
  • Bekæmper vinterdepression
  • Lys terapi, H: 45,7 cm

Gratis fragt!

Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
Førpris 3.195,00 kr.
Nu: 2.379,00 kr. ekskl moms
2.973,75 kr. inkl. moms

Gratis fragt!

Skjul alle valgmuligheder

Beskrivelse

Needlite bordlampe til lys terapi


Needlite er en dansk designet bordlampe, der er lavet til at give dig en optimal dagslys-effekt ved dit kontorbord og derigennem booste din energi i hverdagen.


Det er vigtig at få nok dagslys året rundt, da det er videnskabeigt bevist at daglys optimerer vores krop, hjerne, energiniveau og velvære. Om vinteren kan det være svært at få nok dagslys, hvor mange risikere at få vinterdepression. Med Needlite har du både en lys terapi lampe og arbejdslampe på dit skrivebord.


Bordlamperne kommer i et sæt på 2 stk, hvor de er specielt fantastiske gode til at give dig mere overskud og produktivitet i de mørke perioder af vinteren.

needlite bordlampe

Hver lampe lyser med et energibesparende hvidt LED-lys og giver rigtige farver og ingen skærm-refleksion. For den bedst mulige ydelse placeres lamperne i en 90 grader vinkel med 45 grader ud fra midten i hver side.


Som grafisk designer, make up artist eller arbejde vedr. foto, video og TV, kan man komme ud for situationer, hvor man har brug for dagslys. Det kan Needlite nemt løse. Bare tænd for lamperne og forkuser på dit arbejde, så skal Needlite nok sørge for resten.


Need lite lamperne har et stilrent design og passer ind i alle arbejdsmiljøer.


Lamperne betjenes nemt og helt uden knapper. Man rører ved aluminiums-delen for at tænde og slukke, og holder på den for at justere lysstyrken.


Download gratis app

Til lampen kan du også downloade en gratis app, som gør det hurtigt og nemt for dig at kontrollere det lys, den skal give, så du kan lave personlige indstillinger, der passer perfekt til dig og dit behov.


Flere forskere taler positivt om lampen, som kan være med til at give os nok dagslys indendøre. 


Lampen passer dig hvis du har brug for:

  • mere energi
  • større overskud
  • mere dagslys på din arbejdsstation
  • behageligt lys

Needlite logo mk short copy small

 
Læs også:  Lys mindsker stress


Vejledende leveringstid: 
1-2 dage

Udvidet information

 

Needlite til fotografi og billede redigeringer

Needlite nyder en stigende popularitet blandt professionelle fotografer og grafikere. Needlite egner sig nemlig fortræffeligt til arbejdsbelysning omkring skærmen, når der redigeres. Årsagen er bl.a. farven på lyset (den tekniske forklaring er, at Needlite’s farvetemperatur er 6.500 Kelvin), som er den farve lys, der kræves, for at man er helt sikker på, at de farver, man ser på skærmen, nu også er korrekte. Det justerbare lys fra Needlite, som samtidig hverken reflekterer i skærmen eller er i vejen, giver dermed optimale arbejdsforhold for de professionelle.

Alle øvrige fordele ved Needlite gælder naturligvis også fotografer og grafikere: mere energi, bedre humør, skarpere fokus – alt i alt højere produktivitet.

 

 

 

Produktblad til Needlite pdf icon

Opsætning af Needlite   pdf icon

Højde: 45,7 cm
Bredde: 10 cm

Lys: LED

“Fod” Aluminium

Betjening: Touch og/eller App styret

 

Læs mere om Needlite lys

Needlite logo mk short copy small 


Vejledende leveringstid: 1-2 dage

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...