Queen Titania Pendel

Flotte farvefiltre
Queen Titania er en storslået pendel fra Luceplan

Nu: DKK 7.342,00
DKK 9.177,50 inkl. moms
* Farvefilter (vises ikke på billedet):

Beskrivelse

Queen Titania Pendel


Queen Titania er designet af Alberto Meda og Paolo Rizzatto for italienske Luceplan. Navnet Titania giver associationer til storhed, og navnet stammer da også fra Shakespeare, hvor Titania var Queen of the fairies. Derudover er Titania én af Uranus´ måner, og lampens design kunne godt lede tankerne hen på planeterne i universet. Mon ikke designerne havde disse ting i baghovedet, da de designede lampen.

Titania lampen er fremstillet i aluminium og polycarbonat, og lamellerne reflekterer lyskilden. Lampen er tænkt til at kunne oplyse store områder og med farvefiltre i polycarbonat, kan du kan selv vælge farve på lampen. Du kan vælge mellem rød, blå, grøn, violet og gul og sætte dit eget præg på lampen. Lampen vil hele tiden bevare det hvid lys på trods af farvefiltrene.

Titania har forskellige udtryk alt efter hvilken side du ser lampen fra, ser du den forfra har den et transparent look og ser du den fra siden ser den solidt gennemfarvet ud. En lampe som ikke er helt hvad den ser ud til. Der medfølger ikke lyskilder, så du har selv frit valg da lampen kan tage alle med E27 fatning

 

Vejledende leveringstid: 2-3 uger

Udvidet information

Producent: Luceplan

Materiale: Aluminium og polycarbonat

Lys: 2x205W / 2x105/140W / 2x23W - E27

Mål: H 16 cm L 140 cm

Farve: Rød, blå, gul, violet, grøn, alu

Lyskilde: Nej

Lysdæmper: Nej

 

Vejledende leveringstid: 2-3 uger

Anmeldelser

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.