Leverandør af kontorindretning

 
blackfriday banner 1267x350


Få de bedste Black Friday tilbud hos Kontormøbler.dk


På grund af den store interesse for Black Friday hos Kontormøbler i 2021 gentager vi successen nu i 2021. På denne side finder du alle vores Black Friday tilbud - igen i år afholder vi kun Black Friday online, så det er her, du finder det samlede overblik. Du finder et stort udvalg af kvalitetsmøbler til ekstra nedsatte priser.
 

Hvornår er der Black Friday B2B hos Kontormøbler.dk?

Black Friday er blevet den helt store shoppingdag for mange. De fleste er efterhånden bekendt med Black Friday, også i Danmark. Tilbudskonceptet, hvor du kan spare tusinder af kroner, og derfor også er blevet dagen, hvor mange får købt deres julegaver. Selvom Black Friday er en amerikansk tradition, har vi i Danmark taget mærkedagen til os med åbne arme.

Det er ikke helt tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Som sagt er Black Friday en amerikansk tradition, og derfor ligger den store shoppingdag dagen efter Thanksgiving.


Vi står klar med de vildeste Black Friday tilbud fra mandag d. 22.11.21-29.11.21. Det hele foregår online på vores webshop www.kontormoebler.dk. Her kan du nemt og hurtigt bestille dine kontormøbler og tilbehør til kontoret og hjemmearbejdspladsen. Sæt allerede kryds i kalenderen nu, og forbered dig på et brag af en tilbudsfest hos Kontormøbler.dk.
 

Black Friday B2B

Hos Kontormøbler.dk er Black Friday ikke kun forbeholdt til de private. Der vil også være vilde Black Friday B2B tilbud til virksomheder, der mangler kontormøbler til kontoret. Det kan være I mangler nye kontorstole, hæve-sænkeborde eller andet til jeres nye medarbejdere. Eller I trænger til at udskifte nogle af de gamle kontormøbler, der efterhånden er ved at være ret slidte. Hvad end det er I har brug for af kontormøbler, så der en del besparelse at hente ved Black Friday B2B hos Kontormøbler.dk.


Få Black Friday Week tilbud direkte i indbakken og hold øje med Facebook-siden


Bliv klar til Black Friday 2021 hos Kontormøbler.dk, hvor vi sænker priserne i bund på udvalgte populære kontormøbler. Der er noget for enhver smag. Tilbudsfesten går ikke stille for sig.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil:

  • være blandt de første, der får adgang til vores Black Friday tilbud
  • alle udvalgte black friday samlet et sted - direkte i indbakken
  • desuden får du også masser af fordele og rabatter året rundt på lækre kontormøbler

Du kan også med fordel følge vores Facebook side. Her opdaterer vi løbende med tilbud og konkurrencer,
hvor du kan vinde gratis kontormøbler.

 
Besøg dit lokale showroom og se vores kontormøbler

Selv om vores Black Friday tilbud kun foregår online på webshoppen, kan du inden eller på selve Black Friday besøge vores showrooms i Århus, Aalborg, Herning og København for at se og afprøve vores kontormøbler samt se vores materiale- og farveprøver. Vi har mange af produkterne stående, men det varierer, hvad du kan finde i de forskellige showrooms.


Gå ikke forgæves. Kontakt os for at høre nærmere om, vi har det ønskede produkt stående.


Vores erfarne eksperter står klar med professionel rådgivning, hvad enten du mangler hjælp til at finde den rette kontorstol, valg af materialer eller til indretning af kontorlokaler.