GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

3 tips til at blive mere produktiv på kontoret

Sidst opdateret: 05 Nov 2019
3 tips til at blive mere produktiv på kontoret

Føler du dig træt og ikke særlig veloplagt til dagens arbejdsopgaver? Bliv klogere på, hvordan du kan blive mere produktiv på kontoret.


ur ikonLæsetid: 2 min.

De rette kontormøbler

Det er ikke ligegyldigt, hvad for nogle kontormøbler du anvender på kontoret. Kontormøblerne skal gøre arbejdsforholdene gode. Det kan f.eks. være en god idé at investere i en ergonomisk kontorstol, som bl.a. giver god siddekomfort og den helt rigtige støtte i ryg og lænd. Det kan også være et hæve-/ sænkebord, hvor du har muligheden for at skabe varierede arbejdsstillinger i løbet af arbejdsdagen.

Den rette belysning

Det er alfa og omega at have den rette belysning på kontoret, da det har en betydning for produktiviteten og komforten på kontoret. Størstedelen af arbejdet på kontoret foregår ved en computerskærm, hvilket stiller krav til arbejdslyset. Dårlig lysforhold kan medøre træthed og hovedpine, hvilket kan nedsætte effektiviteten og produktiviteten.

God belysning har en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet. Det kan være det er en skrivebordslampe, loftlampe, gulvlampe eller en væglampe du har brug. Uanset hvad, er det en god idé, at bruge lidt tid på at finde den helt rigtige arbejdslys.

Skab ro og orden omkring dig

Er du et værre rodehoved, som altid har en masse liggende på skrivebordet? Bliver du nødt til at flytte rundt på dine post-its, fordi du har dækket din computerskærm helt til med dem? Undrer du dig tit over, hvor den fordømte kuglepen du lige før havde i hånden blev af?

Hvis du kan svare ja til de fleste af ovenstående punkter, kan du nok ikke komme udenom, at du er et rodehoved. Heldigvis er der nogle simple ting, du selv kan gøre for at ændre dine dårlige vaner:

  • Have papirkurven tæt på dig, så du med det samme kan smide skraldet ud
  • Fjern unødvendige ting fra skrivebordet, hvis det ikke tjener et formål
  • Have en brevbakke og dueslag på skrivebordet, det er rimelig oldschool - men det virker med at holde orden på tingene
  • Anskaf dig en kontorreol, som du kan opbevare alt papirarbejdet og ting, som ikke altid behøver at ligge fremme på skrivebordet.

Modernekontor4 2016

Efter du har fulgt disse råd, vil du med garanti kunne mærke forskellen og blive mere produktiv på kontoret. Du får et større overblik over arbejdsopgaverne samt en mere struktureret hverdag.

Er du i tvivl om hvilke kontorstole, skriveborde eller lamper du skal have? Bare rolig vi kan hjælpe dig med det hele. Kontakt os gerne på 8612 3040 eller , hvis du har brug for hjælp til dette.


Kilde: Bar Kontor