Kontorindretning på den nemme måde

5 tips: Mødelokale indretning

Sidst opdateret: 22 Apr 2022
5 tips: Mødelokale indretning.png

Når der skal skabes de bedste rammer for et godt møde, så skal jeres mødelokale indretning eller møbler passe til mødet. Men hvordan griber man det lige an?


ur ikon
Læsetid: 3 min.

Her er 5 gode råd til, hvordan du kan indrette mødelokalet


Vores erfarne og dygtige indretningskonsulent Peter vil dele 5 konkrete tips til, hvordan man kan indrette sit mødelokale.
Har din virksomhed ikke et mødelokale til rådighed? Så giver Peter dig også et godt råd til, hvordan man stadig kan skabe gode rammer til møderne i det åbne kontorlandskab.



1. Det runde mødebord

Holder du mange møder, hvor dialogen skal være ligeværdige og alle skal have den samme øjenkontakt?
Så er det runde bord et oplagt valg for din virksomhed. Med en rund lyddæmpende loftlampe hængende over det runde mødebord, vil det bidrage til den gode akustik i mødelokalet, da den omkapsler lyden rundt om det runde bord. Lampen er også med til at samle hele indretningen.

 

 

2. Møder i det åbne rum


Skal du holde møde i det åbne rum, hvor akustikken er et problem? Så er en høj akustiksofa et oplagt valg.
Sofaen skaber rum i rum og en god akustik. Det er en god mulighed, hvis din virksomhed ikke har et mødelokale til rådighed, eller at du står og skal bruge et "møderum" akut.

 

fourbooth

 


3. Det traditionelle mødebord


Med et traditionelt mødebord er det velegnet til, hvis I skal være flere deltagere til mødet, og der skal afholdes en præsentation. Deltagerne kan også snakke på tværs af bordet, men der er dog langt fra den ene ende til den anden.

 

 

4. Det uformelle møde


Nogle gange har man bare brug for et sted, hvor der kan afholdes spontane eller uformelle møder. Her er højborde og barstole et rigtig godt valg til formålet. Her kan I både holde stående og siddende møder.

 

Højbord

Højbord

7.396,-
5.896,-
DU SPARER 1.500,-

 

5. Det multifunktionelle bord


I løbet af en dag eller uge kan der hurtigt forskellige behov for forskellige slags møder. Derfor er det vigtigt, at du har nogle møbler der kan understøtte dette. Et multifunktionelt bord Four Real A kan bruges til mange formål. Det kan bruges som et mødebord, projektbord, kantinebord og meget mere. Bordet kan også bruges i det åbne arealer, hvor der inviteres til at bordet kan bruges til lige det formål, man har brug for.

 

multifunktionelbord

 

Vil du have flere indretningstips omkring mødelokalet?