Kontorindretning på den nemme måde

Døjer du også med rygsmerter?

Sidst opdateret: 20 Maj 2020
Døjer du også med rygsmerter?

Døjer du også med rygsmerter? Hvis ja, så bør du læse videre her, hvordan du kan forebygge dine rygsmerter.


ur ikonLæsetid: 1-2 min.

Hele 880.000 danskere lever med ondt i ryggen. Ifølge Sundhedsstyrelsen er ryg- og lændesmerter tæt på at være en folkesygdom. Ifølge Jan Hartvigsen, som er professor på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, bruger vi alt for meget medicin under behandling af rygsmerte. Han foreslår i stedet at man i stedet skal behandle sine ryg- og lændeproblemer med træning og fysioterapi. Ryggen kan holde til meget mere end hvad vi tror, men har brug for at blive trænet op, så den kan gøres stærk.

 

Ergonomisk kontorstol, der reducerer rygsmerter

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Back App stolen, så er det i korte træk en balancestol, der sikre dig en aktiv og korrekt siddestilling.

Den populære Back App stol styrker dine muskler og støtter rygsøjlen. Takket være kuglen i foden, kan stolens bevægelighed justeres. Man undgå at sidde passivt ned, da stolen sikre at man konstant er i bevægelse gennem hele arbejdsdagen. I begyndelsen kan man blive lidt øm i ryggen, hvis man har siddet for længe på stolen. Det skyldes at musklerne omkring korsettet kommer på arbejde - mere end normalt. Men når du så har brugt Back App stolen i nogle uger, vil du gradvis kunne holde til at sidde på stolen i lidt længere tid.

 

Farvel til rygsmerter med Back App balancestol


I 2017 blev der i Finland gennemført en field trial med 70 kontoransatte. I løbet af 6 måneder viste resultatet følgende effekter:


Back App trial undersøgelse 2017

Forebyg din rygsmerter i dag med en Back App

Back App Smart 2.0 Ergonomisk saddel sæde

Back App Smart 2.0 Ergonomisk saddel sæde

5.496,-
4.639,-
DU SPARER 857,-

Kom forbi vores showroom i Risskov og få stolen afprøvet.

Kilde: DR