Kontorindretning på den nemme måde

Steppie vs Gymba Board

Sidst opdateret: 04 Maj 2020
Steppie vs Gymba

Hvad er forskellen på de to balancebræt, Steppie og Gymba Board? Læs vores guide og find ud af forskellen.



ur ikonLæsetid: 2 min.

Står du og overvejer hvilket balancebræt, du skal investere i? Måske har du allerede kigget på et par stykker. Du har højst sandsynligt stødt på Steppie eller Gymba Board i din søgen. De to er nogle af de mest kendte balancebræt på markedet.


Hvad er forskellen på Steppie og Gymba Board?

Steppie og Gymba Board har det fælles formål at giver dig mere bevægelse i hverdagen og reducere de stillesiddende timer. Men dog adskiller de to balancebræt sig på mange punkter. Det er alt fra designet til funktionaliteten. I sidste ende handler det om, hvad du foretrækker, at dit vippebræt skal kunne.


Steppie balanceplade

Balancebrættet Steppie var en af de første på markedet til at løse det store problem med, at vi sidder for meget ned. Derfor er der også mange der kender Steppie.



Materiale

Steppie er fremstillet i hård plast, hvor balancepladen består af to dele, der er klikket sammen. Overfladen er også støbt i hård plast, så man står på en helt plan overflade, der kan vippes fra side til side over gulvet. Da Steppie er lavet af hård plast, skal man være opmærksom på, at Steppie godt kan afgive lyde under brug, når balancepladen får kontakt med gulvet. Men dette problem kan afhjælpes ved at bruge tæppe eller filt stoleunderlag.


Funktionalitet

Det er nemt at komme i gang med at bruge Steppie, da man ganske enkelt bare skal vippe fra side til side.


Ekstra tilbehør

Der er mulighed for at tilkøbe Soft Top til Steppie, hvis man ikke kan holde ud at stå på den hårde overflade. Ekstra tilbehøret kan tilkøbes på vores hjemmeside under Steppie.


Gymba Board

Den prisvindende Gymba Board er en revolutionærende balancebræt, som kan mange ting i forhold til Steppie. Gymba er hidtil det ståbræt, der er bedst til at efterligner dine naturlige gangbevægelser pga. sin fleksible design.



Materiale

Overfladen på vippebrættet er fremstillet af komposit, der består af 30-40 % genanvendelig træfibermasse og 60 % PP Polypropylen. Undersiden er dækket af slidstærkt og genanvendt nålefilt.


Funktionalitet

Det er simpelt at bruge Gymba Board. Stå op på balancebrættet, så er du allerede i gang! Sammenlignet med Steppie, så kan man bruge Gymba Board til flere forskellige øvelser. Her kan du udnytte begge sider af balancebrættet.

  • Styrk ryggen ved at bruge bagsiden af Gymba
  • Styrk lægmusklen ved at bruge kanten af Gymba
  • Fordel vægten af dine ben for at undgå belastning
  • Sikrer en rank ryg og korrekt arbejdstilling


Du kan med fordel tage skoene af, når du bruger Gymba. Det kan være med sokker på eller bare fødder. Så får du udnyttet Gymba Boardets fulde potentiale, der effektivitet kan fremme blodcirkulationen.


Du kan læse mere om hvilke nemme øvelser, man kan lave på Gymba Board i vores brochure. Det er små øvelser der ikke kræver meget tid, og derfor kan du nemt udføre de forskellige øvelser på Gymba, når du lige trænger til en lille pause fra arbejdsopgaverne.


Ekstra tilbehør

Der er mulighed for tilkøbe messagebolde til Gymba Boardet, som består af en blød og hård bold. Boldene giver dig fodmassage og øger blodcirkulationen, mens du står op og arbejder. Det er rent luksus for fødderne.


Vidste du at..?
Ved at udskifte 3 stillesiddende timer til 3 timer på Gymba, kan du tabe dig ca. 3,6 kg årligt.
Den ekstra energi du forbrænder svarer til at løbe 7 maratons!

Gymba Active Board

Gymba Active Board

1.209,-
969,-
DU SPARER 240,-

Valget af balancebræt afhænger af dine behov og ønsker

Når du skal vælge mellem Steppie og Gymba Board, skal du tænke over hvad dit behov er. Har du brug for en ganske simpelt balancebræt med hård overflade, der kun kan vippe fra side til side, så er det Steppie du skal vælge. Derimod hvis du skal have en fleksibel balancebræt, hvor der er mulighed for at lave forskellige øvelser på vippebrættet, så skal du investere i en Gymba. Her får du også meget mere for pengene, da begge sider kan anvendes til at lave øvelser. Desuden kan du altid opgradere din Gymba med massagebolde, hvis du har behov for at få lidt fodmassage, når du står op og arbejder.

Gymba Active Board

Gymba Active Board

1.209,-
969,-
DU SPARER 240,-