GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Hæve-sænkebord 140x80 cm


Et lille hæve-sænkebord er velegnet til hjemmekontoret, hvor pladsen måske er lidt mere knap. Dog kan små hæve-sænkeborde også sagtens bruges på arbejdspladsen, fordi de giver nøjagtig de samme ergonomiske fordele som et større hæve-sænkebord. Her kan du se vores store udvalg af 140x80 cm hæve-sænkeborde.

DKK
DKK
1 produkter
Delta Hæve Sænke bord i LinoleumDeltabord_Linoleum
  • Vores mest populære model
  • Eksklusiv overflade i linoleum
  • 19 størrelser bordplader
8.310,-
6.495,-
DU SPARER: 1.815,-
{origin_product_price_excl_vat}
5.196,-
DU SPARER: 1.815,-

Hæve-sænkeborde på 140x80 cm


Et hæve-sænkebord er ikke bare et hæve-sænkebord - de fås i et væld af størrelser, farver og materialer, så du kan finde bordet til lige dine behov. Et hæve-sænkebord på 140x80 cm passer ind de fleste steder og giver samtidig mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen. En ergonomisk arbejdsplads kan altså sagtens være pladsbesparende, og små hæve-sænkeborde er desuden lettere at placere, både på arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

Find et lille hæve-sænkebord - uden at gå på kompromis


Her på siden finder du vores udvalg af små hæve-sænkeborde. Et hæve-sænkebord på 140x80 cm hører ikke til blandt de allermindste, men du vil kunne mærke en betydelig pladsbesparende forskel i forhold til de største modeller. Det betyder dog ikke, at du får færre muligheder, når det gælder udtryk, design og selvfølgelig komfort.

Vores små hæve-sænkeborde kan du få i en lang række forskellige typer finér som f.eks. eg, bøg og ahorn, eller du kan vælge linoleum, laminat eller nano-laminat. Det vil sige, at der næsten ikke er nogen grænser for, hvilke farver du kan vælge.

Små hæve-sænkeborde er særligt fleksible


Et hæve-sænkebord 140x80 cm er let at få plads til på hjemmekontoret - også, hvis hjemmekontoret befinder sig i et hjørne i stuen eller soveværelset. På arbejdspladsen giver de kortere borde flere muligheder for forskellige opstillinger og formationer, og det er lettere at få plads til en ekstra arbejdsplads.