GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Hæve-sænkebord 160x80 cm


Et hæve-sænkebord på 160x80 cm er det mest gængse og den størrelse, som du ser på mange arbejdspladser. Bordet er hverken for stort eller for lille, og måske derfor er det så populært. Det fås desuden i en lang række farver og materialer, som du selv frit kan vælge imellem.

DKK
DKK
1 produkter
Delta Hæve Sænke bord i LinoleumDeltabord_Linoleum
  • Vores mest populære model
  • Eksklusiv overflade i linoleum
  • 19 størrelser bordplader
8.310,-
6.495,-
DU SPARER: 1.815,-
{origin_product_price_excl_vat}
5.196,-
DU SPARER: 1.815,-

Hæve-sænkebord 160x80 cm


Der er en grund til, at 160x80 hæve-sænkeborde er typen, du oftest støder på, når du besøger en virksomhed. Bordpladens størrelse gør det muligt at arbejde både fra en laptop og fra en stationær computer med flere skærme, og du har også god plads til dokumenter, lamper, og hvad du ellers har brug for at have stående på dit skrivebord. Samtidig optager bordene ikke alt for meget plads, og de kan fint stå over for hinanden eller i grupper på flere borde.

Hæve-sænkeborde i mange farver og materialer


Selv om størrelsen er typsk, kan bordet godt skille sig ud - hvis du altså ønsker det. Du kan tilpasse dit hæve-sænkebord på 160x80 med alskens farver og materialer, eller du kan holde det helt klassisk og stilrent. På mange modeller kan du vælge mellem linoleum, laminat, nano-laminat og finér. De forskellige materialer fås i mange farver, og du kan også tilpasse farven på stellet, og om du f.eks. ønsker kabelgennemføring og kabelbakke.

Skræddersy hæve-sænkebordet til dine behov


Vores produktkonfigurator gør det muligt at tilpasse dit hæve-sænkebord med materialevalg, farvevalg og forskelligt tilbehør. Du kan tilpasse arbejdspladsen yderligere med dit valg af kontorstol, og du kan vælge forskelligt ergonomisk tilbehør som f.eks. balanceboards og balancebolde. Det giver dig mulighed for at skræddersy din arbejdsplads, hvadenten det er til virksomheden eller hjemmekontoret.