Leverandør af kontorindretning

Skriveborde


SKRIVEBORDE EGNER SIG OFTE SÆRDELES GODT TIL HJEMMEARBEJDSPLADSER
- eller som et flot møbel i stuen med en effektiv arbejdsplads for hele familien
icon fluebenSkriveborde er borde til kontoret uden motor, mekanik og mobilitet
icon fluebenEnkelte modeller vil have en mindre manuel vandring i højden
icon fluebenFind det flotteste skrivebord med bordplade i linoleum, laminat, SKY eller finér
icon fluebenVi leverer til dig nemt, hurtigt og billigt

DKK
DKK
7 produkter
Freya smalt skrivebord i massiv egdag-til-dag
 • Eksklusivt skrivebord til hjemmet
 • Lækker massiv egetræ
 • Dansk design og kvalitet
7.873,75
6.685,-
DU SPARER: 1.188,75
{origin_product_price_excl_vat}
5.348,-
DU SPARER: 1.188,75
Dencon skrivebordDelta hæve sænkebord - 7 farverNye Linoleums farver
 • Perfekt til hjemmekontoret
 • Prisvenligt skrivebord
 • Mange flotte farver
5.311,25
4.598,75
DU SPARER: 712,50
{origin_product_price_excl_vat}
3.679,-
DU SPARER: 712,50
Delta X Skrivebord - Dencon design bordDencon hæve sænkebord - 8 farverNye Linoleums farver
 • Eksklusivt skrivebord
 • Flot finish og lækre detaljer
 • Skrivebord i chef-klassen
15.036,25
11.798,75
DU SPARER: 3.237,50
{origin_product_price_excl_vat}
9.439,-
DU SPARER: 3.237,50
RM13 Work Desk - Snedker skrivebord
 • Klassisk dansk design
 • Flere farver og materialer
 • Perfekt til hjemmearbejdspladsen

21.611,25
17.598,75
DU SPARER: 4.012,50
{origin_product_price_excl_vat}
14.079,-
DU SPARER: 4.012,50
Skrivebord i massiv træ med skuffeNyhed
 • Dansk design og møbelsnedkeri
 • Tilføjer stil og varme til hjemmet
 • Perfekt til hjemmearbejdspladsen
6.498,75
5.199,-

Skriveborde - det klassiske og sikre valg


Et godt skrivebord er alfa og omega, når man arbejder på kontor eller har hjemmekontor. De klassiske skriveborde er til dig, der ikke har behov for elektriske borde med hæve sænke bord. Det kan f.eks. være på hjemmearbejdspladsen eller på et kontor, hvor du ikke skal befinde dig ved skrivebordet alt for mange timer ad gangen. Til gengæld kan det i sådanne tilfælde være en god ide at investere i en god kontorstol, som hjælper dig med at bevare en sund og ergonomisk korrekt arbejdsstilling.


Skriveborde med muligheder for tilpasning


Selv om bordene ikke kan indstilles i højden (nogle har faktisk en lille, manuel vandring, men altid uden motor), er der masser af muligheder for at tilpasse dem efter din arbejdsplads. På alle vores Dencon skriveborde er der mulighed for at vælge imellem flere bordplader, så du har en stor indflydelse på, hvordan dit kommende skrivebord skal se ud, når du sidder og arbejder foran et whiteboard på kontoret.

På modeller som f.eks. det populære Delta X kan du endda kombinere flere materialer, fordi fronten og selve bordpladen vælges separat. Det giver dig mulighed for at lege med f.eks. en kombination af laminat og finér, der kan give et eksklusivt og anderledes udtryk. Faktisk kan du ofte tilpasse helt ned til farvevalget på kabelbakken og kabelgennemføringen - der er altså intet overladt til tilfældighederne, og det er kun dig, der bestemmer. Både kabelgennemføring og kabelbakke er standardudstyr på Delta X-modellen - vi ved nemlig, at langt de fleste arbejdspladser er digitale, og at dit udstyr har brug for strøm. Bordet har desuden sortlakerede kanter, hvilket også bidrager til det eksklusive og gennemførte udseende.

Vores Dencon skrivebord er den billige løsning til dig, der har brug for et basis skrivebord, som stadig er i en god og holdbar kvalitet. Desuden kan højden indstilles manuelt mellem 72 og 74 cm, og der er en lang række muligheder for at vælge farve på bordpladen. Selv faconen på pladen kan du selv vælge - faktisk er der hele 19 modeller at vælge mellem, som er delt op i fire overordnede typer: rektangulær, sidevendt, med centerbue eller “halvcirkel”.


Skriveborde fra Dencon - din garanti for dansk kvalitet


Vores skriveborde bliver produceret af den danske møbelproducent Dencon. Dencon har mere end 50 års erfaring med fremstilling af ergonomiske og funktionelle kontormøbler. Med kontormøbler fra Dencon kan du altid regne med fleksible og kundetilpassede møbler, som kan tilpasses 100% efter dine behov. Dencon har også et stort udvalg af hæve sænkeborde.


Skattefrit hjemmekontor på bruttolønsordning


Arbejder du hjemmefra et par gange om ugen eller alle dage? Så er det vigtigt at din hjemmearbejdsplads er indrettet til, at du kan udføre dine opgaver hensigtsmæssigt. Dårlig indretning af hjemmekontoret med de forkerte møbler kan ofte være årsagen til rygsmerter, hovedpine og m.m.


Du har mulighed for at få en skattefri hjemmearbejdsplads som personalegode. Køber du kontormøbler til hjemmearbejdspladsen hos Kontormøbler.dk, så har vi en revisionsgodkendt kontrakt klar til dig, så du nemt kan komme i gang med bruttolønsordningen. Læs mere på om hjemmearbejdsplads via bruttolønsordning.