GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

På denne side kan du finde informationer om at købe nye kontormøbler som billigt alternativ til brugte kontormøbler. Hvad enten det er brugte hæve sænkeborde, brugte kontorstole eller noget helt tredje, så kan vi sagtens hjælpe dig med dette.


Vi har ofte mange billige kontormøbler som udstillingsmodeller og restsalg under vores udsalg. Her kan du gøre et godt kup og ofte kan du spare over 50 %. Men man skal være hurtige, for mange af vores billige kontormøbler har vi ofte kun 1 stk. tilbage af. Disse tilbudsvarer kan afhentes direkte i dit lokale showroom eller sendes.


Skal jeg købe nye eller brugte kontormøbler?


Der kan være mange grunde til, at man købe brugte kontormøbler. Ofte er det, fordi man har en stram budget. Der er mange der tror, at der er flere penge at spare, når man køber brugte kontormøbler. Ofte er det ikke tilfældet. Der er en grund til at brugte kontormøbler er billige, og det er fordi de er ikke ret meget værd sammenlignet med nye kontormøbler. Lad os tage et eksempel. Hvis du køber en brugt kontorstol der er 8 år gammel, så kan du godt forvente at den nok kun ville holde til et par år mere, hvis du er heldig. Desuden har sædet højst sandsynligt formet sig efter den tidligere bruger. Derfor er vi ikke så glade for at anbefale brugte kontorstole til vores kunder, da kontorstolen er noget du sidder mange timer på om dagen, og stolen skulle gerne passe til din krop og behov. Investér i en ny kontorstol, hvis du vil undgå rygsmerter og andre kontorrelaterede sygdomme.


Brugte hæve sænkeborde afhængig af kvaliteten, vil der ofte være ridser fra slidtage og mange års brug. Hvis du investere i et nyt hæve sænkebord i god kvalitet, så slipper du for både ridser og kan være helt sikker på at dit højtjusterbare bord kan holde i mange år endnu. Mange af vores hæve sænkeborde har vi 5 års garanti på.

brugte kontormoeblerDelta bord finer


Når du køber nye kontormøbler, kan du få dine møbler præcist i den farve du ønsker. F. eks. om hæve sænkebordet skal være i andre farver end sort, om kontorstolen skal være med eller uden armlæn osv. Med brugte kontormøbler kan du ikke være sikker på at kunne supplere med de samme møbler senere hen, hvis din virksomhed vokser og I har brug for flere kontormøbler til jeres nye medarbejdere. Desuden er det også vigtigt, at du som virksomhedsejer har kontormøbler, der kan repræsentere virksomheden på en ordenligt måde over jeres kunder og samarbejdspartnere.


De fleste af vores samarbejdspartner har meget fokus på bæredygtighed. Eksempelvis består nogle af vores kontormøbler i vores sortiment af genbrugsmaterialer eller bæredygtige materialer. Mange af komponeneterne på vores kontormøbler kan nemt adskilles igen, så hver dele kan genbruges igen eller bortskaffes, så vi skåner vores miljø bedst muligt.


Nye kontormøbler er i dag nede i en pris for alle kan være med. Det koster ikke kassen at investere i nye kvalitetsmøbler. Eksempelvis kan du i dag få en ny ergonomisk kontorstol fra 1.500kr. og et nyt hæve sænkebord til 3.000-4.000 kr.


Her er vores billigste kontorstole

YounicoCaorleFourCast2 wheeler


Her er vores billigste hæve sænkeborde

Conset 501 33 Conset 501 7Delta hæve sænkebord vægmonteret


Bemærk, vi opkøber ikke brugte møbler.