Kontorindretning på den nemme måde

Opnå et hyggeligt udeområde med de rette cafémøbler og terrassevarmere

De rette cafémøbler danner rammerne om et hyggeligt og indbydende udemiljø for dine gæster. Den helt rigtige atmosfære kan være afgørende for at drive en succesfuld café. Om sommeren kan gæsterne få en pause i solen og nyde noget koldt at drikke. Her kan du med fordel indrette caféens udeareal med terrassevarmere til at forlænge de lune forårs- og sommeraftener. I vinterhalvåret kan du også holde dit udendørsområde åbent, hvor dine gæster kan få noget varmt at drikke.


Imponér dine gæster med din caféindretning og skab en mindeværdig oplevelse

Der er mange faktorer, der påvirker dine kunders førstehåndsindtryk og den samlede oplevelse af din forretning. Én af de vigtigste ting er din caféindretning, da det er noget af det første, dine kunder ser. Hvis indretningen ikke fremstår indbydende, risikerer du at have svært ved tiltrække kunder.


Din café indretning, cafémøbler og dekorationer skal være i tråd med det udtryk, du ønsker. Du kan bruge indretningen til at fortælle en historie om maden eller om det land, som maden oprindeligt stammer fra. Du kan også gøre din indretning meget personligt ved at tilføje unikke detaljer i indretningen, som kan være kunstværker, planter og hyggelige puder. Baggrundsmusik kan også bidrage til den gode stemning og dermed understøtte din indretning. Der er måder hvorpå du kan give dine kunder en mindeværdig oplevelse gennem din indretning, der får dem til at huske din café, så de kommer tilbage igen og igen. De tilfredse kunder der har haft en god oplevelse med din forretning, vil også være mere tilbøjelige til at anbefale din café til deres familie, venner og bekendte.


Skil dig ud med din unikke caféstil ved at sammensætte dit eget cafésæt

Det er vigtigt at din café skiller sig ud fra de andre konkurrenter. Derfor tilbyder vi et stort udvalg vores af caféstole- og borde i flere farver og modeller. Du kan enten finde en matchende farve i samme serie, eller du kan mikse og matche og opnå din helt egen, unikke caféindretning. Mulighederne er mange.


Stort udvalg af inden- og udendørsmøbler til caféer restauranter og hoteller

Hos Kontormøbler.dk sætter vi en ære i at levere gode kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. Uanset om du skal bruge møbler til café, restaurant eller hotel, har vi samlet et bredt udvalg af inden- og udendørsmøbler, så du har rig mulighed for at opnå din drømmeindretning. Møblerne er lavet i slidstærke materialer og er designet til at modstå de stød, slag og vejrforhold, de kan blive udsat for i hverdagen. Desuden er de også rengøringsvenlige, hvilket gør det nemmere at opretholde de høje hygiejnestandarder, da møblerne består af materialer, der gør det nemt at fjerne snavs, pletter og bakterier, der kan samle sig over tid. Desuden sparer du også tid på rengøringen, hvilket er guld værd i de travle perioder, hvor det til tider kan gå lidt stærkt med at klargøre borde til de næste gæster.


Få hjælp til at skabe en caféindretning, der afspejler den rette stemning

Når du skal indrette en café, er der mange ting at tage stilling til. Det er alt fra lys, farver og materialer, der skal passe sammen, så dine gæster får en harmonisk oplevelse. Hvis din café er stor, kan det være nødvendigt at installere akustikløsninger. Sørg også for nogle komfortable caféstole, der giver dine gæster en god siddekomfort. Har du brug for indretningshjælp, har vi også indretningskonsulenter i huset, der kan hjælpe dig med indretningen.


Book et indretningsmøde.