Kontorindretning på den nemme måde


Når du skal indrette en café, så er det altafgørende at få den rette atmosfære frem i rummet. Der skal skabes en indbydende og hyggelig stemning, så dine kunder får lyst til at komme igen.

 

Få masser af inspiration til din caféindretning


 

Indret din café med de rigtige cafémøbler


De helt rigtige cafémøbler og tilbehør som belysning og terrassevarmer kan gøre en positiv forskel for din caféindretning. Mange af vores caféstole og caféborde kan fås i samme serie, der er tilgængelige i de samme farver og valgmuligheder. Men du kan også vælge at kombinere cafémøbler fra forskellige serier. Valget afhænger af det tema og indretningsstil du gerne vil skabe i din café indretning.

 


Få et indretningsforslag indenfor 24 timer på din café indretning


En caféindretning kan være en kompleks proces, hvor der er mange vigtige tilvalg og fravalg undervejs. Vores dedikerede og erfarne indretningskonsulenter har hjulpet mange caféer, restauranter og hoteller gennem tiden. Her har de både hjulpet store og små virksomheder.

 

 

 

 


Café indretning med udendørsservering


Når vejret bliver lunere, så foretrækker mange at sidde udenfor og spise. Har du en terrasse eller udendørsområde, så vil det være oplagt at indrette det med caféstole og caféborde til udendørsbrug og tilbyde udendørsservering. Her skal du tænke nøje over dine cafémøblers placering og tage højde for solens placering. Afhængig af hvor meget plads du har, så kan en parasol, markise eller stor presenning være en effektiv måde at skabe lidt skygge på - selv på det varmeste tidspunkt som ofte er midt på dagen.

Ara cafestole og Ikon cafebord


Skab en hyggelig caféstemning med det rigtige belysning


Det er vigtigt, at du får valgt den rigtige belysning, da det kan gå hen og påvirke alt i din café indretning og kundens oplevelse. Det er lige fra når de træder ind i din café, læser menukortet, får serveret maden de har bestilt til den stemning kunden oplever, når der tales hen over bordet. Belysningen er med til at give kunden en indikation af, hvad de kan forvente af din café.


Stemningen i et rum kan ændre sig efter, hvor oplyst det er. I en dunkel belysning kan et rum virke mindre, end hvis rummet var fuldt oplyst. Når der ikke er ret meget lys, kan rummet virke lidt uhyggeligt og dystert. Men formår du at bruge varmt og dæmpet lys, så kan det skabe en intim og romantisk stemning i caféen - og endda bidrage til en mere eksklusiv atmosfære. Hvis rummet er fuldt belyst, så får du et mere afslappet og moderne café.


Et godt tip! Få en lysdæmper på, så det er muligt at dæmpe lyset efter behov og skabe den rette stemning.