Kontorindretning på den nemme måde

Contour Design

1266x350 contour


Hvem er Contour Design?

Contour Design blev grundlagt i 1995 af Steve Wang. Siden lancering af deres første ergonomiske mus, så har virksomheden været markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse. Virksomheden vil gerne give brugerne muligheden for at kunne arbejde sikkert ved computeren uden risiko for smerter eller belastningsskader. Derfor har de udviklet en række ergonomiske computertilbehør, som nemt kan anvendes i hverdagen for at optimere arbejdstillingen.


RollerMouse - Den ergonomiske computermus

Contour Design er kendt for deres revolutionerende og ergonomisk mus RollerMouse. Computermusen har Contour i samarbejde med ergonomieksperter fået udviklet for at gøre det muligt for dig, at arbejde foran computeren i flere timer uden at din krop belastes.


Velfungerende arbejdsrutiner er vigtigt for dig, uanset hvilken computerarbejde du udfører. Det kan være alt fra brug af Office-programmer til de kreative designsoftware som Photoshop. Et fælles problem de allesammen har er, at der opstår små gentagende bevægelser. Det er skadeligt for din krop, hvis det sker over en periode. Men det kan du undgå ved at bruge en RollerMouse fra Contour Design, da cursorstyringen sidder lige foran tastaturet. Du slipper for at række ud efter din computermus, når du skal styre cursoren. Når du har hænderne placeret på Rollermouse, så gør det også nemmere for dig at benytte tastaturgenvejene.


Prøv RollerMouse gratis i 14 dage


Har du smerter og ubehag pga. din nuværende mus? Eller måske har du ikke endnu oplevet gener, så kan en ergomisk mus være med til at forebygge belastningsskader og andre spændinger, der med tiden kan føre til problemer som musearm. Hele 99% oplever en reducering af smerter og ubehag ved at skifte over til en ergonomisk mus.


Virksomheder og deres ansatte kan få en gratis prøveperiode. I skal blot udfylde jeres informationer og vælge Kontormøbler.dk som forhandler.


Start din gratis prøve periode her.


Sorter efter:
Contour Laptop stand1-3dage
  • Ergonomisk arbejdsstilling
  • Få den rigtige højdejustering på laptop og tablet
  • Nem at have med på farten
523,75
419,-
Vælg her
Contour Travel Kit trådløs arbejdsplads4-6dage1-3dage
  • Ergonomi ved skiftende arbejdspladser
  • Trådløs forbindelse 
  • Lige til at tage under armen
4.336,25
3.469,-
Vælg her
Contour Rollermouse mobile1-3dage
  • Lille og kompakt, med samme funktionalitet
  • Perfekt til skiftende arbejdspladser
  • Ergonomisk, trådløs centreret mus
2.611,25
2.089,-
Vælg her