Dencon

Dencon

Dencon header

Dencon blev grundlagt i 1964, og kan som en af de få Danske møbelproducenter prale med over 50 års erfaring med fremstilling kontormøbler til erhvervslivet. Dencon har beliggenhed i Skive, hvor de har et produktionsareal på 8.500m2 samt ca. 60 medarbejdere.


Møbelproducentens kernekompetence er kontormøbler produceret i træ, og produktionsapparatet er moderne og netop opgraderet i 2018 til et af de hurtigste og mest produktive i EU. Dette sikrer, at virksomheden kan leve op til sin målsætning om at levere bedst mulig kvalitet til laveste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Produktprogrammet består i dag udelukkende af ordreproducerede kontormøbler. Fleksible og kundetilpassede produkter i både små og store styktal er i dag virksomhedens primære styrke. Utallige overfladetyper, farver og størrelser giver uendelige muligheder for at sammensætte sit helt eget unikke og personlige produkter.


Med det nye produktions apparat, er fabrikken gearet til levering indenfor 1-2 uger efter ordreafgivelse.


Produkterne afsættes gennem professionelle autoriserede forhandlere primært i Skandinavien og Nordeuropa.


I Danmark fortrinsvist igennem autoriseret Dencon Center herunder Kontormøbler.dk.


Delta by Dencon

En af Dencons mest succesfulde møbelserie er Delta, som indeholder hæve sænke borde, mødeborde, konferencemøbler, reception, skabe og reoler. Der er uendelige kombinationsmuligheder i opbevaringsmøblerne. Hele Delta serien fra Dencon er modulbaseret, som giver en unik mulighed for at designe sin helt eget møbel.


Bæredygtighed hos Dencon

Dencon arbejder løbende med miljøforbedringer, hvor målet er produktion med mindst muligt miljøbelastning.


Læs mere: Dencon bæredygtighed