Kontorindretning på den nemme måde

DenconCenter

Mange kender os som Dencon Center. I dag hedder vi Kontormøbler A/S. Selvom vi har skiftet navn, så er vi stadig de samme mennesker.

denconcenter


Hvem er Dencon Center?

Kontormøbler.dk er en webshop som udspringer fra DenconCenter, hvor vi dengang udelukkende forhandlede og specialiserede os i Dencon møbler. I dag er historien en anden og vi går nu under navnet Kontormøbler A/S. Vi forhandler stadig flere anerkendte mærker på vores hjemmeside såsom Four Design, Skipper Furniture, Pedrali og meget mere. Alle vores samarbejdspartnere har vi nøje udvalgt for at kunne levere de bedste kvalitets kontormøbler. Mange af dem har vi efterhånden også samarbejdet med i flere år.

En arbejdsplads bruges minimum 8-10 timer dagligt. Derfor er det vigtigt, at kontormøblerne kan klare den store det hyppige brug og ikke mindst understøtte medarbejderne, så de kan opnå en god arbejdstilling. Derfor vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af ergonomiske kontormøbler i høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi hedder faktisk stadig Dencon Center i CVR registret. På trods af navneskiftet på vores nye weshop, så er vi stadig de førende forhandlere af kontormøbler online - især af kontorstol og hæve sænkebord.


Vil tilbyder Dencon møbler hos Kontormøbler.dk


Selvom vi er vokset siden virksomheden blev stiftet og samarbejder med flere producenter, så tilbyder vi stadig Dencon møbler på vores hjemmeside. Man kan roligt kalde os eksperter i Dencon møbler, da vi har arbejdet med Dencon siden 2009. Vi er stadig de samme passioneret medarbejdere, hvor vi med tiden også har styrket vores team med flere dygtige medarbejdere. Siden 2009 har vi høstet seks Gazelle-priser år efter år.


Dencon Center tilbyder skræddersyet kontormøbler


På vores webshop finder du det største udvalg indenfor kontorindretning, hvor vi tilbyder en skræddersyet løsning. Gennem vores billedkonfigurator kan du vælge vores kontormøbler i mange forskellige farver og varianter. Her kan du se, hvordan dine kontormøbler kommer til at se ud, og hvad prisen bliver. På denne måde kan du udforske de forskellige valgmuligheder og opdage nye farvekombinationer, du måske ikke havde tænkt på.


Specialister i kontorindretning


Vi er specialister i kontorindretning og tilbyder indretningshjælp til alle arbejdspladser. Arbejdsmiljø, mødelokaler kantiner, lydabsorbering, kontorstole, venteværelser og belysning osv. Alt det kan vi hjælpe jer med. Har du brug for et inspirationsmøde, så kan du booke et uforpligtede gratis møde med en af vores erfarne indretningskonsulent. Kontakt os på .


Vi tilbyder forskellige services:

Bestil nemt kontormøbler online: Mange virksomheder ved i dag præcist, hvad de har brug for.
Her kan virksomhederne derfor bestille det meste selv. Dette skal bare være nemt, hurtigt og billigt.

Rådgivning og hjælp: Kontorindretning behøver ikke være svært, men ofte kan nye input og gode ideer fra vores indretningsspecialister gøre den store forskel.
Det er ganske gratis at booke et møde med dem. Herudover kan vi også komme med det komplette indretnings-forslag, og hjælpe med alt fra a-z i forbindelse med flytning eller nyindretning.

Autoriseret Dencon Center: Vi tilbyder indretningshjælp til kontorindretning, arbejdspladser, møderum, kantine, venteværelser, lounge, lydabsorbering, belysningsplan, hæve sænkeborde og kontorstole.

Regler & retningslinjer: Kontormøbler er ikke bare kontormøbler. Der er en del regler og retningslinjer der skal følges, når man skal have lavet sin nye kontorindretning.
Dette er noget vores uddannede konsulenter og arkitekter kan hjælpe firmaet med. Her kan du få rådgivning i ÅrhusKøbenhavnAalborg og Herning

Testet og godkendt: Kontormøblerne fra Dencon, er testet og certificeret som noget af det bedste der kan laves.
Møblerne er designet og udformet, af professionelle kontormøbel designere. Arkitekttegnede kontormøbler er med til at skabe rammerne om den perfekte kontor arbejdsplads, hvor der er trivsel og velvære for medarbejderne.