Leverandør af kontorindretning


I vores nye og inspirerende showroom i Aalborg finder du kontormøbler af alle slags - vi tilbyder alt lige fra hæve-sænkeborde og kontorstole til reoler, mødeborde, skranker, caféstole, whiteboard tavle og meget, meget mere. Naturligvis altid med fokus på kvalitet, ergonomi og den bedste rådgivning til dig. Vores showroom er beliggende på en attraktiv placering på Nibevej 20B i City Syd med gode parkeringsmuligheder, så du kan køre lige til døren.

Uanset om du bare kommer for at se møblerne “i levende live” eller er på jagt efter inspiration til en bestemt indretning, er vores butikschef Tina klar til at hjælpe dig godt på vej.

 


Er du erhvervskunde, kan du booke et indretningsmøde med Tina lige her. I vores showrooms tager vi naturligvis alle nødvendige forholdsregler - holder afstand og bruger mundbind eller visir - så du trygt kan besøge os. Vil du hellere mødes med os online eller pr. telefon, kan det også arrangeres uden problemer. Du vælger blot i kalenderen, hvilken type møde du ønsker.

Splinternyt showroom med kontormøbler Aalborg åbnet i 2019


Vi slog dørene op til vores showroom med kontormøbler Aalborg for første gang i 2019, og derfor bliver du mødt af et topmoderne udstillingslokale fyldt med de flotteste og mest innovative produktnyheder. Der er rig mulighed for at samle inspiration til virksomhedens kontorindretning. Tina er vores butikschef på adressen i Aalborg og hende, der tager imod dig og giver dig gode råd. Tina har flere års erfaring med salg af møbler og kan med garanti hjælpe dig til en indretning, der både afspejler din virksomhed på den helt rigtige måde og sikrer god ergonomi og sunde arbejdsstillinger.

Se kontormøbler Aalborg i vores showroom og på Kontormøbler.dk


I vores Aalborg showroom præsenterer vi et bredt udsnit af de mange kontormøbler, du finder på kontormøbler.dk. Pga. vores store udvalg har vi desværre ikke plads til at udstille samtlige møbler, men vi bestræber os altid på at vise dig de nyeste og mest interessante modeller. Vil du gerne se på en helt bestemt vare, er du meget velkommen til at ringe i forvejen, hvis du er i tvivl, om den er at finde i showroomet. Har vi ikke lige præcisi din model udstillet, kan Tina med garanti vise dig et alternativ, som du vil blive mindst lige så glad for. Er du interesseret i at se eller prøve vores kontormøbler på bruttolønsordning, er du også meget velkommen.

previous arrow
next arrow
Slider


Fortæl os, hvad du synes


Hvis du allerede har besøgt vores showroom med kontormøbler Aalborg, vil vi meget gerne vide, hvad du syntes om oplevelsen. Det kan du fortælle os ved at skrive en anmeldelse lige her.

 

Tina kontakt

Her finder du Kontormøbler.dk i Aalborg


Nibevej 20B
9200 Aalborg
Tlf. nr.: 31 15 87 74

Butikschef: Tina Højbjerg Hansen
E-mail:


Åbent alle hverdage 12.30-16.30 (eller efter aftale)
OBS! Showroom er lukket i disse dage 20/10, 21/10 og 22/10.