GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING


På Rolighedsvej 36 i Risskov finder du vores store og flotte showroom, hvor vi altid har et bredt udvalg af produktnyheder og topsælgende kontormøbler. Vi har åbent både for private og virksomheder, og vi kan både hjælpe dig med de store opgaver som en fuld indretning af et storrumskontor og de mindre opgaver som et nyt hæve sænkebord eller kontorstole Århus til hjemmekontoret.

previous arrow
next arrow
Slider


Masser af inspiration i vores showroom i Århus


I vores showroom i Risskov lige nord for Århus finder du en række af de kontormøbler, du også kan købe her på Kontormøbler.dk. Er der en bestemt model, du kunne tænke dig at se nærmere på, er du altid velkommen til at ringe i forvejen og høre, om den står i vores showroom - og hvis ikke, har vi med garanti et andet lige så godt forslag, du kan se nærmere på. Formålet med vores showroom er at inspirere dig til at finde den allerbedste løsning - enten ved at kigge på og prøve møblerne eller ved at få helt konkrete tips af os til indretning og gode, ergonomiske løsninger. Hvis du søger efter kontorstole Århus, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vores butikschef Jakob er klar til at tage imod dig og dele sin store viden om kontormøbler med dig. Han kan med garanti svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig i den rigtige retning, hvis du mangler inspiration til indretning af kontormiljøet. Nederst på denne side finder du Jakobs kontaktoplysninger og åbningstider for butikken i Århus.

Se og prøv kontormøblerne og kontorstole Århus


Er du lidt i tvivl om valget af kontorstole eller hæve sænkeborde til kontoret, kan det være en god ide at besøge showroomet og se møblerne i virkeligheden. Hvordan føles en laminatbordplade i forhold til en af finér? Hvordan sidder man egentlig på en saddelstol? Hvilket slags whiteboard tavle er bedst? Disse og mange flere spørgsmål hjælper vi dig med at få svar på.

Book et møde og få hjælp og inspiration


Mangler du inspiration og ekspertise til en indretningsopgave? Så kan du booke et inspirationsmøde med os i Århus og få hjælp til din opgave. Det kan også være, at du kunne tænke dig at få demonstreret et bestemt produkt eller prøve nogle af vores kontorstole. Du kan let og enkelt booke en tid hos Jakob, når det passer dig, ved at oprette aftalen i kalenderen her: Book et møde med Jakob.

Hvad synes du om vores showroom?


Har du måske allerede lagt vejen forbi vores showroom i Århus? Så vil vi meget gerne høre mere om din oplevelse med os og vores service. Du kan fortælle os om den ved at skrive en anmeldelse lige her.

jakob150x200

Her finder du KontorMøbler.dk i Århus

Rolighedsvej 36D
8240 Risskov
Butikschef: Jakob Monberg Jensen
Tlf. nr.: 31 23 99 76
E-mail:

 

Åbent alle hverdage 8.30-16.30