Leverandør af kontorindretning


På den attraktive beliggenhed på Poulsgade 14 i Herning finder du vores flotte showroom. Der er parkering lige ved døren, og vi ligger tæt på både Herning by og motorvejen. I det lyse og indbydende showroom har vi udstillet et stort udvalg af de kontormøbler, du også kan finde her på Kontormøbler.dk. Du er derfor meget velkommen, hvis du ønsker at se nogle af møblerne i virkeligheden eller måske prøve nogle af vores kontorstole i god kvalitet eller hæve-sænkeborde - og ønsker du mere omfattende vejledning og inspiration til indretning af kontor, kan vi også hjælpe dig.

previous arrow
next arrow
SliderEr du erhvervskunde kan du booke et indretningsmøde med Svend. I vores showrooms tager vi naturligvis alle nødvendige forholdsregler - holder afstand og bruger mundbind eller visir - så du trygt kan besøge os. Vil du hellere mødes med os online eller pr. telefon, kan det også arrangeres uden problemer. Du vælger blot i kalenderen, hvilken type møde du ønsker. 

Svend hjælper dig i vores showroom i Herning


Når du besøger vores lokation i Herning, bliver du mødt af vores butikschef, Svend. Svend har mange års erfaring i branchen, og han hjælper dig med et smil og svarer på både store og små spørgsmål. Uanset om du skal have hjælp til at finde det helt rigtige skrivebord til din hjemmearbejdsplads, eller om du skal have udstyret et storrumskontor helt fra bunden, kan du trygt bede Svend om hjælp.

Vores showroom er bemandet alle hverdage mellem 13.00 og 16.30 eller efter forudgående aftale. Det er dog også muligt at handle i den ubemandede åbningstid, som ligger på hverdage 10-17.30 og lørdage 10-13. Her kan du nemt og bekvemt scanne varernes QR-kode og købe dem i vores webshop, efter du har prøvet dem - og herefter leverer vi dem ganske gratis hjem til dig. Så bliver det vist ikke meget nemmere.

Se vores kontormøbler helt tæt på


VI har desværre ikke plads til hele det store udvalg her fra Kontormøbler.dk i vores showroom - men vi har udvalgt en lang række favoritter og nyheder til dig, og vi skifter hele tiden ud i vores sortiment. Har du set et hæve sænkebord til kontoret, en stor og lækker whiteboard tavle eller en anden bestemt vare i webshoppen, som du godt kunne tænke dig at se nærmere på i virkeligheden, er du altid velkommen til at ringe til os for at høre, om den står i vores showroom. Vil du høre mere om vores bruttolønsordning på kontormøbler eller prøve møblerne, er du også meget velkommen.

Fortæl os, hvad du synes


Har du allerede været forbi vores showroom i Herning? Så vil vi rigtig gerne høre om din oplevelse. Den kan du fortælle os om ved at skrive en anmeldelse her.

Svend kontakt

Sådan finder du Kontormøbler.dk i Herning

Poulsgade 14, 1 sal,
7400 Herning
Butikschef: Svend Søndergaard
Tlf. nr.: 31 47 82 41
E-mail:

Åbent alle hverdage 10.00-17.30, lørdag 10.00-13.00
Bemanding hverdage 13.00-16.30 eller efter aftale