Leverandør af kontorindretning


Ønsker du at se nærmere på vores udvalg af kontormøbler i København, byder vi dig velkommen i vores showroom på adressen Raffinaderivej 10 Bygn. F1, 2300 København S. Der er gratis parkering i 2 timer - henvend dig i butikken for en parkeringstilladelse. I vores showroom kan du få en smagsprøve på de mange kontormøbler, du også ser her på Kontormøbler.dk. Vi har altid et bredt udvalg af kontorstole, hæve-sænkeborde, whiteboards, reoler, opbevaringer og meget, meget mere.

previous arrow
next arrow
Slider


Er du erhvervskunde, kan du booke et møde med René lige her. I vores showrooms tager vi naturligvis alle nødvendige forholdsregler - holder afstand og bruger mundbind eller visir - så du trygt kan besøge os. Vil du hellere mødes med os online eller pr. telefon, kan det også arrangeres uden problemer. Du vælger blot i kalenderen, om du ønsker at mødes online eller i vores showroom.

Få ny inspiration og ideer hos René i vores København showroom


I vores showroom i København bliver du modtaget af vores butikschef, René. René har mange års erfaring med kontormøbler København fra branchen og deler hellere end gerne ud af sin viden og erfaring. Han kan hjælpe dig, uanset om du er ude efter nye møbler til hjemmekontoret, eller du står for at skulle finde alt inventar til et kontor med mange medarbejdere, en reception eller en kantine. I showroomet kan du få inspiration til alle typer indretninger, mærke bordenes forskellige overflader og prøvesidde de mange kontorstole, før du bestemmer dig.

Prøv kontormøbler København, før du køber


Måske har du fundet et hæve sænkebord eller andet møbel i vores webshop, som du godt kunne tænke dig at røre og prøve, inden du trykker på “køb”? I så fald har du rig mulighed for det i vores showroom - vil du være helt sikker på, at den ønskede vare er udstillet i butikken, er du meget velkommen til at ringe til os, før du tager af sted. Og bare rolig - har vi ikke lige præcis den ønskede model, kan vi med garanti hjælpe dig med at finde en, der er mindst lige så god. Vi kender vores sortiment ud og ind og er eksperter i at finde lige præcis det, der passer til dig. I vores showroom kan du også se og prøve møblerne i vores bruttolønsordning, som du kan læse mere om her.

Fortæl os din mening


Er du en af dem, der allerede har lagt vejen forbi vores showroom i København og kigget på kontormøbler? Så vil vi gerne høre din mening om oplevelsen og om vores service. Du kan gøre os lidt klogere på dit besøg ved at skrive en anmeldelse her.

Rene kontaktNina kontakt

Her finder du Kontormøbler.dk i København


Raffinaderivej 10, bygn, F1
2300 København
Tlf. nr.: 31 21 04 22

Butikschef: Rene Junge


Nina Vangkilde


Åbent alle hverdage 12.30-16.30 (eller efter aftale)


Sådan finder du os i bygning F1:

Indgang Kontormøbler.dk