Back-App 2.0 stolen

Image is not available

Din sundhed - dit liv!

Ikke flere rygsmerter, tak!

Ikke flere
rygsmerter!

Ikke flere rygsmerter, tak!

SLUT MED RYGSMERTER! SE BACK APP 2.0 HER

Gratis fragt
Hurtig levering
Skræddersyet løsning
Gebyrfri EA-Faktura
Trustpilot
Arrow
Arrow
Slider

Fjern støj med smukke akustikbilleder

Publiceret: 03, jan 2019
Akustikbilleder på væggen

Er du plaget af forstyrrende støj på kontoret eller derhjemme? Se, hvordan smukke akustikbilleder kan afhjælpe på problemet.


ur ikonLæsetid: 2 min.

I lokaler med nøgne og hårde vægge opstår der ofte stående bølger. Akustikbilleder på en eller flere vægge, kan bryde de stående bølger, hvilket giver et godt akustik i rummet. Placeres akustikbilledet tæt på medarbejdere eller på støjkilden, opnår man den mest betydelig effekt og tydelig støjdæmpning.


Behovet for lyddæmpende løsninger er på de seneste par år blevet mere efterspurgt. Det sker i takt med, at der er komme flere åbne arbejdspladser og fælleskontorer til. Når der er mange mennesker samlet i et rum, kan der hurtigt opstår meget forstyrrende støj. Dårlig akustik har en negativ indflydelse på arbejdsmiljøet og dermed ens koncentrationsevne.


Her ville akustikbilleder være en smart og nem måde at forebygge støjen. Akustikprint består af lyddæmpende materialer, som har en lydabsorption på 0,95, hvilket bliver betegnet som klasse A. Det er det bedste på markedet. Lydabsorberende billeder er også gode til, hvis ens hjem er fyldt med ekko og klang. Det giver dig en dirskret løsning på, at forbedre akustikken i rummet.

Dekorativ måde at forbedre lydmiljøet på

Akustikbilleder er lyddæmpning og flot kunst i ét. Det giver rummet en mere fredfyldt og godt arbejdsmiljø. Fordelen ved akustikdæmpende billeder på væggen frem for lofter er, at de lydabsorberende billeder er placeret på væggen, hvor de fleste lydbølger er rettet mod. På den måde opnås der en bedre effekt.


Da akustikprint kan vælges med eget motiv, giver det dig fleksibilitet og uendelige muligheder for at skabe den indretning du altid har drømt om i rummet. Det kan være alt fra det minimalistiske og stilrene linjer til et farverigt tema, hvor akustikbilledet kan matche dine møbler og interiør.

Akustikprint inspiration

Lydabsorberende billeder kan bruges præcist i det område eller rum, hvor du har behov for at forbedre akustikken. Det kan hænge på væggene i loungeområdet, spiseområdet eller mødelokalet. Mangler du inspiration, kan du se i ovenstående galleri forskellige steder, hvor man kan anvende akustikbilleder.


Effektive og holdbare lyddæmpning på markedet

Vores samarbejdspartner Illux anvender den nyeste UV-printteknologi til at producere dekorativ vægdekoration. Den høje kvalitet sikres ved at anvende plader med lyddæmpning fra Rockfon. Illux printer direkte på de lyddæmpende plader, som sikrer en optimal effekt og fantastisk holdbarhed i printet, som ikke falmer.

Akustikbillede illux

Hæve/Sænkeborde

Delta hæve sænkebord

Mødeborde

Delta mødebord

Kantineborde

Flip bord

Caféborde

cafebord category

Kontorstole

Sophia kontorstol forside

Mødestole

Skin mødestol

Kantinestole

Babila armstol

Loungemøbler

Soft loungestol

Dencon Delta

deltareol

Skranker

dencon skrank

Stålskabe

Stalskabe forside

Fumac Jive

Fumac Jive

Opslagstavler

opslagstavle

Skærmvægge

edge vaeg

Whiteboards

wood whiteboard

Glastavler

Glastavle

Ergonomisk tilbehør

Gymba boards

Sofaer

Century 2000 sofa

Belysning

valencia sort

Restsalg - Tilbud

restsalg reol


Kontormøbler.dk - Danmarks største webshop for kontormøbler


Hos Kontormøbler.dk har vi SPECIALISERET os i at skræddersy de bedste kontorløsninger til både erhverv og private. Stort set alle vores kontormøbler findes i et væld af forskellige farver og størrelser. Dette giver uendelige kombinationsmuligheder. Hvad end du skal bruge en simpel standard kontorløsning eller et specielt skæddersyet et, så vil vi altid yde vores bedste til at finde den helt rigtige løsning, der netop kan dække dine behov og ønsker - Lige præcis som du vil have det.

 

Her bestiller du nemt, hurtigt og billigt ergonomiske kontormøbler online


Vores webshop er meget brugervenligt opbygget, hvor alle vores priser fremgår tydeligt og klart på hjemmesiden. Hos os er der ingen skjulte gebyrer, der står med småt. Med den avancerede produktvisning hos Kontormøbler.dk, kan du nemt og hurtigt se alle de forskellige varianter af et produkt visuelt. Du kan selv vælge farver, størrelse, stoftype osv. direkte på siden. Dette gør at du aldrig er i tvivl om, hvordan de endelige kontormøbler ser ud inden, du bestiller dem online. Det er også én af grundene til, at vi har en meget HØJ KUNDETILFREDSHED.


På vores webshop finder du et nøje udvalgt sortiment af kontormøbler. Vi har udvalgt de bedste møbelleverandører i hver deres kategori, og derfor finder du kun kontormøbler i absolut HØJESTE KVALITETog med stor fokus på ergonomi til billige og fornuftige priser. Vi samarbejder fortrinsvist med anerkendte danske producenter og importører af kontormøbler, tavler og belysning. DET SIKRER DIG, DEN BEDSTE KVALITET TIL PRISEN.

 

Hjælp til kontorindretning og salg af kontorarbejdspladser

 

Mangler du et friskt pust på kontoret eller har brug for inspiration til kontorindretningen? Så kan vi godt hjælpe dig med begge dele. I dag er indretningen af kontorer både i det offentlige og private erhvervsliv præget af mange overvejelser inden det endelig valg af det komplette kontor. Den rette indretning udstråler øget bevidsthed omkring arbejdsmiljøet, og er med til at skabe en positiv atmosfære, som kan gå ind og påvirke de ansattes produktivitet i den rigtige retning.


Vi har rigtig dygtige og erfarne indrentingskonsulenter, som har flere års erfaringer indenfor kontormøbler branchen. Vi er altid opdateret på de seneste trends, hvad angår farver, materialer og generelt kontormøbler. 


Vi kan komme med det komplette indretningsforslag i enten 2D eller 3D tegning, så du ved præcist hvordan det kommer til at se ud. Udover indretningshjælp til kontoret, kan vi også være med fra begyndelsen med flytning til det endelig resultat med nyindretningen. Få inspiration til jeres næste kontorindretning og book et uforpligtende møde i dag med én af vores erfarne indrentingskonsulenter.


Vi tilbyder også salg af kontorarbejdspladser.


Vil du gerne se eller prøve de fysiske produkter først, kan det også lade sig gøre, da vi har FLERE SHOWROOMS rundt om i landet - find butikkerne her

Ring til os på tlf. 8612 3040 eller send en mail på . Det vil glæde os at hjælpe med at finde kontormøbler, der passer til lige netop dine behov og ønsker.