Fourdesign

Four Design

FourDesign banner

Four Design blev etableret tilbage 1930 i Gislev af prisvindende designere Christina Strand og Niels Hvass. I dag er virksomheden blevet en del af British Ocee International Group, hvor Four Design vil fungere som en selvstændig enhed.


Virksomheden udvikler møbelkoncepter til nuværende og fremtidige generationer. Møblerne er skabt med brugeren i centrum baseret på moderne designtænkning og visionen om at fremme interaktion mellem mennesker.


Four Design har et bredt sortiment, som dækker møbler og indretning til stortset alle rumtyper. Fokus er især lagt på deres stole og borde til møderum, kontorlokaler, kantiner og konferencerum.


Selvom at møblerne kommer i forskellige serier, er de alle designet efter den samme designprincip, hvor de indbyrdes komplimenterer hinanden, uanset hvor de bliver brugt. Der en rød tråd gennem hele kollektionen.


Bæredygtighed hos Four Design

Alle møbler fra Four er designet med hovedfokus på, at de har flere anvendelsesmuligheder. På denne måde fremtidssikres produkterne og levetiden forlænges. De multifunktionelle møbler er velegnet til det dynamiske arbejdsplads eller fælleskontor.


Læs mere: Four Design bæredygtighed