Kontorindretning på den nemme måde

FourLikes modulsofa til kontor


Skab et rum der indbyder til afslapning, uformelle møder og koncentreret arbejde, hvor indre ro skaber grobund for kreativitet.

FourLikes modulsofa på kontor
FourLikes Meet sofa på kontoret
FourLikes loungesofa til kontor
FourLikes kontorsofa til gruppearbejde
FourLikes Meet mødesofa til uformelle møder
FourLikes Meet mødesofa til arbejdspladsen
previous arrow
next arrow

 

Træd ind i en verden af FourLikes Family – en dynamisk og alsidig modulsofa-serie, der åbner dørene op til et hav af spændende og uanede muligheder. Med sine utallige moduler giver denne serie dig forskellige løsninger til at kunne skabe et rum, der indbyder til samtaler og fordybelse. Du kan sammensætte modulerne efter dine ønsker og flytte dem rundt for at optimere rummet. De kan integreres i større arrangementer af forskellige siddepladser. Udforsk de forskellige muligheder her på siden, og lad dem være din kilde til inspiration for, hvordan du kan skabe dine helt egne modulkombinationer.

 

 

Indret små oaser til at lade op


Alle kontorer har brug for et afslappende sted, hvor medarbejderne kan lade batterierne op. Arbejdspladsen er ikke bare et sted, vi tilbringerne størstedelen af vores timer på – det udgør en væsentlig del af vores identitet. Derfor giver det mening at fokusere på at skabe et miljø, der omfavner vores trivsel og sundhed som kerneværdier. Det vil i sidste ende også smitte positivt af på produktiviteten og arbejdsglæden.


Faktisk er pausen ikke blot et pusterum. Det er også stedet, hvor vi mødes med vores kollegaer til en uformel snak og kan lade idéerne flyde frit. Gennem disse øjeblikke styrker vi fællesskabet og det gode arbejdsmiljø.

 

 

Kontorindretning arbejdsplads

 

 

Aktivitetsbaseret indretning

Styrk kreativiteten med spontane og uformelle møder


Mange gode idéer og samarbejder opstår ofte i det spontane møde. Derfor giver det god mening at indrette kontoret med attraktive mødespots, der indbyder til de uformelle snakke. Hvis alle sidder bag lukkede døre eller bag skrivebordet, vil der aldrig rigtig kunne opstå nye og spændende synergier.


Gør din indretning mere afvekslende med forskellige arbejdsmiljøer, hvor medarbejderne arbejder mere aktivitetsbaseret. Det vil sige, at de kan veksle mellem forskellige miljøer afhængigt af arbejdsopgaverne, så de på den både har de optimale fysiske rammer, der passer bedst til opgaven. Det gør det også nemmere, at arbejde på kryds og tværs mellem afdelingerne.

  

 

Skab et indbydende rum med loungesofaer, hvor alle føler sig velkomne


Bløde loungesofaer er gode til at bløde indretningen op og skabe en mere varm og indbydende atmosfære i rummet. Brug dem fx i reception- og loungeområdet for at skabe et varmt og godt førstehåndsindtryk. Her kan både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere få glæde af dem. 

Arbejdsplads indretning

 


Her er 3 forskellige eksempler på, hvordan du kan sammensætte din sofamodul-løsning
    

 

Få hjælp til at få skræddersyet en modulsofa til kontoret, der passer til din virksomheds arbejdsmiljø og udtryk


Når det kommer til FourLikes Family-serien, er der mange muligheder til, hvordan du kan sammensætte din egen modulsofa. Vil du gerne have hjælp til at skræddersy en løsning, der passer til jeres virksomed? Hiv fat i en af vores dygtige indretningskonsulenter og få masser af inspiration og rådgivning.