Kontorindretning på den nemme måde

Fraster


Fraster er et dansk tæppe- og filtskrædderi til erhverv, hvor design, funktion og håndværk går hånd i hånd. Når du vælger et Fraster tæppe kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, og du får adgang til en række spændende farvemuligheder og former. Det giver dig rig mulighed for at finde det perfekte Fraster tæpper, der matcher din kontorindretning. Her kan du slippe kreativiteten løs.


Få Filt underlag til din kontorstol


Er din virksomhed på udkig efter et godt stoleunderlag, der både beskytter gulvet og forbedrer akustikken i "arbejdsområdet"? Så er et filt underlag fra Fraster helt perfekt til formålet. Filten egner sig godt til at absorbere lyden i rummet, og derfor kan det bidrage til noget arbejdsro på kontoret. Især ved de åbne kontorlandskaber, hvor der er masser af liv og snakke, så kan der hurtigt opstå "støj", der kan gå hen og påvirke din koncentration. De er både skærefaste og formstabile, hvilket gør at de ikke nemt flosser og kanten vippes ikke op.


Skab stillezoner med Fraster tæpper


Et løs tæppe er en god og effektiv måde at markere eller fremhæve de forskellige zoner, der på kontoret. Her kan du fx skabe stillezoner ved hjælp af Fraster tæpper. Hvis du ønsker en fleksibel løsning, så kan du bruge løse tæpper fra Fraster og kombinere det med flytebare skærmvægge til at skabe stillezoner. Her kan du nemt flytte rundt på mbølerne uden at skulle til at lave hele indretningen om.


Ønsker du en skræddersyet løsning på dit filt gulvtæppe? Kontakt os gerne på  for at høre om mulighederne.


Sorter efter:
Fraster filt stoleunderlag
  • Lyddæmpende komfort
  • Fåes i mange farver
  • Fremstillet i 100% uld
4.295,-
3.436,-
Vælg her
Fraster filthynde
  • Øger siddekomforten
  • Gode varmeegenskaber
  • Består af 100 % uld
886,25
709,-
Vælg her