Kontorindretning på den nemme måde

HOWE

 

1266x350 Howe møbler


HOWE møbler har rødder i en tydelig designfilosofi


Hos HOWE tager deres designfilosofi udgangspunkt i Bauhaus-traditionen, hvor man kombinerede design, enkelhed, kvalitet og funktionalitet – med et nutidigt og moderne udtryk. Især funktionaliteten er en stor del af HOWE møblernes dna, hvor essensen i møblernes design er at de skal være foldbare eller stabelbare, og på den måde skabe plads til flere anvendelsesmuligheder i ethvert givet rum. Det gør det muligt ikke at lade møblerne definere begrænsningerne for anvendelsesmulighederne, og på den måde skabe fleksible og behagelige rammer. Den minimalistiske æstetik som møblerne har er tidløse, demokratiske og globale – og vil derfor også være noget nær uundgåelige i fremtidens indretningsstile.


Her på siden finder du et udpluk af HOWEs møbelsortiment. Kontakt gerne din lokale indretningskonsulent, hvis du ønsker at udforske det fulde sortiment.

  

 

 

Ikoniske stole fra HOWE med fascinerende historier


Forestil dig, at du under 2. verdenskrig er en amerikansk bombepilot, hvor du foruden at være i krig og omringet af fjender, på nogle af dine missioner sidder i op til 12 timer i et ukomfortabelt flysæde. Lige præcis den oplevelse inspirerede designeren David Rowland, som under 2. verdenskrig var amerikansk bombepilot. Under de lange missioner svor David Rowland, at hvis han overlevede krigen, så ville han dedikere sit liv til at designe en komfortabel, ergonomisk og stabelbar stol. Det lykkedes ham, stolen 40/4 blev til og siden 1964 har den været en stor succes, med over 8 millioner produceret og solgte stole verden over samt et utal af designpriser. I 2013 købte danske HOWE de sidste rettigheder til 40/4 stolen og stolen går nu derfor under navnet 40/4. Dette er historien bag tilblivelsen af den ikoniske stol HOWE 40/4, der på fascinerende vis stadig har en plads rundt omkring i verden. Og hvem ved måske også hos jer?

 

Fleksible og tidløse HOWE borde og HOWE stole – en uundværlig investering i jeres indretning


Den gennemsyrede designfilosofi som kendetegner HOWE, gør både deres stole og borde helt utroligt anvendelige. Der er tænkt over alt i designprocessen, helt ned til den mindste detalje. Alt hænger sammen og kvaliteten og robustheden på møblerne er lige så meget i fokus. Hos kontormoebler.dk er vi utrolig stolte af at forhandle den ikoniske stol Howe 40/4, der med sin behagelige siddekomfort, sit enkle ydre og sine praktiske funktioner i form af stabling og sammenkobling, er et fremragende valg til konferencelokalet og i rum hvor mange mennesker er samlet. Med 40/4 kan der skabes en helt særlig, æstetisk oplevelse når mange stole står samlet. Det samme gør sig gældende for HOWES tidløse og enkle SixE stol, der med sin slanke form og anvendelighed er særligt egnet til konferencer, kantiner, mødelokaler eller venteværelser. HOWES stole er designet efter menneskets anatomi for at give dig den bedst mulige siddekomfort. Dette er også en af årsagerne til at stolene er populære, da de kan anvendes af alle og skaber muligheder i stedet for begrænsninger. Det fleksible design ses også i Tempest flip top bord, som let kan foldes sammen og flyttes væk i forbindelse med rengøring eller ved ændringer i indretningen. Når du anvender HOWE møbler i din indretning, så er det ikke kun en minimalistisk og enkel æstetik som flytter ind, men i allerhøjeste grad også et skarpt fokus på dine behov for fleksibilitet og en meningsfyldt indretningsstil i en travl hverdag.

 

1266x350 Howe 40 4 stol


Sorter efter:
Howe 40/4 konferencestol med fuldpolstringNyhed
 • Komfortabel og tidløs konferencestol
 • Fåes i 2 forskellige stofvarianter og kunstlæder
 • Mulighed for at vælge mellem flere stof - og stelfarver
3.695,-
2.956,-
Vælg her
Howe 40/4 konferencestol i finérNyhed
 • Du kan sidde komfortabelt over længere tid ad gangen
 • Fås i 7 forskellige finér udgaver og 6 stelfarver
 • Kan sammenkobles, stabelbar op til 40 stk.
3.430,-
2.744,-
Vælg her
Howe Tempest flip bordNyhed
 • Enkelt og funktionelt flip top bord
 • Bordplade i varm grå nano laminat
 • Elegant kromstel
15.120,-
12.096,-
Vælg her
Howe 40/4 barstol i finérNyhed
 • Enkel og minimalistisk barstol
 • Fåes i 7 forskellige finérudgaver
 • Counter stol eller barstol - med høj siddekomfort 
5.420,-
4.336,-
Vælg her
Howe SixE stolNyhed
 • En raffineret og robust kantinestol til fx kantine
 • Fås med og uden sædepolstring - og i flere stelfarver
 • I kromstel kan stolene stables og kobles sammen
1.970,-
1.576,-
Vælg her
Transportvogn til Howe SixE stole
8.420,-
6.736,-
Vælg her