Kontorindretning på den nemme måde

Hotelindretning


Når hotellet skal indrettes, så er det afgørende, at der er en overordnet stil. Det er nemlig vigtigt for dine gæsters samlede oplevelser - uanset om de er i receptionen, på hotelværelset, i konferencelokalet eller restauranten. Mange af vores møbler kan skræddersyes. Det giver dig et hav af muligheder for at skabe den mest optimale hotelindretning.

 

 

 

Skab de bedste rammer for dit konferencelokale

Skal du have indrettet dit konferencelokale? Så er det først og fremmest vigtigt, at skabe nogle gode fysiske rammer for et godt møde. Her kan vi tilbyde konferencemøbler som gælder alt fra gode konferencestole med behagelige sæder til akustikken i rummet. Hos Kontormøbler.dk kan du købe alt fra gardiner, belysning, møbler til jeres lounge, tæpper og meget andet. Vi laver komplet hotelindretning helt fra starten, og designer indretningen efter det udtryk I ønsker gæsterne skal mødes med. Vi har fokus på den gode oplevelse, og et miljø der føles naturligt og behageligt.

Konference i hotelindretning

 

Restaurant i hotelindretning

Indret restauranten med gode kvalitetsmøbler

Vi har også erfaring med at indrette enkelte rum som fx restauranten. Restaurantmøbler bliver udsat for hårdt slid, og derfor er det vigtigt, at du vælger kvalitetsmøbler, som kan tåle det daglige brug. Samtidig skal du også udvælger de rette restaurantmøbler, der kan skabe den ønskede atmosfære i restauranten. Vores erfarne indretningskonsulenter skaber et lækkert miljø, hvortil de har et bredt sortiment at tage udgangspunkt i. Vi samarbejder med en række leverandører, og har derfor mulighed for at lave en indretning til hotel, som  vi er overbeviste om, vil skabe værdi og mersalg.

 

Skab en behagelig loungestemning med din hotelindretning

Med den rigtige loungeindretning kan du skabe behagelige loungeområder, hvor gæsterne kan sidde og slappe af. Hos Kontormøbler.dk kan du finde forskellige loungestole, loungeborde og sofaer. Her kan du skabe forskellige loungemiljøer, hvor gæsterne kan bruge det til forskellige formål. Det kan være gæsterne har brug for et sted, hvor de kan arbejde, fordybe sig i ting, læse en bog eller hvile sig. En lounge er et vigtigt område på hotellet, da det er her gæsterne for alvor kan føle sig afslappede. Det er naturligvis vigtigt at indretningen har en rød tråd igennem de forskellige rum, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

 

lounge indretning i hotel
Lounge i hotelindretning
Lounge og hotel
Udendørs lounge foran hotel
previous arrow
next arrow

 

Har du brug for hjælp til indretning af hotel?

Vi stiller store krav til en hotelindretning, og du er derfor meget velkommen til at kontakte en af vores indretningskonsulenter eller booke en tid direkte her nedenfor.