Vil du være med på holdet?

KontorMøbler.dk er en webshop ejet af Dencon Center A/S. Webshoppen drives i samarbejde med flere producenter, selvstændigt ejede virksomheder og butikker, om online salg af kontormøbler. Vi har alle det fælles mål, at det skal være nemt og hurtigt at bestille kontormøbler online, samt prisen skal altid være den bedst mulige på markedet. Desuden står vores prise tydeligt og klart på webshoppen, så kunden aldrig kommer i tvivl.


Kontormøbler.dk er vinder af Børsen Gazelle, som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder 5 år i træk.
gazeller13 17


Vil du være med på holdet i Danmarks største og hurtigst voksende webshop indenfor kontormøbler. Så håber vi at et af nedenstående muligheder kunne være noget for dig.


Salgs/indretnings konsulent - København


Til afdelingen på Amager søger vi en sælger, som kan arbejde selvstændigt, og sætter pris på frihed i sit arbejde til at være kreativ. Du har bevist, at du kan lave indretninger og har allerede tilfredse kunder i din portefølje. Vi har et bredt udvalg af kontormøbler, og det er dine kreative evner, der hjælper vores kunder til at træffe de rigtige beslutninger til deres nye kontor. Fra vores showroom på Amager, vil du sammen med en kollega koordinere salgsindsatsen på Sjælland og lave aftaler om kundebesøg. Alt backup fra intern salg, tilbud, webshop og tegning står til din rådighed fra hovedkontoret i Århus.

 • Du er vores ansigt udadtil på Sjælland og repræsenterer selvstændigt virksomheden
 • Det er et meget selvstændigt job med stor frihed og ansvar for egen dagligdag
 • Stillingen er nyoprettet og kan tilpasses efter den rigtige person
 • Det er en klar fordel, hvis du allerde i dag har en indarbejdet kunde portefølje


Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt Torben Møller og vi tager en uforpligtende snak om mulighederne.


Salgs/indretnings konsulent - Aarhus


Til afdelingen i Risskov søger vi en sælger, som kan arbejde selvstændigt, og sætter pris på frihed i sit arbejde til at være kreativ. Du har bevist, at du kan lave indretninger og har allerede tilfredse kunder i din portefølje. Vi har et bredt udvalg af kontormøbler, og det er dine kreative evner, der hjælper vores kunder til at træffe de rigtige beslutninger til deres nye kontor. Fra vores butik vil du sammen med dine kollegaer koordinere salgsindsatsen i hele Jylland og lave aftaler om kundebesøg. Alt backup fra intern salg, tilbud, webshop og tegning står til din rådighed fra hovedkontoret i Århus.

 • Du er vores ansigt udadtil og repræsenterer selvstændigt virksomheden, og derfor lægger vi stor vægt på din fremtræden og troværdighed i en skøn forening med ihærdighed
 • Det er et meget selvstændigt job med stor frihed og ansvar for egen dagligdag. 
 • Stillingen er nyoprettet og kan tilpasses efter den rigtige person
 • Det er en klar fordel, hvis du allerde i dag har en indarbejdet kunde portefølje


Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt Torben Møller og vi tager en uforpligtende snak om mulighederne.


Praktikant


Til kontoret i Aarhus har vi brug for en praktikant, der vil prøve hvordan en af Danmarks bedste webshops virker.
Hvis du er på Fleksjob-ordningen, skal i praktik eller jobprøvning, så har vi også før fundet en løsning på dette og skabt gode fremtidige jobmuligheder. Opgaverne kunne eksempelvis være:

 • En som kan hjælpe med grafisk tilretning af produkter og optimering af tekster, så både Google og almindelige mennesker også vil læse dem.
 • Eller vil prøve at gå i gang med nogle af alle de andre opgaver en moderne webshop kræver: Søgemaskineoptimering, artikler og tekst, kundeservice, logistik, markedsføring mv.
 • Kan du noget med Google Analytics eller SEO er det en klar fordel, men vi er altid interesseret i at høre fra dig.


Det kan jo være, at du har nogle andre ressourcer at byde ind med, som vi sammen kan forbedre til et fremtidigt job. Jeg ser frem til at høre fra dig.


Med venlig hilsen,

Torben Møller

Direktør
30331066

 

Vi har den bedste kvalitet
Vi har den største leverings sikkerhed
Vi har den hurtigste leveringstid
Vi har de bedste priser
Vi har Danmarks mest tilfredse kunder