Kontorindretning på den nemme måde

Et velindrettet kantinemiljø kræver gode og behagelige kantinemøbler


Når klokken slår 12.00 landet over, går en stor del af os til frokostpause i kantinen. Det er her, vi får vores pusterum fra den travle hverdag, hvor vi blive ladet op til resten af arbejdsdagen. Indret kantinen med stilfulde og funktionelle kantinemøbler, så medarbejderne kan få en behagelig pause.


Nutidens kantineindretning og kantinemøbler skal imødekomme forskellige behov og funktioner


I dag er den moderne kantine ikke forbeholdt som stedet, hvor der udelukkende spises frokost. Kantinen bliver brugt til projektarbejde, møder og koncentrationsarbejde, hvor det er i højere grad blevet et samlingspunkt for hele virksomheden. Det er ikke lidt, hvad en kantineindretning skal kunne. Derfor kræver det multifunktionelle kantinemøbler, der let kan tilpasses efter behov.


Skab et rum der opfordrer til dialog. Et sted hvor medarbejdere kan mødes, udveksle idéer og skabe forbindelser på tværs af teams og afdelinger. Udover at indrette med kantinemøbler, kan du også skabe et miks af borde og stole, ståpladser, bløde sofaer og loungemøbler. På den måder får du skabt en række spændende og inspirerende miljøer i kantinen, som medarbejderne frit kan benytte sig af i hele arbejdstiden - og ikke kun i frokostpausen.


Indret kantinen med stilfulde kantinemøbler, der afspejler din virksomheds værdier


Der er mange overvejelser, når det kommer til at vælge de rigtige kantinemøbler. Vil din virksomhed gerne vise, at I har fokus på bæredygtighed? Brug fx træmøbler med naturlig finish og grønne planter for at inddrage naturen i indretningen. Vil I gerne fremhæve at I er en moderne virksomhed, der tør at tænke ud af boksen? Så kan I mikse og matche de forskellige overflader og farver på jeres kantineborde- og stole. Vores store udvalg af kantinemøbler giver dig et hav af muligheder for at skræddersy en løsning, der afspejler din virksomhed.


Gør affaldssortering let i kantinen


Når det kommer til affaldssortering i kantinen, er det vigtigt at have tydelige og letforståelige affaldssorteringssystemer på plads. Sørg for at affaldsspandene er tydeligt mærket med specifikke affaldstyper, såsom plast, papir, glas, restaffald samt mad- og drikkekartoner.


Ved at sortere affaldet korrekt i kantinen kan du maksimere genanvendelsen af ressourcer, hvilket er godt for miljøet. Fx kan plast genanvendes og omdannes til nye produkter. Papir og karton kan genbruges til fremstilling af genbrugspapir. Udover at reducere affaldsmængden kan affaldssortering på arbejdspladsen også bidrage til at øge bevidstheden om bæredygtighed og miljøbeskyttelse blandt medarbejdere og gæster.