Kontorindretning på den nemme måde

Landsdækkende montage af kontormøbler

Hos Kontormøbler.dk bruger vi lokale montører fra dit nærområde. De er professionelle og forsikret, så du ikke skal løfte en finger. Alt bliver leveret, båret ind/op, monteret og emballagen køres til genanvendelse. Vi har montørpartnere i det meste af landet - fra Sjælland, Fyn til Jylland. Det er nemt og sikkert at bestille montage hos os.

Når du bruger vores lokale netværk af montørpartnere, får du ikke bare folk, der kender de lokale adgangsforhold og restriktioner, men du støtter også lokale arbejdspladser. Det er ikke smart, det er også miljøvenligt. Her sendes dine møbler ikke frem og tilbage på kryds og tværs af landet. De sendes direkte fra fabrik til dig, monteret af professionelle montører fra dit nærområde. Det giver både mindre CO2 og større kundetilfredshed.


Hvad koster det at få monteret møbler?

Hos Kontormøbler.dk kan du med det samme se, hvad det koster at få monteret dine møbler.

1) Læg dine møbler i kurven
skrivebord linoleum sort

På vores hjemmeside kan du se, hvad det koster at få monteret dine møbler. Det gør du ved at lægge dine varer i kurven.

2) Vælg montage i checkout

fragt møblerI vores checkout under "leveringsoplysninger" kan du tilkøbe montage. Her kan du se montageprisen for din samlede ordre.

3) Vi sørger for resten

fragt møbler
Når du har valgt montage til og gennemført din ordre, så klarer vi resten. Vi sørger for at dine møbler bliver leveret til den ønskede adresse og får koordineret med det lokale montørfirma, hvilken dag de skal ud og montere dine møbler.

Hos os får du den komplette montagepakke - Det er nemt og sikkert!

Når du handler hos Kontormøbler.dk, kan du bestille montage ved levering. Du slipper for besværet og er sikker på, at dine møbler fungerer optimalt fra starten.

Vi sørger for:

  • Fragt og lagerhåndtering
  • Ind og opbæring
  • Montage af møblerne
  • Test af møbler (Funktion af test)
  • Oprydning og returnering af emballage til genanvendelse
  • Fuld forskring på transport og opstilling


Gamle møbler kan tages med til genanvendelse mod et mindre gebyr. Dette er afhængig af antal og størrelse.


Genanvendelsen af kontormøbler

Mange dele af de gamle kontormøbler kan genanvendes til nye møbler. Når et hæve-sænkebord skal genanvendes, skal bordet skilles ad i 3 komponenter: Træ, metal og elektronik. Træpladerne bliver genanvendt til nye møbelplader, metal bliver smeltet om til nye metal dele og alt elektronik sendes separat til genanvendelse på forsvarlig vis.

Er du i tvivl om, hvor megen montage, du har brug for, kan du kontakte os på tlf. 8612 3040 eller skrive til os på .