Leverandør af kontorindretning

Landsdækkende montage af kontormøbler

Kontormøbler.dk tilbyder alt fra montage, opbæring til fejlfinding og reparation af elektriske produkter. Vores montører er profesionelle og forsikret. De kører ud i det meste landet - Fra Sjælland, Fyn til Jylland. Det er nemt og sikkert at bestille montage hos os.


Vi tilbyder både montering til erhverv og privatkunder


Vi monterer til alle behov. Det gælder både hos private, virksomheder, institutioner eller offentlige virksomheder.

Montage er et nulpunkts fortjeneste for Kontormøbler.dk. Faktisk dækker vi en stor del af montage omkostningerne, men det gør vi gerne for vores kunder. Vi tilbyder montage, fordi vi gerne vil sikre at vores kunder får den bedste service hos os - både før, under og efter købet. Vi vil gerne sikre at vores kunder får leveret deres møbler uden fejl og skader.

Det er nok også derfor, vi har så mange tilfredse kunder. Se alle vores kundeanmeldelser på Trustpilot.

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde og motivation - hvert eneste dag.


Vores monteringsservices

Vi tilbyder forskellige monteringsservices:

Montage af bord

montage bord
Bestil montage af bord her

Vi tilbyder professionel montage af bord på leveringsadressen. Bestilles der montage af bordet bliver det både leveret, monteret og afprøvet af vores montører. Bemærk, montage af bord er inklusiv ind- og opbæring, affaldshåntering og forsikring.

Montage af kontorstol

montage kontorstol
Bestil montage af kontorstol her

Montage af kontorstol kan tilkøbes, når du bestiller en kontorstol hos os. Vi sender en professionel og forsikret montør ud på adressen, der sørger for at samle kontorstolen og sikrer, at stolens funktioner virker som de skal. Han tager naturligvis alt tomme emballage med retur.

Bemærk, vores montør er ikke ergonomi ekspert og påtager sig ikke ansvar for indstilling af kontorstolen. Men hvis du har brug for hjælp, kan du altid besøge vores showrooms.

Opstilling af reol eller skab

opstilling reol skab
Bestil optilling af reol eller skab

Opstilling af reol/ skab inkluderer montage af hjul, benbuk, greb, sokler og m.m. Vores professionelle montører sørger for, at reolen står sikkert og i vatter. Han placerer den præcist der, hvor du ønsker reolen skal stå på gulvet. Ellers kan vores montør også opstille dem ud fra vores indretningstegninger.

Har du brug for hjælp til kontorindretning?
Book et gratis møde her.

Reparation af hæve sænkeborde

Vores montører kan også komme og fejlfinde, hvis dit hæve sænkebord ikke virker mere. Det kan være svært og tidskrævende at diagnosticerer fejl på gamle borde.

Reservedelene kan nogle gange være ret svære at skaffe, hvis hæve sænkebordet er af ældre dato. Men heldigvis kan bordene oftest nøjes med en nulstilling af styresystemet. Dette er noget, du nemt kan klare selv.

Læs guide: Sådan nulstiller du et hæve sænkebord


Bestil den komplette montage pakke - Nemt og sikkert

Med en komplet montage pakke kan du umuligt gå galt i byen. Her sørger vores erfarne montører for:

  • Fragt og lagerhåndtering
  • Ind og opbæring
  • Montage af møblerne
  • Test af møbler (Funktion af test)
  • Oprydning og returnering af emballage til genanvendelse
  • Fuldt forskring for transport og opstillings

Gamle møbler kan tages med til genanvendelse mod et mindre gebyr. Dette er afhængig af antal og størrelse.


Genanvendelsen af kontormøbler

Mange dele af de gamle kontormøbler kan genanvendes til nye møbler. Når et hæve sænkebord skal genanvendes skal bordet skilles ad i 3 komponente: Træ, metal og elektronik. Træplader bliver genanvendt til nye møbelplader, metal bliver smeltet om til nye metal deler og alt elektronik sendes separat til genanvendelse på forsvarlig vis.

Bestil montage på vores webshop

Websshoppen vil som udgangspunkt beregne en samlet montage pris på din ordre. Du skal blot lægge varen i kurv,  og under leveringsoplysninger skal du afkrydse "Levering og montage".

Er du i tvivl om, hvor megen montage, du har brug for, kan du kontakte os på tlf. 8612 3040 eller skrive til os i chatboxen (nederst til venstre).