Kontorindretning på den nemme måde

MosDecor

 

Skab grønne, støjsvage arbejdsmiljøer med mosvægge


MosDecor startede deres designrejse og virksomhed i Odense i 2021. De har et unikt og passioneret fokus på at få naturen mere ind på arbejdspladserne og kontorerne rundt omkring i Danmark. MosDecor ser en klar forbindelse mellem mennesket og naturen, da naturen giver os velvære, når vi befinder os i eller i nærheden af den. Derfor designer og skaber de vægdekorationer med naturmaterialet, mos. Mos har, foruden at lede tankerne hen på bløde skovbunde og juledekorationer, en lang række oversete og geniale egenskaber. Mos kan forbedrer akustikken i mødelokaler og på kontoret, kræver ingen vedligeholdelse, er allergivenligt og tiltrækker ikke støv. Derudover kan mosen designes efter dine behov, et firmalogo fx, samt fungerer som et smukt, visuelt statement til den moderne, bæredygtige og miljøorienterede virksomhed.

 

 

Mosbilleder er en naturlig støjreducering


Opdater mødelokalet med naturlig støjreducering fra MosDecor. Mos har med sin bløde, tykke pudelignende form en fantastisk, akustisk egenskab. Det er derfor en helt oplagt, naturlig løsning at anvende mos som akustikpanel, for at reducere støj og rumklang på kontoret eller mødelokalet. Nyd den grønne farve og det bløde look, i de nye støjfrie omgivelser. Der er ikke anvendt skadelige stoffer eller kemi, mosset er nemlig præserveret med naturlige stoffer.

 

Nyd synet af dine grønne, vedligeholdsfrie mosbilleder


Den mos MosDecor anvender er præserveret med glycerin og er derfor nem at vedligeholde, da den ikke behøver at blive vandet efterfølgende. Mosset er derfor heller ikke et egnet levested for dyr eller svampe, hvilket er unikt for et naturmateriale. Et mosbillede eller en mosvæg holder i ca. 5 til 10 år afhængig af mostypen der anvendes. Mosset skal dog helst ikke placeres i direkte sollys, da det kan påvirke farven på mosset. Det er derfor vigtigt at have lysindfald i tankerne, hvis man gerne ser at mosbilledet har en permanent plads på kontoret. Mos er antistatisk og tiltrækker derfor ikke støv, hvilket er en dejlig fordel for allergikerne og rengøringspersonalet. Læn dig blot tilbage i kontorstolen og nyd den smukke, grønne farve. År efter år.

 

MosDecor anvender 4 typer mos til deres mosvægge


typer af mos


Pudemos bruges ofte til støjreducerende mosvægge og billeder. Mosset har en ujævn overflade og ved at udnytte dette kan man skabe spændende strukturer og udtryk, og noget der næsten minder om en 3D-effekt. Denne mostype anbefaler vi til dig der gerne vil have en æstetisk og støjreducerende mosvæg.


Rensdyrmos har fra naturens side en grå farvetone. Mosset har en svampet struktur, som derfor gør den anvendelig til mosvægge eller mosbilleder, hvor der udformes firmalogo. Rensdyrmos har et blødt og behageligt udtryk. Mosdecor anvender altid den finske moskvalitet i deres designs, da denne er den bedste og sikrer dermed det bedste resultat. Er den gråfarvetone ikke noget for dig, kan MosDecor farve rensdyrmosset i grønlige nuancer. 


Fladmos er en mostype der fungerer bedst sammen med andre mostyper. Det kan fx være en fordel at kombinere pudemos med fladmos, hvor pudemosset med sin forskelligartede struktur og fladmosset med sin grønne flade, skaber et grønt og levende mostæppe. Egner sig særligt godt til store flader, som fx mosvægge.


Provencemos minder på mange måder om pudemos, men adskiller sig ved at have et lidt mere ”behåret” og vildt udtryk. Ligesom pudemos har provencemos også en lyddæmpende effekt, og kan med fordel kombineres med de andre mostyper.


Udover de fire typer mos, så er det også muligt at få et mix af de forskellige mostyper. Dette giver en flot og unikt udtryk, der afspejler naturens farver.


mos mix mødelokale

 

Design en unik mosvæg tilpasset din virksomhed


Bring naturen ind på kontoret og mødelokalet med dit helt eget kunstværk udformet i mos. Brug mossets forskellige kvaliteter til at udforme virksomhedens nye betydningsfulde motiv eller logo, der kan minde både ansatte som besøgende om hvilken indflydelse naturen har på vores velbefindende. Mosbilleder fås i forskellige designs og former og tilpasses dig og din virksomhed.


Mosvægge Inspiration støjreducerende akustikpanel mospanel Design

 
Har du spørgsmål angående hvilken mostype der vil være bedst for dig og din virksomhed, eller vil du gerne vide mere? Så kontakt os på .


Sorter efter:
Firkantet mosvæg med ramme
  • Akustikpanel - mindsker støj og rumklang
  • Minimum vedligehold - 8-10 års holdbarhed
  • Vælg mellem flere mostyper og farver
1.955,-
1.564,-
Vælg her
Rundt mosbillede med ramme
  • Støjabsorberende akustikpaneler
  • Holdbar i 8-10 år uden vedligeholdelse
  • Flere mostyper, størrelser og rammefarver
1.995,-
1.596,-
Vælg her
Mosvæg - akustikpanel
  • Mos er støjabsorberende og forbedre akustikken
  • Skræddersy dine akustikpaneler
  • Vedligeholdelses fri - holder 8-10 år
5.487,50
4.390,-
Vælg her