Kontorindretning på den nemme måde

Skab et godt førstehåndsindtryk med de rette receptionsmøbler

Receptionen er ofte det første, dine kunder og gæster ser. Derfor er det vigtigt at skabe en reception indretning, der virker indbydende og behaglig, så det efterlader de besøgende et godt indtryk af din virksomhed. Det er uanset hvilken branche din virksomhed tilhører, så er det er vigtigt at dine kunder og samarbejdspartnere får en positv oplevelse fra start. Med de rette receptionsmøbler kan du opnå den helt rigtige atmosfære og udstråling.


Er I en virksomhed der har fokus på miljø og kvalitet? Så kan I fx vælge en receptionsskrank i grøn eller med trælameller.


Få skræddersyet dine receptionsmøbler

Størstedelen af vores receptionsskranker er fra vores danske møbelproducent Dencon. Receptionsmøblerne bliver produceret lokalt i Skive. Med over 20.000 kombinationsmuligheder på Delta skranker, kan din virksomhed opnå lige det udtryk, I ønsker jer. Vi står gerne til rådighed, hvis I ønsker hjælp til at sammnsætte en recepetionsdisk, der afspejler virksomhedens værdier.


Indret med bløde loungemøbler i receptionen

Mange virksomheder har et venteområde i nærheden af receptionen, men det er forskelligt, hvordan de bliver brugt. Nogle virksomheder har et venteområde indrettet med bløde loungemøbler, der giver rum til korte, uformelle møder eller snak. Andre har indrettet venteværelset udelukkende med stole på en række. Her er det vigtigt, at der indrettes med behagelige stole, så folk ikke får ondt i ryggen og lænden.


Receptionen og foyeren er et naturligt samlingspunkt i hverdagen

Selvom receptionen og foyeren fungere som et naturligt mødested for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, så er det desværre også kilden til forstyrrende støj. Her er det vigtigt at have fokus på at reducere støjen, da receptionsområdet både skal fungere som en professionel arbejdsplads for receptionisten og være et velkomstområde for gæsterne. Det er vigtigt, at rum-akustikken giver et klart defineret lydbillede med en høj taleforståelighed, så der ikke opstår misforståelser i telefonen eller ved disken.


Akustikløsninger som skærmvægge og akustik vægge kan bidrage til at skabe en god akustik i receptionsområdet. Og her kan du også skræddersy dem i de farver, du ønsker.