Reoler til kontoret, venteværelset eller receptionen

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG
- selvom vores reoler laves i over 20.000 varianter

icon fluebenVælg hvilken type reol du ønsker
icon fluebenKlik dig ind, og begynd at indrette den præcist efter dit behov
icon fluebenHver reol laves i over 20.000 varianter, så vi er sikre på at du finder én der passer til dit kontor
icon fluebenINGEN tillæg, uanset hvilken af vores standarder du vælger - ellers var det jo ikke en standard, vel?

icon small fri fragt


Stålskabe


Størstedelen af vores stålskabe er fra Bisley, som er en af de mest anerkendte producenter på markedet. De har formået at skabe stålskabe, som er funktionelle men stadig smarte i designet. Skabene giver en beroligende, organiserende og produktiv arbejdsmiljø.

Bisley stålskabe.jpg


Brugen af stålskabene på arbejdspladsen har ændret sig gennem tiden. Førhen var det til de løse papirer og dokumenter, men i takt med den digitale udvikling er antallet af de fysiske papirer reduceret. Nu er der en stigende efterspørgsel for personlig opbevaring, hvor det gælder ting med høje værdier som f. eks bærbar, iPads eller cykelhjelm.


Stålskabe er ikke kun til at gemme dine ting væk, men kan også agere som en visuel og trafik barriere i et åbent kontormiljø. Før var stålskabe og opbevaringsløsninger set som et statisk element på arbejdspladsen, men i virkeligheden er det blevet et mere dynamisk element på kontoret.


Udforsk vores sortiment: Stålskabe


DELTA 2.0 OPBEVARING


Delta 2.0 er vores nye kontorreoler fra Dencon. Reolerne er blevet optimeret i design og funktionalitet, dermed er det opbevaringsmøbler i aller højeste kvalitet. I serien findes udover reoler og skabe også skydelågeskabe, udtræksskabe, postreoler og skuffekassetter. Den modulære opbygning og det brede sortiment giver mulighed for at skabe jeres egne tilpassede kontorindretning.


Delta opbevaringerne skaber en dynamisk og levende arbejdsplads, som kan motivere medarbejderne. Det kan være med til at løfte den samlede energi i den positive retning på kontoret.


Deltaopbevaringer


Delta 2.0 kan findes i et væld af størrelser, overflader, farver og tilvalg såsom forskellige greb, låger og understel/fødder. Der er dermed uendelige muligheder for at sammensætte drømmereolen, der passer perfekt til jeres kontor. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Se alle varianter: Delta 2.0 opbevaring


FUMAC JIVE


Jive er klassiske og elegante kontorreoler fra danske Fumac. Designet er simpelt og består af rene linjer, som passer perfekt ind i det moderne kontor. Har du en masse mapper og løse dokumenter, så kan en Fumac Jive være løsningen til at opbevarer alle dine ting.


JIVE reol miljoe


De flotte reoler fås i mange praktiske varianter med låger og/eller skuffer og i flere forskellige størrelser. Der er helt sikkert noget, der passer til jeres behov og smag.

Se alle varianter: Fumac Jive kontorreoler


SKRANKER


I denne kategori finder du et bredt udvalg af skranker og andre opbevaringselementer. Flere af vores modeller kan kombineres med et topmodul, således at de kan fungere som receptionsskranker på arbejdspladsen. Skranker er velegnet til at byde dine kunder velkommen, og give et rigtig godt førstehånds indtryk, når de kommer ind ad døren. Den kan også bruges til et uformelt stående møde.


Receptionsskranker


Vores Delta-skranker kan sammensættes i et utal af farvekombinationer, hvilket giver mulighed for at sætter kulør på kontorindretningen. Faktisk er der over 20.000 kombinationsmuligheder på Delta skranker, så der er uden tvivl noget for enhver smag.

Læs mere om: Skrankerne til kontor og reception