Reoler til kontoret

Herunder kan du vælge hvilken type reol, du ønsker til kontoret og indrette den præcist efter dit behov.

Hver reol kan laves i over 20.000 varianter, så der er helt sikkert en, der også passer til dit kontor.
Disse er alle en del af vores standard sortiment, og vi har udvalgt de mest populære modeller og lak farver på reoler.
Det bedste af det hele er, at der ikke er nogle tillæg uanset hvilken af vores standarder du vælger...
Ellers var det jo ikke standard vel ;-)

Delta 2.0 opbevaring

Delta 2.0 er vores nye kontorreoler fra Dencon. Reolerne er blevet optimeret i design og funktionalitet og er opbevaringsmøbler i høj kvalitet. I serien findes udover reoler og skabe også skydelågeskabe, udtræksskabe, postreoler og skuffekassetter.

Delta 2.0 kan findes i et væld af størrelser, overflader, farver og tilvalg såsom forskellige greb, låger og understel/fødder. Der er dermed uendelige muligheder for at sammensætte drømmereolen, der passer perfekt til jeres kontor. Se de mange varianter og læs mere om Delta 2.0 her.

Fumac Jive

Jive er klassiske og elegante kontorreoler fra danske Fumac. De flotte reoler fås i mange praktiske varianter med låger og/eller skuffer og i flere forskellige størrelser. Der er helt sikkert noget, der passer til jeres behov og smag. Se alle varianterne og læs mere om Fumac Jive her.

Fumac Jive Quick

Jive Quick reoler fra Fumac er udvalgte varianter i Decor-laminat, der kan leveres indenfor 6 dage. I opbevaringsmøbel-serien finder du kontorreoler i flere størrelser samt skuffekassetter. Se alle de flotte reoler og læs mere om Jive Quick her.

Skranker

I denne kategori finder du et bredt udvalg af skranker og andre opbevaringselementer, der bl.a. kan fungere som receptionsmøbler. Vores Delta-skranker kan sammensættes i et utal af farvekombinationer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Se og læs mere om alle skrankerne til kontor og reception her.