Kontorindretning på den nemme måde

Reoler til kontoret, venteværelset eller receptionen

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG
- selvom vores reoler laves i over 20.000 varianter

icon fluebenVælg, hvilken type reol du ønsker
icon fluebenKlik dig ind, og begynd at indrette den præcist efter dit behov
icon fluebenHver reol laves i over 20.000 varianter, så vi er sikre på, at du finder én, der passer til dit kontor
icon fluebenINGEN tillæg, uanset hvilken af vores standarder du vælger - ellers var det jo ikke en standard, vel?

Kontorreoler - find en kontorreol til dit behov


En kontorreol er mere end bare opbevaring - med den rigtige model i de rigtige farver og materialer kan reolen være med til at løfte helhedsindtrykket på kontoret og skabe den helt rigtige stemning. Uanset om du leder efter noget stilrent og enkelt eller en skræddersyet model med iøjnefaldende farver, finder du det her. Naturligvis skal behovet for opbevaring også opfyldes - her er der også rig mulighed for at vælge mellem reoler med åbne hylder, reoler med skuffer og reoler med låger.

Reoler med låger er gode til at give et roligt indtryk og til at gemme rod og papirer af vejen. De er også praktiske, hvis du har høje mapper, som ikke egner sig til at blive opbevaret i skuffer. Reoler med skuffer er derimod praktiske, hvis du har mange mindre genstande, du skal holde styr på. En kombination er naturligvis også mulig.


Har du brug for hjælp til at få skræddersyet en opbevaringsløsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker? Eller ønsker du et komplet tilbud på dine møbler? Kontakt os gerne på , så finder vi i fælleskab den mest optimale løsning for jer.

Reoler til kontor med praktiske funktioner


I vores store udvalg af reoler til kontor er der med garanti noget, der passer ind på din arbejdsplads. Og faktisk er det ikke kun den visuelle del, der kan få et løft af nye kontorreoler.

En reol kan også være med til at lede trafikken på kontoret i en bestemt retning eller til at skærme arbejdsstationer i et storrumskontor, så jeres medarbejdere - ud over at få opbevaringsplads - får arbejdsro og plads til koncentration. Det kan derfor godt betale sig at tænke jeres reoler til kontor som mere end bare reoler, men som praktiske møbler, der kan udfylde mange forskellige funktioner på kontoret. Vælger du en lav reol, kan du også vælge at lægge siddehynder på den og på den måde få en ekstra siddeplads og kontorstol til korte samtaler eller lynmøder.

 

Delta opbevaring i dansk design - vores bedstsælgende reolserie


Delta 2.0 er de nyeste kontorreoler fra den danske møbelproducent Dencon. De er blevet optimeret i design og funktionalitet. Dencon reolerne er opbevaringsmøbler i allerhøjeste kvalitet. I reolserien findes udover reoler og skabe også skydelågeskabe, udtræksskabe, postreoler og skuffekassetter. Den modulære opbygning og det brede sortiment giver mulighed for at skabe jeres egen tilpassede kontorindretning. Alle Dencon reoler og skabe bliver leveret samlet. Samtlige låger og øverste skuffe i skuffemodulerne er forsynet med lås.


Delta reolerne skaber en dynamisk og levende arbejdsplads, som kan motivere medarbejderne. Det kan være med til at løfte den samlede energi i den positive retning på kontoret.


Vores kontorreoler fra Dencon kan findes i et væld af størrelser, overflader, farver og tilvalg såsom forskellige greb, låger og understel/ fødder. Der er dermed uendelige muligheder for at sammensætte drømmereolen, der passer perfekt til jeres kontor. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.


Se alle varianter: Delta reoler og skabe

Abstracta

 

 

Bordvogn

 

Dencon Plint - fleksibel kontorreol til storrumskontoret


Plint reolserien fra Dencon giver dig et hav muligheder for at skræddersy en løsning, der passer til det åbne kontorlandskab. Fremtidens kontormiljø er fleksibelt. Ved at udskifte dine nuværende rumdelere med Plint reoler, kan du skabe en fleksibel kontorindretning. Plinten er født fleksibel, hvor du eksempelvis også kan montere et garderobestativ på plinten.


Ønsker du en elegant affaldssorteringsløsning, kan du også skræddersy din egen Plint affaldssorteringsskab i et væld f farver, der kan bidrage til et behageligt kontormiljø.


Se alle muligheder: Dencon Plint rumdelere og moduler

 

 

 


Fumac Jive kontorreoler til opbevaring på kontoret


Jive er klassiske og elegante kontorreoler fra danske Fumac. Designet er simpelt og består af rene linjer, som passer perfekt ind i det moderne kontor. Har du en masse mapper og løse dokumenter, så kan en Fumac Jive reol være løsningen til at opbevare alle dine ting.


De flotte reoler fås i mange praktiske varianter med låger og/eller skuffer og i flere forskellige størrelser. Der er helt sikkert noget, der passer til jeres behov og smag.


Udforsk reolserien: Fumac Jive kontorreoler

Abstracta