Kontorindretning på den nemme måde

Reoler til kontoret, venteværelset eller receptionen

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG
- selvom vores reoler laves i over 20.000 varianter

icon fluebenVælg, hvilken type reol du ønsker
icon fluebenKlik dig ind, og begynd at indrette den præcist efter dit behov
icon fluebenHver reol laves i over 20.000 varianter, så vi er sikre på, at du finder én, der passer til dit kontor
icon fluebenINGEN tillæg, uanset hvilken af vores standarder du vælger - ellers var det jo ikke en standard, vel?

Kontorreoler - find en kontorreol til dit behov


En kontorreol er mere end bare opbevaring - med den rigtige model i de rigtige farver og materialer kan reolen være med til at løfte helhedsindtrykket på kontoret og skabe den helt rigtige stemning. Uanset om du leder efter noget stilrent og enkelt eller en skræddersyet model med iøjnefaldende farver, finder du det her. Naturligvis skal behovet for opbevaring også opfyldes - her er der også rig mulighed for at vælge mellem reoler med åbne hylder, reoler med skuffer og reoler med låger.

Reoler med låger er gode til at give et roligt indtryk og til at gemme rod og papirer af vejen. De er også praktiske, hvis du har høje mapper, som ikke egner sig til at blive opbevaret i skuffer. Reoler med skuffer er derimod praktiske, hvis du har mange mindre genstande, du skal holde styr på. En kombination er naturligvis også mulig.


Har du brug for hjælp til at få skræddersyet en opbevaringsløsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker? Eller ønsker du et komplet tilbud på dine møbler? Kontakt os gerne på , så finder vi i fælleskab den mest optimale løsning for jer.

Reoler til kontor med praktiske funktioner


I vores store udvalg af reoler til kontor er der med garanti noget, der passer ind på din arbejdsplads. Og faktisk er det ikke kun den visuelle del, der kan få et løft af nye kontorreoler.

En reol kan også være med til at lede trafikken på kontoret i en bestemt retning eller til at skærme arbejdsstationer i et storrumskontor, så jeres medarbejdere - ud over at få opbevaringsplads - får arbejdsro og plads til koncentration. Det kan derfor godt betale sig at tænke jeres reoler til kontor som mere end bare reoler, men som praktiske møbler, der kan udfylde mange forskellige funktioner på kontoret. Vælger du en lav reol, kan du også vælge at lægge siddehynder på den og på den måde få en ekstra siddeplads og kontorstol til korte samtaler eller lynmøder.

Stålskabe til erhverv


Størstedelen af vores stålskabe er fra Bisley, som er en af de mest anerkendte producenter på markedet. De har formået at skabe stålskabe, som er funktionelle, men stadig smarte og stilfulde i designet. Det gør det nemt at få inkorperet stålskabene i din eksisterende kontorindretning. Skabene giver et beroligende, organiseret og produktivt arbejdsmiljø.


Brugen af stålskabe på arbejdspladsen har ændret sig gennem tiden. Førhen var det til de løse papirer og dokumenter, men i takt med den digitale udvikling er antallet af de fysiske papirer reduceret. Nu er der en stigende efterspørgsel for personlig opbevaring, hvor det gælder ting med høje værdier som f. eks. bærbare computere, iPads eller cykelhjelme.


Stålskabe er ikke kun til at gemme dine ting væk, men kan også agere som et visuelt element og trafikbarriere eller rumdeler i et åbent kontormiljø. Før var stålskabe og opbevaringsløsninger set som et statisk element på arbejdspladsen, men i virkeligheden er det blevet et mere dynamisk element på kontoret, som bidrager til indretningen og udnyttelsen af rummet.


Udforsk vores sortiment: Stålskabe


Delta 2.0 opbevaring fra Dencon - dansk kvalitet


Delta 2.0 er de nyeste kontorreoler fra den danske møbelproducent Dencon. De er blevet optimeret i design og funktionalitet. Reolerne er opbevaringsmøbler i allerhøjeste kvalitet. I serien findes udover reoler og skabe også skydelågeskabe, udtræksskabe, postreoler og skuffekassetter. Den modulære opbygning og det brede sortiment giver mulighed for at skabe jeres egen tilpassede kontorindretning.


Delta opbevaringerne skaber en dynamisk og levende arbejdsplads, som kan motivere medarbejderne. Det kan være med til at løfte den samlede energi i den positive retning på kontoret.


Vores kontorreoler fra Dencon kan findes i et væld af størrelser, overflader, farver og tilvalg såsom forskellige greb, låger og understel/ fødder. Der er dermed uendelige muligheder for at sammensætte drømmereolen, der passer perfekt til jeres kontor. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Se alle varianter: Delta 2.0 opbevaring


Fumac Jive i stilrent og dansk design


Jive er klassiske og elegante kontorreoler fra danske Fumac. Designet er simpelt og består af rene linjer, som passer perfekt ind i det moderne kontor. Har du en masse mapper og løse dokumenter, så kan en Fumac Jive reol være løsningen til at opbevare alle dine ting.


De flotte reoler fås i mange praktiske varianter med låger og/eller skuffer og i flere forskellige størrelser. Der er helt sikkert noget, der passer til jeres behov og smag.

Se alle varianter: Fumac Jive kontorreoler


Skranker til receptionen


I denne kategori finder du et bredt udvalg af receptionsmøbler og andre opbevaringselementer til din receptionsindretning. Flere af vores modeller kan kombineres med et topmodul, således at de kan fungere som receptionsskranker på arbejdspladsen. Skranker er velegnede til at byde dine kunder og gæster velkommen og give et rigtig godt førstehåndsindtryk, når de kommer ind ad døren. De kan også bruges til et uformelt, stående møde.


Vores Delta skranker kan sammensættes i et utal af farvekombinationer, hvilket giver mulighed for at sætte kulør på kontorindretningen. Faktisk er der over 20.000 kombinationsmuligheder på Delta skranker, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Ofte er receptionen noget af det første din kunder ser, og derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige receptionsmøbler, der kan give dem et godt førstehåndsindtryk og udtrykke, hvem I er som virksomhed.

Læs mere om: Skranker til kontor og reception