Reoler til kontoret, venteværelset eller receptionen

 

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG
- selvom vores reoler laves i over 20.000 varianter

icon fluebenVælg hvilken type reol du ønsker
icon fluebenKlik dig ind, og begynd at indrette den præcist efter dit behov
icon fluebenHver reol laves i over 20.000 varianter, så vi er sikre på at du finder én der passer til dit kontor
icon fluebenINGEN tillæg, uanset hvilken af vores standarder du vælger - ellers var det jo ikke en standard, vel? :-)

icon small fri fragt

DELTA 2.0 OPBEVARING

Delta 2.0 er vores nye kontorreoler fra Dencon. Reolerne er blevet optimeret i design og funktionalitet og er opbevaringsmøbler i høj kvalitet. I serien findes udover reoler og skabe også skydelågeskabe, udtræksskabe, postreoler og skuffekassetter.

Delta 2.0 kan findes i et væld af størrelser, overflader, farver og tilvalg såsom forskellige greb, låger og understel/fødder. Der er dermed uendelige muligheder for at sammensætte drømmereolen, der passer perfekt til jeres kontor.
Se de mange varianter og læs mere om Delta 2.0 her.

 

FUMAC JIVE

Jive er klassiske og elegante kontorreoler fra danske Fumac. De flotte reoler fås i mange praktiske varianter med låger og/eller skuffer og i flere forskellige størrelser. Der er helt sikkert noget, der passer til jeres behov og smag. Se alle varianterne og læs mere om Fumac Jive her.

 

SKRANKER

I denne kategori finder du et bredt udvalg af skranker og andre opbevaringselementer, der bl.a. kan fungere som receptionsmøbler. Vores Delta-skranker kan sammensættes i et utal af farvekombinationer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Se og læs mere om alle skrankerne til kontor og reception her.