Reoler til kontoret


Herunder kan du vælge hvilken type reol, du ønsker til kontoret og indrette den præcist efter dit behov.

Hver reol kan laves i over 20.000 varianter, så der er helt sikkert en, der også passer til dit kontor.
Disse er alle en del af vores standard sortiment, og vi har udvalgt de mest populære modeller og lak farver på reoler.
Det bedste af det hele er, at der ikke er nogle tillæg uanset hvilken af vores standarder du vælger...
Ellers var det jo ikke standard vel ;-)

 

Reoler og opbevaring

 

 

Åbne reoler og skabe


Åbne reoler og skabe er vores kategori til opbevaringselementer uden indretning.
Her finder du et stort udvalg af brede og/eller høje reoler skåret efter et enkelt design, der passer ethvert kontor.

Vælg frit og kombinerer mellem overflader i bøg, ahorn træ finér, melamin (antracitgrå, hvid) samt 9 forskellige lakeringer: . Sort, hvid, antracitgrå, lime, gul, rød, bordoux, orange, lyseblå, blå, lilla

Efter behov og ønske kan skabene placeres på enten standard pladesokkel, højdejusterbar sokkel, hjul, alulakerede ben, stålben i krom eller med ophængsbeslag monteret på væggen.

 

 

Reoler med Indretning


I denne kategori har vi samlet alle vores indrettede opbevaringselementer til kontoret. Der er skabe og reoler i alle størrelser, smal, bred, høj, lav, og de er født med eksempelvis låger, jalousi, skuffer, hylder eller arkiv.
Alle arkivskuffer er selvfølgelig forsynet med centrallås ligesom alle låger har soft close. Og der kan bestilles lås på alle skabe og reoler efter behov.

Find netop den reol, der imødekommer dit behov til kontoret, og færdigdesign den med vores farvekombinationer, så den passer optimalt ind i dit arbejdsmiljø.
Der er mulighed for tilvalg af sokkel, hjul, ben eller ophængsbeslag.
 

 

Skuffekassetter


Skuffekassetter og mobile opbevaringselementer er et naturligt og praktisk tilbehør til den komplette arbejdsstation. Under skuffekassetter kan du finde forskelige typer af skuffeskabe og andre moduler til opbevaring til kontoret. Skuffeelementerne er lette at flytte rundt med og størrelsen passer perfekt til eksempelvis hæve sænke borde. 
Vores skuffekassetter fås i flere forskellige versioner med forskelligt antal skuffer og anden indretning, men fælles for alle modeller er den høje kvalitet samt:

Låsbare hjul og centrallås til alle skuffer, der hver har en bæreevne på 25 kilo og er monteret med 100% udtræk på kraftige kuglelejer.
 Der er frit valg mellem alle vores mange træ- og farvekombinationer, og kassetterne leveres samlet inklusiv medfølgende småtingsbakke i alle øverste skuffer.
 

 

Skranker og reception


I denne kategori kan du finde møbler der er velegnet til reception og modtagelse. Ved at tilføje et topmodul har du et ideelt møbel til receptionen eller indgangen til kontoret.

Hjørnemodulet kan sammen med andre moduler laves om til en skranke, som er velegnet i en reception.

Som ved vores øvrige reoler og skabe finder du din foretrukne model og sammensætter selv farverne. Vælg mellem overflader i finer, melamin eller de 9 forskellige lak-farver (Lime, blå, rød, orange, lyseblå, lysegrå, antracit, sort og/eller hvid)