Kontorindretning på den nemme måde

Plint affaldssorteringsskab

  • Gør affaldssortering til en del af indretningen
  • Med affaldsstativ
  • Vælg mellem 16 lak farver
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
6.780,-
5.424,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Farver:
Sort laminat
Antracitgrå laminat
Lysegrå laminat
Hvid laminat
Sort lak
Antracitgrå lak
Lysegrå lak
Hvid lak
Lysebrun lak
Mørkebrun
Abrikos lak
Okkergul lak
Aubergine lak
Pudder lak
Frost blå
Himmelblå lak
Marineblå lak
Khaki grøn lak
Mosgrøn lak
Mintgrøn lak

udvid plus ikon * Model (Vises ikke):
Hulstørrelse 24,4x12 cm
Hulstørrelse 24,4x5 cm
Hulstørrelse Ø14 cm

fold sammen minus ikon* Låge placering:
Højre hængslet låge (3215)
Venstre hængslet låge (3216)

Tilbehør (Valgfrit):

Beskrivelse

Plint affaldssorteringsskab - en bæredygtig løsning


Affaldssortering er efterhånden ved at være en fast integreret del af hverdagene på kontorerne. Dette stiller højere krav til affaldssorteringsskabene, både hvad angår funktion men i ligeså høj grad også visuelt. Plint affaldssorteringsskabet er et stilrent og diskret modul der nemt blender ind i alle kontorindretninger. Modulerne er designet således at du let kan sammensætte dit eget affaldsmodul alt efter hvor mange moduler der er behov for. Frontlågerne på Plint affaldssorteringsskabene er designet med rektankulærer og runde hulstørrelser, som du kan udvælge og tilpassse modulerne alt efter hvilken type affald der skal smides ud.
Affaldsposerne kan nemt udskiftes ved at åbne frontlågerne og udskifte poserne på det indbyggede stativ. For at skabe et overblik over hvilken type affald der skal smides ud anbefaler vi at bruge etiketter med sorteringssymboler på modulerne. Etiketterne synliggør hvor hvilken type affald skal smides ud og nugder dine kollegaer til at håndterer deres affald hensigtsmæssigt. 

Nedenfor ses de forskellige typer etiketter til affald:

Symboler affaldssortering kildesortering sorterings mærker Dencon Delta Plint sortering

Etiketterne måler 7,5 x 7,5 cm.


Skræddersy en grøn affaldsløsning der blender naturligt ind i virksomhedens kontorindretning

Det elegante Plint affaldssorteringsskab med affaldsstativ kan sagtens stå fremme uden at vække opsigt. En utrolig flot løsning til sortering af affald på kontoret eller i kantinen, da den nemt bliver en integreret del af indretningen. Sorteringsskabet giver indretningen et ensartet udtryk og afløser de løse affaldskurve og spande, der ofte står rundt i krogene. Det er også muligt at udnytte toppladen på modulerne ved at sætte en plante eller en tiltrængt håndspritsflaske efter håndtering af skrald. Modulet er lavet i ahornfinér med krydsfinérkant, der giver siderne af modulet et varmt og nordisk præg. For at få affaldssorteringsskabet til at passe bedst ind i jeres indretning kan lågen, toppen og bagsiden af skabet vælges i en af Dencons 16 forskellige lakfarver. Bagsiden af modulet er også lakereret og affaldssorteringsskabet kan derfor sagtens stå frit i lokalet.
Du bestemmer selv om lågerne på modulet skal hængsles højre eller venstrevendt. Affaldssorteringsskabet leveres uden en lås.


Plint affaldssortering etiketter

En funktionel Plint

Plint-serien er bygget op på soklen eller "plinten", som er gennemgående i hele serien. Som noget nyt, er det nu muligt at trække strøm gennem soklen. F.eks. til opladning af mobil, computer, cykel- og elhjulsbatteri eller andet. Plint-serien giver mulighed for, at tilføje de moduler, som gør din arbejdsplads unik, fleksibel og perfekt til målrettede arbejdsopgaver.


Er du på udkig efter andre affaldsløsninger? Se hele vores udvalg af løsninger til affaldssortering.

De nye krav til affaldssortering på arbejdspladserne: Fra d. 31. december 2022 er det et krav, at arbejdspladser skal sortere husholdningslignende affald efter de samme sorteringskriterier som private husholdninger.
Der er i alt tale om 10 typer af affald: mad-, papir-, pap-, glas-, metal-, plast-, mad- og drikkekarton, farligt affald og restaffald. Du kan læse mere om reglerne for affaldssortering.


Vejledende leveringstid: 3 uger

 

 

Dencon logoDencon logotekst

 

Udvidet information

MÅL
Bredde: 40 cm
Dybde: 40 cm
Højde: 80 cm

Korpusdele og fronter (pladetykkelse): 16 mm


MATERIALER
Korpus sider: Ahornfinér med krydsfinérkant
Lakfarver: 16 forskellige farver
Laminat: Sort, antracitgrå, lysegrå eller hvid


Max belastning pr. hylde: 150kg pr. m²

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.