GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Stålskabe

FIND HÆNGEMAPPESKABE, ARKIVSKABE, ELEVSKABE SAMT PERSONALESKABE
Stålskabe, den ideelle arkivløsning til ringbind og hængemapper. Mulighed for aflåsning.

flueben newHængemappeskabe til A4 samt Folio format
flueben newPladsbesparende og super stærk opbevaring
flueben newStort sortiment af indretningsmuligheder
flueben newMulighed for at låse skabene for sikker opbevaring
flueben newSkabe i stål fås i et hav af varianter og farver

icon small fri fragt

DKK
DKK
6 produkter
Budget hængemappeskabSpar 10

B41/47xD62 cm
Skabet kan vælges med 2, 3 eller 4 skuffer, i farverne sort, grå eller hvid. Max belastning pr. skuffe 35 kg

1.446,30 kr. ex moms
1.807,88 kr. inkl. moms
Vælg her
BS hængemappeskabSpar 10

B41/47xD62 cm
Hængemappeskab i flere højder til A4 eller Folio hængemapper - vælg mellem flere farver

1.978,20 kr. ex moms
2.472,75 kr. inkl. moms
Vælg her
Essentials reolskabSpar 10

B80/100xD47 cm
Stålskab til opbevaring, kan aflåses. Højden ligger mellem 101 og 198 cm, bredden 80 eller 100 cm. Der medfølger hylder

1.700,10 kr. ex moms
2.125,13 kr. inkl. moms
Vælg her
Essentials arkivkommodeSpar 10

B80/100xD47 cm
Arkivkommode i stål med plads til A4 eller folio hængemapper. Vælg mellem 3 højder og flere farver

4.445,10 kr. ex moms
5.556,38 kr. inkl. moms
Vælg her
Essentials jalousiskabSpar 10

B80/100xD43 cm
Stålopbevaring med en eller to jalousilåger, henholdvis bredde 80 og 100 cm. Vælg mellem 3 højder og flere farver

2.375,10 kr. ex moms
2.968,88 kr. inkl. moms
Vælg her
Elev og personale lockerSpar 10

B80/100xD47 cm
Lockers opbevaringsskabe med 6 til 15 rum i 5 højder - alt efter antal af låger

4.073,40 kr. ex moms
5.091,75 kr. inkl. moms
Vælg her

Stålskabe giver orden og sikkerhed


Et stålskab er en genial løsning, hvad enten det er til opbevaring af kontorets arkiv, eller du har brug for meget lokal opbevaring. Vores stål arkivskabe er noget af den mest effektive opbevaring til både ringbind, sagsmapper, A4 og Folio hængemapper, samt meget andet.

Den tynde og stærke stålopbevaring giver ikke bare genial pladsudnyttelse, men er også noget af det stærkeste på markedet, når du ofte skal i dit arkiv eller dine hængemapper. Stålskabene fås også med lås. Det fungerer rigtig godt som en sikker opbevaringsløsning til de fortrolige dokumenter, som alle ikke skal have adgang til. Derudover er et stålskab en særligt robust løsning, som det næsten er umuligt at slide op.

Med de mange spændende farver og løsninger kan du med stålskabe skabe en smuk og kreativ kontorindretning uden at gå på kompromis med behovet for arkiv og sikker opbevaring. Et stålmøbel behøver ikke at være stålfarvet, men kan være lakeret i alle farver. Er du bare mest til den stilrene, klassiske stål, er det selvfølgelig også stadig en mulighed. Uanset hvad er det muligt at skabe lige den løsning, der matcher det øvrige inventar - hvad enten det skal passe til dine kontorstole eller hæve-sænkeborde.

Kvalitet fra Bisley


Størstedelen af vores stålskabe er fra Bisley, som er en af de mest anerkendte producenter på markedet. Bisley har rødder helt tilbage til 1930’erne og 1940’erne, så der er mange års ekspertise at trække på. Sortimentet inkluderer udover stål- og hængemappeskabe også en serie spændende jalousiskabe, elevskabe, personaleskabe samt garderobeskabe.

Gå på opdagelse i vores univers af skabe, og find den rette opbevaringsløsning til kontoret. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke lige kan finde den opbevaringsløsning, du søger. Så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige.

Stålskabe til ethvert behov


Vi har stålskabe til ethvert behov, hvad enten du skal bruge dem til administration eller som opbevaring af medarbejdernes personlige genstande.

Hængemappeskab til Folio hængemapper eller A4-mapper


Har du brug for et hængemappeskab, kan du både få det til almindelige A4-mapper eller de lidt større Folio hængemapper. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du har brug for til dine mapper, står størrelsen som regel trykt på selve hængemapperne. Vælger du et skab til Folio hængemapper, er det 5,7 cm bredere end et skab til A4-mapper.

Jalousiskabe


Jalousiskabe har vundet indpas på mange kontorer, fordi de er fleksible og efter behov kan vise eller skjule indholdet i dem. Ønsker du et ryddeligt og indbydende kontormiljø, kan et jalousiskab hjælpe dig med at skjule de mindre pæne ting og rodet. Det hjælper med at gøre indtrykket harmonisk og balanceret og beskytter samtidig skabets hylder og indhold mod støv og snavs. Du kan også lade skabet stå åbent eller delvist åbent, hvis du i en periode ofte skal bruge ting derfra og vil undgå at skulle åbne og lukke låger hele tiden - eller hvis du bare har lyst til et andet udtryk end det lukkede jalousiskab.

Stålskabe til garderobe


I vores udvalg finder du også locker stålskabs opbevaring til personlige ting. Stålskabene bruges ofte som elevskabe, skoleskabe, personaleskabe eller smårumsskabe, hvor der er behov for at låse sine ting inde. Det kan også være i forbindelse med garderober på f.eks. museer, spillesteder og meget mere. Opbevaringsskabene fås med 6 til 15 rum pr. skab, og alle lodges har labelholder, som du kan bruge til at markere dem med tekst, nummer eller farvede mærkater - du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at personliggøre lockeren. Skabene har også elegante og diskrete gribelister, der gør det let at åbne dem og matcher hele Bisley serien.