Kontorindretning på den nemme måde


I Køben finder du ét af vores fire regionale showrooms. Her har vi gjort det nemt at få inspiration til den næste kontorindretning hos vores kompetente indretningskonsulenter. Vi har et bredt udvalg af kontormøbler i København og kan hjælpe med en komplet indretning af virksomheden, såvel som f.eks. kantine, mødelokale, reception og meget mere.


Det er også muligt at besøge showroomet, hvis det er inspiartion, du er ude efter. Vi har langt flere møbler, end vi udstiller i lokalerne, men vi kan nemt og hurtigt vise dig et større sortiment via vores digitale platform.


Vi tilbyder kontormøbler på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering!


Kontakt os og lav en aftale i dine virksomhed eller i vores showroom. Vi er åbent efter aftale.

København

Raffinaderivej 10, bygn. F1
Butikschef: René Junge
Tlf. nr.: 31 21 04 22 (Telefontid: kl. 8.30-16)
E-mail:

 

Kantine
Lounge
Kontor
København showroom møbler
København showroom indenfor
København showroom
previous arrow
next arrow

 

Få ny inspiration og idéer vores København showroom


I vores showroom i København kan du finde en masse inspiration til din næste kontorindretning. Det gælder alle type indretning og du kan også se og afprøve vores kontormøbler i København. Her kan du mærke bordenes forskellige overflader, prøvesidde de mange kontorstole og meget mere, før du bestemmer dig. Vores personale står klar til at hjælpe dig. De har mange års erfaring indenfor kontorindretning og kontormøbler i København. Her deler de hellere end gerne ud af deres viden og erfaring. Uanset om det er et enkelt mødelokale, kantine eller til den helt store og komplette indretningsløsning, så er vores indretningskonsulenter klar til at hjælpe dig.

 

Se vores brede udvalg af kontormøbler i København


Måske har du fundet et hæve sænkebord eller andet møbel i vores webshop til din kontorindretning, som du godt kunne tænke dig at røre og prøve, inden du beslutter dig? I så fald har du rig mulighed for det i vores showroom - vil du være helt sikker på, at den ønskede vare er udstillet i butikken, er du meget velkommen til at ringe til os, før du tager af sted. Og bare rolig - har vi ikke lige præcis den ønskede model, kan vi med garanti hjælpe dig med at finde en, der er mindst lige så god. Vi kender vores sortiment ud og ind og er eksperter i at finde lige præcis det, der passer til dig.


Book et indretningsmøde i vores København showroom.


Det kan være du har brug for at se nogle møbler, farve- og stofprøver eller andet. Uanset, hvad du har brug for af hjælp til din kontorindretning, så kan vi sagtens hjælpe dig i mål.

Leder du efter lidt inspiration til din næste kontorindretning? Så kan du booke tid hos en af vores dygtige indretningskonsulenter i København.

 

Her finder du Kontormøbler.dk i København


Raffinaderivej 10, bygn, F1
2300 København
Showroom er åbent efter aftale for erhvervskunder.

Tlf. nr.: 31 21 04 22 (Telefontid: Kl. 8.30-16)

Rene kontakt

Butikschef: René Junge


Indretningskonsulent: Nina Vangkilde


Salgschef: Bo Jens Christensen 

 

Sådan finder du os i bygning F1:

Indgang Kontormøbler.dk