Kontorindretning på den nemme måde

Stole & Sofaer fra KontorMøbler.dk

HERUNDER KAN DU SE DE FORSKELLIGE TYPER STOLE OG SOFAER
Vi har opdelt dem i forskellige kategorier, så du let kan danne dig et overblik over vores udvalg
icon fluebenNøje udvalgt sortiment af stole og sofaer
icon fluebenBredt udvalg af stole til arbejdspladsen
icon fluebenAlt fra fine mødestole til det almindelige stole til det uformelle frokoststue

KONTORSTOLE

Kontorstolen er den vigtigste del af din arbejdsplads. Jo flere timer du bruger i stolen, jo vigtigere er det, at investere i en god ergonomisk kontorstol. En god kontorstol har et ergonomisk korrekt design med indstillingsmuligheder, der sikrer at din krop og især ryg får den støtte, der er nødvendig. Stolen skal tilpasses den enkelte bruger – ikke omvendt.

 
Stillesiddende arbejde er skadeligt. Derfor anbefales stole med free float, multisynkron eller anden teknik, der gør, at stolens dele (ryg og sæde) kan justeres og gerne bevæge sig uafhængigt af hinanden. Det understøtter skiftende siddestillinger, giver bedre siddekomfort og forebygger mange af de gener, der er forbundet med traditionelt kontorarbejde. Hvis man kombinerer dette med et hæve sænkebord, så man derudover også kan komme op at stå, så er man rigtig godt med.


Sædet skal kunne skubbes både tilbage og frem, samt vippes og fastlåses i forskellige positioner. Særligt, hvis stolen har flere forskellige typer af brugere, er det væsentligt med flere muligheder for individuel tilpasning. Ved professionelt brug skal stolens materialer være solide og holdbare. Vi ved hvor vigtigt det er, at have en god stol, der kan tåle det daglige brug - men samtidig skal det også passe ind i jeres nuværende kontorindretning. Og derfor har vi i vores sortiment stort fokus på kvaliteten, funktionerne og ikke mindst designet.

Kontorstole


Alle vores stole er godkendt til erhvervsmæssig brug, og de fleste kommer med 5 års garanti. Der er mulighed for individuel tilpasning i form af eksempelvis rygstøtte, nakkestøtte, armlæn og gaspatroner med høj eller lav vandring. Vi er alle forskellige. Og derfor er mulighederne også mange, når det kommer til udvalget af kontorstole.


Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Er på udkig efter en ny kontorstol, men er lidt i tvivl om, hvilken kontorstol der er den rette for dig? Så kan du læse vores guide om, hvordan man vælger den rette kontorstol og undgå fejlkøb.

 

MØDESTOLE

Mødestole fra kontormøbler.dk er en samling af gode tilbud på stole til mødelokalet, venterummet, kontoret og konferencelokalet. Vi samarbejder med nogle af de absolut bedste og mest traditionsrige møbelfabrikanter i Danmark, der leverer stole med rødder i skandinavisk design og i højeste kvalitet


Udover funktionalitet og graden af komfort, er design et særligt parameter for gode mødestole. Stole udtrykker stil og identitet. Derfor har vi et bredt udvalg af stole med forskellige unikke karistika, så du ikke behøver gå på kompromis med hverken smag, behov og bestemt ikke kvalitet.

 

KANTINESTOLE

I kategorien kantinestole finder du et bredt udvalg indenfor stole til din kantineindretning. Hvad end du er til de helt enkle og praktiske design, eller farverige kantinestole - så har vi helt sikkert noget for dig. Via vores produktkonfigurator kan du tilpasse udseendet lige efter dine ønsker. 


Alle vores kantinestole er robuste og nemme at rengøre. Mange af vores kantinestole kan stables, hvilket er perfekt til særlejligheder eller arrangementer, hvor der er brug for at møblerne skal omrokeres. I vores udvalg finder du også kantinestole med gribehul, hvilket gør du lettere at flytte et par stole på en gang - nemt og hurtigt. Skal du flytte flere stole ad gangen, så anbefaler vi, at din virksomhed investerer i en stolevogn.

 

CAFÉSTOLE

Vi har et nøje udvalgt sortiment af caféstole, som findes i forskellige modeller og farver. Her får du rig mulighed for at skabe den ønskede stemning i din caféindretning. Vores udvalg består af robuste og rengøringsvenlige stole.


Der findes desuden et tilhørende matchende cafébord til stolene.

 

BARSTOLE

Barstole er stole med højt og robust stel designet til højborde i kantinen eller restaurantens bar. De fås i forskellige designs og farver, så du let kan inkorpere dem i dit nuværende restaurant indretning. Vores barstole fylder ikke meget, og derfor er de perfekte til de korte og hurtige møder, der kan opstå i løbet af ugen.

 

LOUNGE STOLE

Loungestole er vores kategori for møbler, der er specielt velegnede, når afslapning er i højsædet. Stolene er designet af stærke skandinaviske møbelproducenter med fokuspunkt midt mellem kvalitet, æstetik og komfort og gør sig særligt godt i eksempelvis lounge, foyer eller venterum.

 
Disse stole er ekstra identitetsskabende og giver gode muligheder for at skabe overbevisende indretningsløsninger, der både er funktionelle, berigende og behagelige. Enten i traditionelt, futuristisk eller slet og ret tidsløst design.

 

SOFAER

En sofa er mere end pynt, den kan være med til at skabe en behagelig afslappende stemning i venteværelset eller loungeområdet. Der er rigtige mange måder, at bruge en sofa på i din indretning. Har I et storrumskontor, så kan du skabe et samtalehjørne med én sofa og to stole ved af. Eller du kan bruge sofaen til at opdele rummet på ved at sofaen midt i rummet. Samtidig opstår der også et område til de uformelle samtaler eller vidensdeling.


Ønskes der et unikt udseende på sofaen, kan der tilvælges knapper på udvalgte modeller. Der er mulighed for at vælge farver på knapperne. Høre mere om dette, ved at kontakte os yderligere for information på .