Leverandør af kontorindretning

Stole & Sofaer fra KontorMøbler.dk

HERUNDER KAN DU SE DE FORSKELLIGE TYPER STOLE SAMT SOFAER
Vi har opdelt dem i forskellige kategorier, så du let kan danne dig et overblik over vores udvalg
icon fluebenNøje udvalgt sortiment af stole og sofaer
icon fluebenBredt udvalg af stole til arbejdspladsen
icon fluebenAlt fra fine mødestole til det almindelige stole til det uformelle frokoststue

KONTORSTOLE


Kontorstolen er den vigtigste del af din arbejdsplads. Jo flere timer du bruger i stolen, jo vigtigere er det, at investere i en god ergonomisk kontorstol. En god kontorstol har et ergonomisk korrekt design med indstillingsmuligheder, der sikrer at din krop og især ryg får den støtte, der er nødvendig. Stolen skal tilpasses den enkelte bruger – ikke omvendt.

 
Stillesiddende arbejde er skadeligt. Derfor anbefales stole med free float, multisynkron eller anden teknik, der gør, at stolens dele (ryg og sæde) kan justeres og gerne bevæge sig uafhængigt af hinanden. Det understøtter skiftende siddestillinger, giver bedre siddekomfort og forebygger mange af de gener, der er forbundet med traditionelt kontorarbejde. Hvis man kombinerer dette med et hæve sænkebord, så man derudover også kan komme op at stå, så er man rigtig godt med.


Sædet skal kunne skubbes både tilbage og frem, samt vippes og fastlåses i forskellige positioner. Særligt, hvis stolen har flere forskellige typer af brugere, er det væsentligt med flere muligheder for individuel tilpasning. Endelig skal stolens materialer være solide og holdbare - også ved professionelt brug.

Kontorstole


Hos kontormøbler.dk forhandler vi kun de bedste kvalitets kontorstole. Alle vores stole er godkendt til erhvervsmæssig brug, og de fleste kommer med 5 års garanti. Der er mulighed for individuel tilpasning i form af eksempelvis rygstøtte, nakkestøtte, armlæn og gaspatroner med høj eller lav vandring.


Vi er alle forskellige. Er du i tvivl om, hvordan din kontorstol indstilles, således at den er optimal for dig, kan vi vejlede dig i forretningen. Ellers kan du også læse vores guide om, hvordan man vælger den rette kontorstol, som kan dække ens behov.

 

MØDESTOLE


Mødestole fra kontormøbler.dk er en samling af gode tilbud på stole til mødelokalet, venterummet, kantinen, kontoret og konferencelokalet. Vi samarbejder med nogle af de absolut bedste og mest traditionsrige møbelfabrikanter i Danmark, der leverer stole med rødder i skandinavisk design og i højeste kvalitet


Udover funktionalitet og graden af komfort, er design et særligt parameter for gode mødestole. Stole udtrykker stil og identitet, hvad enten det er virksomhedens eller i den private lejlighed. Derfor har vi et bredt udvalg af stole med forskellige unikke karistika, så du ikke behøver gå på kompromis med hverken smag, behov og bestemt ikke kvalitet.

 

KANTINESTOLE


I kategorien kantinestole finder du et bredt udvalg indenfor kantinestole. Hvad end du er til de helt enkle og praktiske design, eller farverige kantinestole - så har vi helt sikkert noget for dig.


Mange af vores kantinestole kan stables, hvilket er perfekt til særlejligheder eller arrangementer, hvor der er brug for at møblerne skal omrokeres. 

 

CAFÉ & BAR STOLE

Vi har et nøje udvalgt sortiment af caféstole, som findes i forskellige modeller og farver. Der findes desuden en tilhørende matchende cafébord til stolene.

Barstole er stole med højt og robust stel designet til højborde i kantinen eller caféens bar. Vores barstole fylder ikke meget, og derfor er barestolen perfekt til de korte og hurtige møder, der kan opstå i løbet af ugen.

 

LOUNGE STOLE

Loungestole er vores kategori for møbler, der er specielt velegnede, når afslapning er i højsædet.  Stolene er designet af stærke skandinaviske møbelproducenter med fokuspunkt midt mellem kvalitet, æstetik og komfort og gør sig særligt godt i eksempelvis lounge, foyer, venterum eller stuen derhjemme.

 
Disse stole er ekstra identitetsskabende og giver gode muligheder for at skabe overbevisende indretningsløsninger, der både er funktionelle, berigende og behagelige. Enten i traditionelt, futuristisk eller slet og ret tidsløst design.

 

SOFAER


En sofa er mere end pynt, den kan være med til at skabe en behagelig afslappende stemning i venteværelset eller loungeområdet.


Ønskes der et unikt udseende på sofaen, kan der tilvælges knapper på udvalgte modeller. Der er mulighed for at vælge farver på knaperne. Høre mere om det, ved at kontakte os yderelige for information.