Stole & Sofaer fra KontorMøbler.dk

HERUNDER KAN DU SE DE FORSKELLIGE TYPER STOLE SAMT SOFAER, VI HAR
Klik dig ind på underkategorien for at se hele udvalget af stole

icon small fri fragt

 

KONTORSTOLE

Kontorstolen er den vigtigste del af din arbejdsplads. Jo flere timer du bruger i stolen, jo vigtigere er det, at stolen har høj kvalitet:

En god kontorstol har et ergonomisk korrekt design med indstillingsmuligheder, der sikrer, at din krop og især ryg får den støtte, der er nødvendig. Stolen skal tilpasses brugeren – ikke omvendt.

Stillesiddende arbejde er skadeligt. Derfor anbefales stole med free float, multisynkron eller anden teknik, der gør, at stolens dele (ryg og sæde) kan justeres og gerne bevæge sig uafhængigt af hinanden. Det understøtter skiftende siddestillinger, giver bedre siddekomfort og forebygger mange af de gener, der er forbundet med traditionelt kontorarbejde.

Sædet skal kunne skubbes både tilbage og frem samt vippes og fastlåses i forskellige positioner. Særligt hvis stolen har flere forskellige typer af brugere, er det væsentligt med flere muligheder for individuel tilpasning

Endelig skal stolens materialer skal være solide og holdbare - også ved professionelt brug.

Hos kontormøbler.dk forhandler vi kun de bedste kvalitets kontorstole. Alle vores stole er godkendt til erhvervsmæssig brug, og de fleste kommer med 5 års garanti. Der er mulighed for individuel tilpasning i form af eksempelvis rygstøtte, nakkestøtte, armlæn og gaspatroner med høj og lav vandring.
Vi er alle forskellige. Er du i tvivl om, hvordan din kontorstol indstilles, så den er optimal for dig, kan vi vejlede dig i forretningen.

 

MØDESTOLE

Mødestole fra kontormøbler.dk er blandet samling af gode tilbud på stole til mødelokalet,  venterummet, kantinen, kontoret og konferencelokalet.  Vi samarbejder med nogle af de absolut bedste og mest traditionsrige møbelfabrikanter i Danmark og leverer stole med rødder i skandinavisk design og i højeste kvalitet
Udover funktionalitet og graden af komfort er design et særligt parameter for gode mødestole.  Stole udtrykker stil og identitet, hvad enten det er virksomhedens eller i den private lejlighed. Derfor har vi et bredt udvalg af stole med forskellige unikke karistika, så du ikke behøver gå på kompromis med hverken smag, behov og bestemt ikke kvalitet.

 

KANTINESTOLE

 

 

CAFÉ & BAR STOLE

Barstole er stole med højt og robust stel designet til højborde i kantinen eller caféens bar.

 

LOUNGE STOLE

Loungestole er vores kategori for møbler, der er specielt velegnede, når afslapning er i højsædet.  Stolene er designet af stærke skandinaviske møbelproducenter med fokuspunkt midt mellem kvalitet, æstetik og komfort og gør sig særligt godt i eksempelvis lounge, foyer, venterum eller stuen derhjemme.
Disse stole er ekstra identitetsskabende og giver gode muligheder for at skabe overbevisende indretningsløsninger, der både er funktionelle, berigende og behagelige. Enten i traditionelt, futuristisk eller slet og ret tidsløst design.

 

SOFAER