GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Back App 2.0 Ergonomisk saddel sæde

  • Perfekt til hæve-sænkebordet
  • Træn ryg- og mavemuskler
  • Teknisk og visuelt opdateret version
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
Førpris 4.996,00 kr.
Nu: 4.496,00 kr. ekskl moms
5.620,00 kr. inkl. moms
Skjul alle valgmuligheder
* Stoftype og farve:Tooltip

* Stel:

* Kugle:

Tilbehør (Valgfrit):
* Farve:

Beskrivelse

Back App kontorstol 2.0 

Ikke flere rygsmerter, tak.


Dette er ikke kun en stol, men et træningsinstrument til kontoret. Den geniale saddel kontostol, der forener en sadels evne til at påvirke din holdning positivt, med en bolds evne til at træne dit muskulatur. Nu i en helt ny og bedre udgave, både teknisk og visuelt opdateret version 2.0.


Ny undersøgelse viser, at hovedpine og rygsmerter kan fjernes ved at bruge Back App 2.0 på kontoret: Back App undersøgelse

 
Back App er en norsk produceret kontorstol, som gør din ryg stærkere, mens du sidder ned. Den unikke konstruktion gør, at din krop bliver tvunget til at holde balancen, og dermed får du aktiveret musklerne i både ryg, nakke, mave og ben.


Du får en bedre holdning, hvis du sidder på Back App, fordi din rygsøjle automatisk finder sit optimale balancepunkt. Man kan godt kalde Back App for en slags træningsstol, fordi den faktisk går ind og træner dine muskler i hele kroppen. Så sker det ovenikøbet, mens du arbejder.


Du sidder i konstant bevægelse påen Back App. Det er på det punkt, hvor saddelstolen adskiller sig positivt fra andre kontorstole, der ikke på samme måde får din krop i arbejde. Back App garanterer, at din ryg bliver stærkere. Kiropraktorer, fysioterapeuter, ergoterapeuter og læger fra hele Norden anbefaler Back-App.
Efter få ugers brug, vil du allerede mærke fordelene ved en stærkere core muskulatur. Forhåbentligt har du aldrig mere ondt i ryggen.


Det ER en rigtig kontorstol, ikke kun et træningsinstrument. Man kan faktisk holde til at sidde på den hele dagen, og det vil give en stærk ryg. Ved hjælp af den justerbare bold, får du gang i balancemotoren. 


Som standard på kontormøbler.dk leveres Back App med sort Nordic Wool stof som består af 88% ren ny uld og 12% polyamid. Stoffet er miljøvenligt, og super slidstærkt med 120.000 Martindale. På denne model har du 14 dages returret, så du kan prøve den først.


Der er kun en enkelt uges leveringstid på stole med Nordic Wool.


For 600,- ekstra kan du få den i det utrolig lækre og ruskinds-lignende stof Alcantara, som fås i flere farver. Stoffet giver god siddekomfort, kombineret med ekstrem slidstyrke (10 års garanti mod gennemslid og pilling). Bemærk at der er længere leveringstid på nogle farver.

 
Med Alcantara sidder du rigtigt godt fast i sadlen.


Back App leveres med én stor gaspatron, der giver særlig lang vandring i siddehøjden mellem 54,3 og 76,9 cm - målt fra toppen af fodsoklen. 


Som noget nyt kan vi levere hjul til Back App. Det er praktisk både for brugeren og for rengøringspersonalet, som lettere kan flytte stolen. Bemærk, at hjulsættet også kan bruges til den tidligere model 1 af Back App.  


 

Der gives 10 års produkt garanti på Back App stolen ved normalt brug på kontor eller hjemme. 


logo 2018


Vejledende leveringstid:
 

Sort Nordic Wool, alu stel, rød kugle: dag til dag
Sort Nordic Wool, sort stel, sort kugle: dag til dag

Alcantara i standardfarver: 2-3 uger ( standard Black, Anthracite, Commodore Blue & Goya Red )
Specialfarver og læder: 6-8 uger

Udvidet information

sort
 Alcantara
Materialet består af 68% polyester og 32% polyurethan, en kombination som giver stor slidstyrke og smudsresistens. 150.000 Martindale. Fås i flere farver.

 

lilleuld
Nordic Wool

88% ren ny uld og 12% polyamid. 120.000 Martindale. Fås i sort.

Hør radioudsendelsen Sundhed på P1, der omhandler arbejds og siddestillinger. Her er gode råd til at undgå dårlig ryg, og hvordan den rigtige kontorstol udvælges. 

Lyt her: Kom rygproblemerne til livs

asset.dr

 

pdf iconTest og undersøgelse af Back App 2.0 viser, at den fjerner rygsmerter og hovedpine.

Video

Se den nyeste Back App video fra 2017

 

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...