Kontorindretning på den nemme måde

Mera Klima kontorstol

  • Energibesparende kontorstol 
  • Indbygget kulde - og varmefunktion 
  • Behagelig, ergonomisk og rubust
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
13.455,-
Listepris:
11.344,-
10.764,-
DU SPARER: 580,-
Skjul alle valgmuligheder

Beskrivelse

Mera Klima kontorstol med varmefunktion i sæde og ryg


En energibesparende kontorstol

Efterårs – og vintermånederne er i Danmark ofte en kold tid, hvor vi pakker os godt ind i varmt tøj og skruer op for termostaterne på radiatorerne, derhjemme og på arbejdspladsen. Det er en udgift på el og varme der kan mærkes, særligt i disse tider, og af den årsag har Klöber skabt en genial, energibesparende, varmende kontorstol. Det er fortid enten at fryse eller have det for varmt på arbejdet.


Kloeber Mera Klimastuhl mer98k 250


Hold varmen med et enkelt klik

Med et lille tryk på en knap, kan kontorstolen, Mera Klima, skabe et varmt, behageligt og energibesparende arbejdsmiljø. Kontorstolen er designet med en intelligent varmefunktion, som gør det nemt for alle brugere af stolen at vælge deres foretrukne komfortable temperatur. Den smarte teknologi får sin energi fra et genopladeligt batteri, som automatisk reagerer på de forskellige brugere af stolen og deres bevægelser. Derfor slukker batteriet også for varmen når stolen ikke er i brug. Derved holder batteriet længere. Et fuldt opladet batteri holder minimum en hel arbejdsdag, og kan oplade til næste arbejdsdag over natten. Når batteriet er fuldt opladet vil det automatisk slukke for at spare på strømmen. Denne energibesparende funktion har endnu en positiv indflydelse på miljøet. Der er både varme i sæde og ryg.


Kloeber Mera Klima kontorstol mer98k varmefunktion sæde ryg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bliv en del af en energibesparende fremtid

Opdatér jeres arbejdsplads og kontormiljø med kontorstolen, Mera Klima. Kontorstolen der har bevist at kunne spare på energiomkostninger – og på samme tid tilbyde individuel komfort til det stillesiddende skrivebordsfolk – og på den måde tilføjer ægte, uundværlig værdi til enhver virksomhed. Dette er særligt vigtigt i disse tider, hvor vi alle har et stort fokus på vores strømforbrug.
Fremtiden er energibesparende og komfortabel.Kloeber Mera Klima kontorstol mer98k betjening


Mera Klima ergonomiske kontorstol er karakteriatisk for sin høje ryg. Ryggen er i sort plast med inderside polstring og sædet er med ergonomisk formet skumpude for ekstra komfort. Sæde og ryg er polstret med sort Era polstring i 100% polyester fra Camira.
En robust stol som skiller sig ud, ved sine funktioner og justeringsmuligheder som hurtigt tilpasser sig brugeren.
Armlænet er med 3D justering, så det nemt kan tilpasses den enkelte bruger. Under udvidet information ligger betjeningsvejledning. Fodkryds i sort polypropylen, med bløde hjul.


Design: Jörg Bernauer


Vejledende leveringstid: 3-5 uger

 

Klober logo
klober logotekst

Udvidet information

MATERIALE
Polstring: Era fra Camira

  • Era
    - 100% polyester, 100.000 Martindale slidstyrke, Certified to OEKO-TEX® Standard 100, Certified to Indoor Advantage™ Gold

Ryg og sæde: Sort 
Betjeningsknapper: Sorte
Fodkryds: Sort polypropylen
Hjul: Bløde


MÅL

Sædehøjde: 40-51 cm
Sædebredde: 49 cm
Sædedybde: 40 cm

Stolehøjde: 99-110 cm
Stolebredde: 70 cm
Stoledybde: 65 cm


icon pdf download Brugervejledning


icon pdf download Flyer (Tysk)


icon pdf download Brochure

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...