Kontorindretning på den nemme måde

Gate VIP ståstøttestol

  • Vipper uden at vælte 
  • Styrker kroppen
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
2.445,-
Listepris:
2.804,-
1.956,-
DU SPARER: 848,-
Skjul alle valgmuligheder

Beskrivelse

Gate VIP ståstøttestol


Gate VIP ståstøttestol fra Savir Design Studio i Vejle er ergonomisk og egner sig perfekt til skrivebordet på kontoret, højbordet, hjemmearbejdspladsen, receptionen, undervisningslokalet eller klinikken. Her kan den anvendes som taburet eller ståstøttestol, som et ergonomisk supplement til kontorstolen.


Du vil helt sikkert mærke et større overskud og et øget velvære, når du har brugt Gate VIP i en kort periode, da stolen holder din krop i bevægelse og samtidig i balance. Ved at anvende Gate VIP stå støttestolen, træner du ryg og lændemuskulatur og forbrænder op til 20% mere energi, end ved statisk arbejdsstillling på en almindelig kontorstol.


Den unikke vippefunktion, hvor basen altid står sikkert på gulvet, aktiverer Core-musklerne og giver en rank holdning.
Sædet kan vippe til alle sider, vel at mærke uden at vælte, og holder kroppen i balance. Bevægelserne stimulerer små bevægelser i fødder og underben og øger blodcirkulationen. Samtidig stimulerer bevægelserne hjernen og de kreative processer, til gavn for virksomhed og medarbejdere.

 

VIP Savir


Gate VIP er designet i tidløst og enkelt design og kan højdejusteres med indbygget gaslift med en sædehøjde vandring fra 58 til 83 cm. Gate VIP ståstøttestol er med sort base med krom (se hovedbillede) og polstret med sort Steelcut Trio stof. Steelcut Trio er en slidstærk polstring bestående af uld og sort nylon.


Vejledende leveringstid:
1 - 3 dage

 

 

Savir Design logosavir design tekst

 

Udvidet information

MÅL
Sædehøjde, min.: 58 cm
Sædehøjde, max: 83 cm
Diameter: 40 cm


MATERIALE

Polstring: Sort Steelcut Trio (slidstærk uld og nylon)
Base-farve: Sort og krom

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...