Kontorindretning på den nemme måde

Lanab Take 1020 ergonomisk ståstøttestol

  • Trekantet ergonomisk sæde - saddel sæde
  • Sikrer rank ryg og styrker kroppen
  • Giver variation i arbejdsstillingerne
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
2.986,25
Listepris:
3.261,-
2.389,-
DU SPARER: 872,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Farve:
Lys grå 0133
Sort 0195 (200,-)

Beskrivelse

Lanab Take 1020 ergonomisk saddel stol


Take 1020 fra Lanab er en ergonomisk balancestol i høj kvalitet og smukt design. Ståstøttestolen har mange navne, heriblandt balancestol, taburet, ståstol og saddel stol.


Take 1020 er IKKE en kontorstol, men et uundværligt ergonomisk SUPPLEMENT til din kontorstol, hvor du kommer op og stå ved dit hævesænkebord. Det skaber god og sund variation i arbejdsstillingen igennem arbejdsdagen. Brug den på hjemmekontoret eller kontoret, men også receptionen, mødelokalet, klinikken eller undervisningslokalet er steder, hvor stå-støttestolen er et perfekt tilbehør til arbejdspladsen.


Take 1020 balancestol har den unikke egenskab, at den kan vippe 360°, uden at vælte, hvilket gør at du styrker især din ryg, men også hele kroppen. Bevægelserne, som du automatisk kommer til at gøre ved at vippe til alle sider, stimulerer små bevægelser i dine fødder og underben og øger blodcirkulationen. Det gør det lidt sjovt at stå op og arbejde, samtidig med at det er utrolig sundt for kroppen.


Stolen har en smuk læderstrop, som bruges til at justere højden. Det er med til at gøre ståstøttestolen fra Lanab ekstra eksklusiv og lækker. Den indbyggede gaslift gør det muligt at justere højden med en vandring på 59-85 cm.


Designet er super minimalistisk og moderne med et trekantsformet sæde beklædt med slidstærkt Steelcut Trio stof. Vælg mellem sort eller lysgrå.


Taburettens basen er sort samt helt plan og slider dermed ikke gulvet.


Desuden er Take produceret af genanvendt plast og stoffet er Greenguard Gold certificeret samt har EU Ecolabel. Så miljøet er der tænkt på!


Vejledende leveringstid: 1-3 dage

 

Lanab logo
Lanab logotekst

Udvidet information

MÅL
Sædehøjde, min.: 59-85 cm
Sæde bredde: Ø36 cm


MATERIALE

Polstring: Steelcut Trio (slidstærk uld og nylon), 100.000 Martindale. Greenguard Gold certificeret og har EU Ecolabel
Base: Sort genanvendelig plast


FARVE
Sæde:
 Sort eller lys grå
Stel og base: Sort

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.