GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Ståstole og støttestole

FÅ EN AKTIV OG SUNDERE HVERDAG MED EN STÅSTOL ELLER STØTTESTOL
Et godt ergonomisk supplement til dit hæve sænkebord
icon flueben
Træn kroppen, mens du sidder ned og arbejder
icon flueben
Aflastning og variation i dine arbejdsstillinger
icon flueben
Forebygger ryg- og nakkesmerter
icon fluebenGiver en bedre og sundere kropsholdning

icon small fri fragt
DKK
DKK
7 produkter
HÅG Capisco 8106 Kontorstoldag-til-dag

Modern Classic 
Capisco 8106 saddelstol fra HÅG - Du ved, du har set den før og den er stadig god til de aktive brugere

5.995,00 kr. ex moms
7.493,75 kr. inkl. moms
Vælg her
Spinella kontorstol

Den unikke stol
Dansk designet og produceret kontorstol med fokus på ergonomi og skønhed

4.995,00 kr. ex moms
6.243,75 kr. inkl. moms
Vælg her
Spinella RAW

Helt enkel og unik
Design og funktion smelter sammen til denne ergonomiske kontorstol. Perfekt til skift mellem siddende og stående arbejde.

3.795,00 kr. ex moms
4.743,75 kr. inkl. moms
Vælg her
Moizi 20 støtte stoldag-til-dag

Stå/Støtte stol
Moizi 20 er prikken over i'et på den perfekte ergonomisk korrekte arbejdsplads. Et godt supplement til din kontorstol.

1.496,00 kr. ex moms
1.870,00 kr. inkl. moms
Vælg her
Moizi 28 saddel stoldag-til-dag

Let stol til hjem og kontor
Effektiv stå/støtte-stol, som giver din krop fuld bevægelsesfrihed via vekslende aktive arbejdsstillinger.

2.696,00 kr. ex moms
3.370,00 kr. inkl. moms
Vælg her
UP taburet

Mobil, fleksibel og bevægelig
Dynamisk siddeplads med sædehøjde fra 45-63 cm, i flere farver

1.298,00 kr. ex moms
1.622,50 kr. inkl. moms
Vælg her
Back App 2.0 Ergonomisk saddel sædedag-til-dag

Perfekt til hæve-sænkebordet
Træn dine ryg- og mavemuskler i arbejdstiden med Back App stolen - Aldrig mere ondt i ryggen 

4.496,00 kr. ex moms
5.620,00 kr. inkl. moms
Vælg her

Ståstole og støttestole giver en mere aktiv hverdag


Kært barn har mange navne - støttestol, ståstol, balancestol eller stå-støttestol. Uanset hvilket navn vi vælger, er der ingen tvivl om, at et af de allerbedste valg til et hæve sænkebord er en ståstol eller balancestol, som er særdeles gavnlig for din sundhed. Stå-støttestole sikrer aktivitet og bevægelse, mens du sidder på din arbejdsplads. Nu skal du ikke ned at sidde passivt på stolen, når du kommer hen til dit bord. Du får derimod aflastning til dine ben, når du står op, og når du sidder i den såkaldte rytterstilling. Det giver en bedre blodcirkulation og mere bevægelse, mens du sidder ned på balancestolen.

Ergonomiske fordele i massevis


Øget bevægelse og aktivitet er ikke de eneste fordele ved en ståstol eller balancestol. Du vil også opleve, at koncentrationsevnen og produktiviteten stiger, når du holder din krop aktiv og ikke falder hen i passive arbejdspositioner. Derudover stiger både din forbrænding og din muskelaktivitet, og du reducerer farerne ved at sidde ned for mange af døgnets timer.

Flere udgaver af ståstolen


Støttestole laves både i udgaver, der giver lidt ekstra støtte til at stå, samt saddelstole, der kan bruges hele dagen, og som sikrer en god holdning i ryg og lænd. Dette kan forebygge rygproblemer og smerter i ryggen - det er godt for medarbejderne, men også godt for arbejdsgiveren, fordi det kan reducere antallet af sygedage.

Med saddelstole kommer du til at sidde med spredte ben, og din ryg støttes og holdes naturligt på plads, så du styrker ryggen og lændemusklerne. Samtidig har du ikke noget ryglæn, så du er “tvunget” til at sidde med rank ryg. Deraf får du en bedre holdning, men også muligheden for at justere balanceniveauet med balancekuglen i bunden af balancestolen. Du kan derfor skifte mellem mange forskellige siddestillinger, og bl.a. derfor er saddelstole som f.eks. Back App-stolen en af de mest populære i vores udvalg af balancestole. Den hjælper dig desuden med at styrke de indre muskler og din balance.

En ståstol til alle situationer


En klassisk støttestol kan enten fungere som et supplement til den klassiske kontorstol eller som en måde at finde hvile og aflastning til kroppen på en arbejdsplads med primært stående arbejde. Nogle modeller er ikke beregnet til at sidde på hele dagen, og disse fungerer godt som supplement til andre arbejdspositioner og mere klassiske kontorstole.

Ståstole fungerer også perfekt i receptioner eller omkring høje mødeborde i f.eks. loungeområder eller på fællesarealer, hvor der indimellem skal afholdes møder, eller hvor spontane samtaler finder sted. Det giver dynamiske områder at mødes i, som giver perfekte betingelser for hurtige, effektive møder.

Der findes dog også balancestole og støttestole til fuldtidsbrug. De vil ofte være kendetegnet ved, at de giver dig rig mulighed for at variere din arbejdsstilling og har en lidt højere komfort end modellerne, der kun skal bruges i kortere tid. At undvære et ryglæn kan måske kræve lidt tilvænning i begyndelsen, hvis du er vant til en klassisk kontorstol - men stol på os, når vi siger, at din ryg og dit helbred vil takke dig på længere sigt.

Har du fået lyst til at prøve en ståstol? Spørg os gerne, hvis du vil vide lidt mere om, hvad der er den ideelle støttestol til dig.