GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Bamsestolen

Den danske klassiker 
Den populære og klassiske hvilestol designet af Svend Skipper

Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
Nu: 21.996,00 kr. ekskl moms
27.495,00 kr. inkl. moms

Gratis fragt!

Skjul alle valgmuligheder
* Stoftype:

* Træ:

* Bamse-skammel (samme træ, stof og farve):

Beskrivelse

Bamsestol Skipper

Klassisk Dansk design
Svend Skipper Bamsestol fra Skipper Furniture formgav i 1950´erne denne klassiske hvilestol kaldet Bamsestolen. Stolen var deres helt store gennembrud, idet stolen blev meget eftertragtet. Måske fordi den mindede om den Bamsestol som Hans J. Wegner senere fik sat i produktion hos Fritz Hansen, men som også var meget dyrere.


I 2011 blev Bamsestol Skipper sat i produktion igen da efterspørgeslen voksede på ny. Det forstår man godt, for den passer stadigt perfekt ind i det moderne hjem, hvor den med sine bløde former komplimenterer funkis stilen perfekt.


Bamsestolen er fremstillet i materialer i høj kvalitet. Meget af polstringen og syarbejdet foregår i hånden. Det er dansk design når det er allerbedst! Armlæn og ryg indbyder til at slænge sig i stolen og blive omfavnet af.. ja en bamse, deraf navnet.


Polstringen fås i mange stoffer og farver. Vi viser Svend Skipper Bamestolen i Lido, Fame og Hallingdal stof, men du kan altid kontakte os for en pris på en af Skippers 150 stoftyper i mange farver. Ben og arme fås i egetræ eller teaktræ. 


Stolen er særdeles velegnet til Lounge områder og er godkendt til hårdt brug i offentlige miljøer. Såsom Hotel, foyer, restaurant og andre områder med stort slid men der trænger til en hyggelig stol.


Der er mulighed for at tilvælge skammel til Svend Skipper Bamsestolen. Skamlen leveres i samme stof farve og træsort som stolen. Se mål under "Udvidet information". 


Bamsestolen fra Skipper er udstillet i showroom Aalborg og København

Husk... Vi har altid Danmarks bedste pris !


Vejledende leveringstid:
 Ca. 5-6 uger

 

Skipper Furniture logo
Skipper Furniture logotekst
gratisfragt1

Udvidet information

MATERIALE
Polstring: Lido, Fame, Hallingdal

 • Lido
  - bagsiden af Lido stoffet er belagt med fleece, som gør, at stoffet føles ekstra blødt. Lido stoffet er Øko-Tex certificeret og består af 100% polyester med 106.700 Martindale slidstyrke.
 • Fame
  - miljøvenligt stof, bestående af 95% uld og 5% polyamid. En meget blød og silkeagtig uld, med ekstra stræk-kvaliteter så den sidder perfekt på stolen. 200,000 Martindale.
  Rengøring: Opløs neutralt rengøringsmiddel i lunken vand efter anvisning.
 • Hallingdal stof
  - Klassisk periode korrekt stof med mulighed for meleret eller ensfarvet stof bestående af 70% New wool og 30% Viscose. 100.000 Martindale slidstyrke.
  Rengøring: Støvsugning og rensning.


MÅL

Stol
Siddehøjde: 44 cm
Højde: 100 cm
Dybde: 87 cm
Bredde: 81 cm

Skammel
Højde: 38 / 34 cm - (højere i den ene side)
Dybde: 55 cm
Bredde: 60 cm


icon pdf download Produktblad

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...