Metro Lounge bænk

UDGÅET
Bænk fra Metro Lounge serien

Metro Lounge bænk
Metro Lounge bænk i opstilling
DKK 4.695,00
Nu: DKK 3.495,00
DKK 4.368,75 inkl. moms
DKK 1.200,00
* Vælg stof:

Beskrivelse

Metro Lounge bænk

Vores Metro Lounge bænk fra Dencon er desværre udgået. Ønskes et lignende produkt, se vores relaterede produkter. Kontakt os, hvis der er brug for hjælp eller vejledning.


Metro Lounge bænken er det perfekte match til de andre møbler i den skarpt designede Metro Lounge serie. Serien består af møbler, der med flot design og ypperlig siddekomfort passer glimrende ind i et moderne loungemiljø. Vi tilbyder det komplette sortiment af møbler med stol, sofa, bænk og borde.

Bænken er lavet i krydsfiner, som er beklædt med koldskum og polstret med et særdeles slidstærkt stof. Stellet er konstrueret af Ø16mm forkromet rør.

Vi tilbyder bænken polstret med enten Fame eller Comfort, begge fra Gabriel og begge særdeles slidstærke. Fame er med en slidstyrke på hele 200.000 Martindale et særdeles stærkt materiale produceret i uld og polyamid. Comfort er et vedligeholdelsesvenligt microfiberstof med en slidstyrke på 150.000 Martindale. Til sammenligning anbefales stof til brug i offentlige miljøer at være testet til minimum 50.000 Martindale.

Metro Lounge serien er udviklet af cand. arch. Anders Nørgaard, der driver tegnestuen Nørgaard Design. Her er yderligere tre ansatte beskæftiget med at gøre tanker til virkelighed. Tegnestuen arbejder bl.a. for BoConcept og Kinnarps. Anders Nørgaard har vægt på design, komfort og funktionalitet.

Stolen kan polstres efter kundens ønske mod et mindre tillæg. Kontakt os, hvis du ønsker at benytte dette tilbud.


Vejledende leveringstid: 2-3 uger

 

Dencon Sort
Dencon logotekst
gratis fragt

Udvidet information

ys60000
Fame
Fame stoffet er testet til 200.000 Martindale.  Det består af 95% uld og 5% polyamid. Lysægtheden er på skala 1-8: 5-7. Der er 10 års garanti på stoffet. Klik på stofprøven, for yderligere information.
8384
Comfort+
Comfort stoffet er testet til 150.000 Martindale. Dette microfibermateriale består af 88% polyester og 12% polyurethan. Lysægtheden er på skala 1-8: 5-7. Der ydes 10 års garanti på stoffet. For yderligere information, klik på stofprøven.

 

Produktinformation:

Højde: 430mm
Bredde: 1160 mm
Dybde: 520 mm
Stel: Ø16mm forkromet rør
Garanti: 5 år

 

Vejledende leveringstid: 2-3 uger

Anmeldelser

Notat felt

Her kan du skrive en kommentar til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...