Metro Lounge Stol

UDGÅET
Lounge stol fra Dencons Metro Lounge serie

Metro Loungestole i venteværelset
Metro Lounge stol fås i flere stoftyper
Metro Lounge stol i sort
Metro Lounge stol i hvid
Metro Lounge stol i orange
Metro Lounge stol
Metro Lounge stol i opstilling
Fire røde Metro Lounge stole passer perfekt til det lille runde bord
Nu: DKK 7.845,00
DKK 9.806,25 inkl. moms
DKK 0,00
* Vælg stof:

Beskrivelse

Metro Lounge Stol


Desværre må vi meddele, at vores Metro Lounge stol er udgået. Vi kan tilbyde flere forskellige lounge stole, se under relaterede produkter. Kontakt os for yderligere information og vejledning.


Metro Lounge stolen er skabt til at være en fryd for øjet og særdeles komfortabel at sidde i. Stolen er en matchende komponent i Dencons Metro Lounge serie, der er tilpasset det afslappede miljø i loungerooms. Serien tilbyder stol, sofa, bænk og borde i et ensartet skarpt og praktisk design.

Stolen er fremstillet i krydsfiner beklædt med koldskum og polstret med et særdeles slidstærkt stof. Stellet er konstrueret af Ø16mm forkromet rør.

Vi tilbyder stolen polstret med et af to mulige stoffer: Fame og Comfort, begge fra Gabriel. Begge stoffer er særdeles slidstærke og vil holde sige pæne i en lang årrække. Fame er et både blødt og stærkt uldmateriale med en slidstyrke på hele 200.000 Martindale. Comfort er et microfiberstof, der er let at vedligeholde, og med en slidstyrke på 150.000 Martindale. Til sammenligning er den typiske anbefaling for stof til brug i offentlige miljøer minimum 50.000 Martindale. Begge materialer egner sig dermed til intensiv brug.

Metro Lounge serien er udviklet af cand. arch. Anders Nørgaard, der driver tegnestuen Nørgaard Design. Her er yderligere tre ansatte beskæftiget med at gøre tanker til virkelighed. Tegnestuen arbejder bl.a. for BoConcept og Kinnarps. Anders Nørgaard har vægt på design, komfort og funktionalitet.

Sofaen kan polstres efter kundens ønske mod et mindre tillæg. Kontakt os, hvis du ønsker at benytte dette tilbud.


Vejledende leveringstid: 3-5 uger

 

Dencon Sort
Dencon logotekst
gratis fragt

Udvidet information

ys60000
Fame
Fame stoffet er testet til 200.000 Martindale.  Det består af 95% uld og 5% polyamid. Lysægtheden er på skala 1-8: 5-7. Der er 10 års garanti på stoffet. For yderligere information, klik på farveprøven. 
8384
Comfort
Comfort stoffet er testet til 150.000 Martindale. Dette microfibermateriale består af 88% polyester og 12% polyurethan. Lysægtheden er på skala 1-8: 5-7. Der ydes 10 års garanti på stoffet. Klik på farveprøven, for yderligere information.

 

Højde: 815mm
Bredde: 725 mm
Dybde: 720 mm
Stel: Ø16mm forkromet rør
Garanti: 5 år

 

Vejledende leveringstid: 3-5 uger

Anmeldelser

Baseret på 1 anmeldelse(r)

Mikael
Flot design - God komfort
Vi er super glade for stolene, og de står flot og enkelt uden at tage for meget opmærksomhed.

Notat felt

Her kan du skrive en kommentar til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...